چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
دمی لوبیا
این نوشته در پلو و چلو, غذاهای متفاوت, غذاهای گیاهی, غذاهای اختراعی من ارسال شده و با لوبیا چیتی, ادویه, برنج برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
سلام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی غذای باحالی بود! خیلی خوشم اومد! حتما حتما حتما درستش می کنم!
راستی کوبیدن اونم اصلا سخت نیست اگه مثل آدمای نخستین همچین یهو با سنگ بزنی تو سرش له له میشه!
برگزاری دوره های مکالمه
ویژه کودکان ونوجوانان
هرترم ۲۲ جلسه
پایان مهلت ثبت نام: اول تیر ماه
تلفن تماس: ۲۲۳۰۱۰۶
بيچاره همسرگرامي كه همه غذاهاي ابدايي را بايد تست كنن
نمي دونم اگه شما شاه بوديد همسرگراميتان بايد بعنوان پيشمرگ غذاها رابايد okمي دادند
البته شوخي بود شما بااين علاقه بايد اشپزno1باشيد
موفق و پيروز باشيد
سلام شادی جونم
اولا خوشحالم که برای دیدن سایت من عجله میکنی که به خونه برسی خوشحالم که شما لااقل از نوشته ها لذت میبرین. دوما اینکه شوهرها ستمکشیده نیستن. همسر من میگه شکم من بدبخت لابراتواره منم میگم تو رو خدا تو این مسئولیت غذا درست کردنو به گردن بگیر من با کمال میل موش ازمایشگاهی میشم و غذاهاتو با کمال میل آزمایش میکنم و هیچ هم ستمکشیده نمیشمحالا من این لوبیا پلو رو میدم میل کنن اگه شکمشون گازدار شد تکلیف گوش من بدبخت چی میشهخلاصه اینکه همش شوخی بود. این غذا رو هم چشم درست میکنم مرسی که زود آپ میکنی
گفتند پاييز در راه است
پرسيدم: مگر تا به حال چه بوده؟
…
من همه چيز را
بين اندوه سالهای پيش رها کرده ام.
و روی طاقچه دنبال قاب عکسم هستم
چقدر اين چشمها که روی صورتم نشسته
غريبه اند.
…
من معنی رنگها را نمی دانم
من مزه ی زردی پاييز را نمی چشم
همه ی فصلها يک رنگند
خاکستری تيره!
چه کسی بود می گفت پاييز در راه است؟؟
پی نوشت: اضطرابت را مي فهمم
مسافر بي گناه خانهء من آرام باش
تمام آن دردها از آن من است.
آپم بیا منتظرم…………نیکو
مثل درخت باش ، که در تهاجم پاییز، همه چیز را از دست می دهد
اما روح زندگی را در خود نگه می دارد.
ممنون از لطفت …شما هم وبلاگ جالبی داری…..
موفق باشی
من از اون غذا پایینی یه می خوامباید یه بار بیام خونتون تلپ شم.
سلام شادی جون
من لوبیا پلو نمیخوام یه غذای دیگه یه چیزی خودم هم نمیدونم ولی لوبیا توش نباشه سیب زمینی دار باشه منتظرم گل نازنین
سلام فکر میکنم غذای جالبی باشه راستی از همسر ستم کشیده تون هم به خاطر عکس تشکر کنید
سلام
دستور العمل جالبی بود .
خوش به حال همسر شما که طعم ها و غذاهای جدیدی امتحان میکنه .
به ایشون برای داشتن همسری با این ابتکار عملها تبریک میگم .
از نظرت ممنونم .
به خودت هم تبریک میگم . همسری خیلی هنرمنده که عکسهای به این خوبی میگیره چیزی از عکسهای کارت پستالی کم نداره اگر به انتخاب ظروف و کمی تزئینش هم برسی .
برنجش نرم می شه؟؟خوردید شما؟؟خیلی آسونه ولی می ترسم!!
خوشمزه بنظر می رسید ممنون
شادی جون ، چه خوشحالم که باز ازت پست میبینم ، اون هم این پست خوشمزه
تو اوروپا هم به خصوص ایتالیا با برنج همینکار رو میکنند ، اما برنجاشون مخصوص هست
ولی این که تو درست کردی خیلی خوب شده
عزیزم گیلدا جونم دارم پسستای قدیمی رو درست می کنم. روی عکسا دارم اسم وبلاگ رو می ذارم….با وجود این مرسی از تشویق و تعریفت….خوشحال شدم…..آدم روحیه می گیره با پست جدید بیاد جدی جدی . بوس
به نظر خوشمزه میاد شادی جونم ، اتفاقا چند وقت پیش از یه نفر این پلو رو دیدم که میگفت قدمتش به زمان قاچار برمیگرده …
اوا چه جالب….پس من متعلق به دوره ی قاجارم 🙂