چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
کاری بادمجان توپر/ هند
این نوشته در کوفته و دلمه, شکم پرها, غذاهای ملل ارسال شده و با فلفل دلمه ای, کنجد, گوجه فرنگی, پودر نارگیل, پیاز, ادویه, بادمجان دلمه ای, بادام زمینی, سیر برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
سلام شادی جون
دو تا از عکسا باز نشده عکس شماره 2 و 4 و 6 مرسی دوست خوبم غذاش سخته ولی باید بدوم بادمجان کوچک پیدا کنم اینجا گیر نمیاد بقیه هست. مرسی از دستور جدیدی که برامون گذاشتی مواظب خودت باش
سلام.سایت خوبی داری.میشه دستور شیرینی مربایی که در شیرینی فروشی ها است رو لطف کنیداموزش بدین. مرسی
wow
delicious
جلل خالق. یعنی بادوم زمینی رو بریزیم تو بادمجون بخوریم.؟؟ اکی ما که شوما تا حالا هر چی گفتی کردیم، این یکی رو هم می پزیم و می خوریم.
راستی دونه خردل رو از کجا باید خرید؟
وای ممنون. چند تا پست عقب افتاده بودم اولا عکسایی که باز نمیشه رو اگه روشون رایت کلیک کنیم و بعد شو پیکچرو بزنیم نشون میده. دوم این که منظورت از بابای اشکان عقده ای هست حتما بابای امیر عباس بود دیگه نه! چون بابای اشکان که میشه رامین یعنی شوهر خودم!!!! اما در مورد اون سیب زمین یعنی غذای دشت پخت پدرت من اونو اولین بار به عنوان صبحونه تو خونه مادر شوهرم خوردم… بهش میگفت پوره که البته من خودم پوره رو باشیر و کره درست میکنم و قاعدتا این پوره نیست! اما خیلی خوشمزه است… دلم برای این دلمه ناناز رفت حتما درستش میکنم. راستی یه همکار شیرازی داریم امسال کدو قمری پلو یادم داده اما هنوز نپختم تو خوردی؟ میگه خیلی خوشمزه است …
داقعاً دستت درد نکنه . خیلی خوب بود . باید یه روز تعطیل وقت بزارم و درست کنم .
بازم فرق نمی کنه، پودرش رو کجا دارن؟. سوپرها فقط سسش رو دارن. از عطاری باید بگیریم؟
اگر شد درست میکنم . عکسهاش که خیلی اشتها آور بودن
سلام عزیزم مرسی که به من سر میزنی …. چه عکسهای اشتها آوری دست گلت درد نکنه … فقط چند تا از عکسها باز نمیشن ؟؟؟؟؟؟؟/
من هم مثل یکی از دوستان درخواست تزیین کیک تولد ( البته سخت نباشه ) رو دارم ازت البته اگه ممکنه و همینطور کیکهایی که بینش رو از نوعی پودینگ استفاده میکنن …… طرز تهیه اون پودینگها رو میخوام اینجا یه سری پودینگ هست که خیلی زود آماده میشه آیا از اونا میشه استفاده کرد یا نه ؟ و معمولا چه طعمهاییش به درد کیک میخوره …….. باز هم مرسی عزیزم
وای خانمی با رژیمی که من شروع کردم چه کردی …
همین فردا درست می کنم
سلام دوست عزیز
دعوت می کنم به سایت Gasht.com که محل بسیار جالبی برای گفتگوی فارسی زبوناست هم یه سری بزنید.
حتما مطالب جالبی رو می تونید از تو Gasht.com بخونید شایدم گوشای زیادی منتظر شنیدن حرفای شما باشن. به خصوص از آشپزی!
به هر حال منتظرتون هستم. هر چی زودتر بیایید اونجا. در ضمن یادتون نره دوستاتونم وردارید با خودتون بیارین. جای همتون اونجا خالیه!!
سلام…..چه خوشگلهههههه
منم میخوام
حیف که الان اصلا وقت آشپزی ندارم
وگرنه
تا میرفتم خونه درست میکردم
راستی منو نمیلینکییییییی؟
سلام خوب هستید
یه سوال شما می تونید یه کتاب آشپزی خوب بهم معرفی کنید و یه کتابی هم که با مایکروفر دستورداده باشه؟
ممنون
سلام, من تازه با وبلاگت آشنا شدم.
خیلی قشنگ و خوشمزست. مطالب خوبی هم داره, خسته نباشی.
اگه تونستی به من هم سر بزن.
شاد و موفق باشی.
اجازه؟
میشه لازانیا هم بپزی؟
من نفهمیدم وقتی بادمجان ها رو از وسط چهارقاچ کرئیم از وسط باید توش رو خالی کنیم ؟1
مواد رو کجا بریزیم ؟!
نه عزیزم . توش رو خالی نکن. باید با یه قاشق کوچیک مواد رو با فشار بذاری توش در حالی که با کمک انگشتهای دستت لای برش ها رو باز نگه داشتی
آهاااااااااااا