دمی لوبیا


این غذا یکی از اختراعات من در آشپزی خانگی است که بد چیزی هم از آب درنیومد. من با الهام از آشپزی تایلند و هند که برنج رو قبل از دم کردن سرخ می کنند این کار رو کردم و نتیجه هم خوب بود!!!!!!!!
می تونید به جای کنسرو لوبیا، هر وقت خوراک لوبیا دارین کمی از اون رو توی یخچال یا برای مدت طولانی تر توی فریزر نگه دارین و این غذا رو امتحان کنید. می تونید هم صرفا به قصد پخت این غذا مقداری لوبیا بپزید.
dami loobia copy
مواد لازم
نصف کنسرو لوبیا
۲ پیمانه برنج خیس کرده
زردچوبه یک قاشق چایخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاری نصف قاشق چایخوری
کمی روغن توی قابلمه داغ کنید. ادویه رو بریزید و یک دور بچرخونید. برنج رو(بدون آب) بریزید توش و ۴ تا ۵ دقیقه تفت بدین. ۳ پیمانه و نیم آب بریزین تو غذا و نمک اضافه کنید. نصف قوطی کنسرو لوبیا رو بدون آبش بریزین تو غذاو هم بزنید. آب غذا که کشیده شد. دم کنی بذارین و زیرش رو دم کنید. حدود ۳۰ دقیقه ی بعد آماده است. اگه دم نکشیده بود کمی آب و روغن بدین و بذارین ۵ و ۶ دقیقه بمونه. با ماست و سالاد شیرازی میل کنید.
دستپخت: شادی
عکس: همسر ستم کشیده ی من که باید همه ی غذاهای اختراعی رو نوش جان کنه!!!! دلشم بخواد!
این نوشته در پلو و چلو, غذاهای متفاوت, غذاهای گیاهی, غذاهای اختراعی من ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

17 پاسخ برای دمی لوبیا

  1. سرآشز :گفت

    سلام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خیلی غذای باحالی بود! خیلی خوشم اومد! حتما حتما حتما درستش می کنم!
    راستی کوبیدن اونم اصلا سخت نیست اگه مثل آدمای نخستین همچین یهو با سنگ بزنی تو سرش له له میشه!

  2. برگزاری دوره های مکالمه

    ویژه کودکان ونوجوانان

    هرترم ۲۲ جلسه

    پایان مهلت ثبت نام: اول تیر ماه

    تلفن تماس: ۲۲۳۰۱۰۶

  3. lمجتبي :گفت

    بيچاره همسرگرامي كه همه غذاهاي ابدايي را بايد تست كنن
    نمي دونم اگه شما شاه بوديد همسرگراميتان بايد بعنوان پيشمرگ غذاها رابايد okمي دادند
    البته شوخي بود شما بااين علاقه بايد اشپزno1باشيد
    موفق و پيروز باشيد

  4. الینا :گفت

    سلام شادی جونم
    اولا خوشحالم که برای دیدن سایت من عجله میکنی که به خونه برسی خوشحالم که شما لااقل از نوشته ها لذت میبرین. دوما اینکه شوهرها ستمکشیده نیستن. همسر من میگه شکم من بدبخت لابراتواره منم میگم تو رو خدا تو این مسئولیت غذا درست کردنو به گردن بگیر من با کمال میل موش ازمایشگاهی میشم و غذاهاتو با کمال میل آزمایش میکنم و هیچ هم ستمکشیده نمیشمحالا من این لوبیا پلو رو میدم میل کنن اگه شکمشون گازدار شد تکلیف گوش من بدبخت چی میشهخلاصه اینکه همش شوخی بود. این غذا رو هم چشم درست میکنم مرسی که زود آپ میکنی

  5. نیکو :گفت

    گفتند پاييز در راه است
    پرسيدم: مگر تا به حال چه بوده؟

    من همه چيز را
    بين اندوه سالهای پيش رها کرده ام.
    و روی طاقچه دنبال قاب عکسم هستم
    چقدر اين چشمها که روی صورتم نشسته
    غريبه اند.

    من معنی رنگها را نمی دانم
    من مزه ی زردی پاييز را نمی چشم
    همه ی فصلها يک رنگند
    خاکستری تيره!
    چه کسی بود می گفت پاييز در راه است؟؟

    پی نوشت: اضطرابت را مي فهمم
    مسافر بي گناه خانهء من آرام باش
    تمام آن دردها از آن من است.

    آپم بیا منتظرم…………نیکو

  6. مثل درخت باش ، که در تهاجم پاییز، همه چیز را از دست می دهد

    اما روح زندگی را در خود نگه می دارد.

    ممنون از لطفت …شما هم وبلاگ جالبی داری…..

    موفق باشی

  7. کیدو :گفت

    من از اون غذا پایینی یه می خوامباید یه بار بیام خونتون تلپ شم.

  8. الینا :گفت

    سلام شادی جون
    من لوبیا پلو نمیخوام یه غذای دیگه یه چیزی خودم هم نمیدونم ولی لوبیا توش نباشه سیب زمینی دار باشه منتظرم گل نازنین

  9. پروا :گفت

    سلام فکر میکنم غذای جالبی باشه راستی از همسر ستم کشیده تون هم به خاطر عکس تشکر کنید

  10. سلام
    دستور العمل جالبی بود .
    خوش به حال همسر شما که طعم ها و غذاهای جدیدی امتحان میکنه .
    به ایشون برای داشتن همسری با این ابتکار عملها تبریک میگم .
    از نظرت ممنونم .

  11. به خودت هم تبریک میگم . همسری خیلی هنرمنده که عکسهای به این خوبی میگیره چیزی از عکسهای کارت پستالی کم نداره اگر به انتخاب ظروف و کمی تزئینش هم برسی .

  12. خیاط :گفت

    برنجش نرم می شه؟؟خوردید شما؟؟خیلی آسونه ولی می ترسم!!

  13. طلا :گفت

    خوشمزه بنظر می رسید ممنون

  14. gilda :گفت

    شادی جون ، چه خوشحالم که باز ازت پست میبینم ، اون هم این پست خوشمزه
    تو اوروپا هم به خصوص ایتالیا با برنج همینکار رو میکنند ، اما برنجاشون مخصوص هست
    ولی این که تو درست کردی خیلی خوب شده

    • شادی :گفت

      عزیزم گیلدا جونم دارم پسستای قدیمی رو درست می کنم. روی عکسا دارم اسم وبلاگ رو می ذارم….با وجود این مرسی از تشویق و تعریفت….خوشحال شدم…..آدم روحیه می گیره با پست جدید بیاد جدی جدی . بوس

  15. رز :گفت

    به نظر خوشمزه میاد شادی جونم ، اتفاقا چند وقت پیش از یه نفر این پلو رو دیدم که میگفت قدمتش به زمان قاچار برمیگرده …

برای طلا پاسخی بگذارید لغو پاسخ