یه صبحونه ی ساده و شیرین… خرما تخم مرغ


ما تو خونه مون به این می گفتیم خرما تخم مرغ ولی مثل اینکه اسمش نیمروی خرماست. البته تو خونه ی ما بابام این غذا رو صبح های جمعه درست می کرد که همه دور هم بودیم. ولی شما می تونید صبحونه یا عصرونه درستش کنید یا اینکه بدید بابای خانواده صبح های جمعه درست کنه که همه دور همید… مثل ما!
یه چیز دیگه هم بگم؟ می گم! بابام جلوی گاز می ایستاد. مدام این نیمرو رو به هم می زد و کف ظرف رو می تراشید منظورم اونایی یه که به کف ظرف می چسبید ولی این مدلی که من درست کردم هم می شه درست کرد. فقط یه نکته رو فراموش نکنید:
خرما خیلی زود می سوزه بنابراین شعله ی گاز رو خیلی کم کنید. یا از کفگیرک استفاده کنید البته بازم با شعله ی کم.
برای هر یک نفر ۵ تا ۷ تا خرما و یک دونه تخم مرغ در نظر بگیرید. هسته ی خرماها رو در بیارید. توی ماهیتابه کمی روغن و کره رو با هم داغ کنید . خرماها رو تو ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدین. تفت دادن خرما کمی سخته چون به هم می چسبه. سعی کنید که با کمک چنگال جداش کنید و توی ظرف پخشش کنید. نیمرو ها رو توی یه کاسه بشکنید و هم بزنید. روی خرما بریزید. در ظرف رو ببندید . روی شعله خیلی کم بذارید تا تخم مرغ بسته شه. می تونید هم مدام همش بزنید. اگه روغنش کم بود کمی اضافه کنید.
اون سفیدا هم که تو عکس روی نیمروست چیز خاصی نیست … خامه است!
به همین راحتی!
عکس و دستپخت: آشپز مدرن.
Advertisements
این نوشته در نیمرو و املت, صبحانه و عصرانه ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

31 پاسخ برای یه صبحونه ی ساده و شیرین… خرما تخم مرغ

  1. الینا :گفت

    سلام شادی ون
    دیدم بیست دقیقه پیش آپ کردی سریع اومدم سراع دستوری که گذاشتی
    میدونی بعضی وقتا نوشته هات دلتنگم میکنه دلم برای همه چی تو ایران تنگ میشه یه دفعه راست میگی جمعه و همه دور هم صبحانه خوردن وای که چه لذت بخش بود
    مرسی بابت این صبحونه شیرین که واقعا شیرین و قشنگه مخصوصا که با خاطرات گذشته که شیرین بودن قاطی بشه مرسی راستی اینقدر هول شدم یادم رفت حالتو بپرسم امیدوارم که همه چی وفق مراد باشه تا اردیبهشتدلم برات تنگ شده ولی کاراتو بکو اونا واجبتر هستن میبوسمت مواطب خودت و خانواده باش

  2. ندا :گفت

    سلام شادی جون …. چه عجب عزیزم … کم کم داشتم دلواپس میشدم ها !
    میگما فکر میکنی به ذائقه من که غذاهای شیرین دوست ندارم هم جور بشه…. ؟؟؟
    بهرحال ظاهرش که خیلی خوشگله …. یه بار واسه امتحان هم که شده درستش میکنم خدا رو چه دیدی شاید خوشمتن آمد ..
    فدای تو …

  3. وای این تنها تلفیق تخم مرغ با یه چیز دیگه است که دوست دارم…

  4. میتی :گفت

    چه جالب!!!!!! بابای من هم همیشه درست میکرد برامون. ببینم تو خواهر گمشده من نیستی؟؟؟؟

    زت زیاد

  5. سلام :گفت

    بزرگ ترين وبلاگ آشپزي ايرانيان مقيم دانمارك با 1000 نوع انواع غذا وكيك و دسر. و……

  6. کلا آقایون به غذاهای شیرین و مقوی خیلی علاقه دارند…نه که بیچاره ها اکثرا ضعیفندمثل آقای!!ما!…ما هم به این غذا میگیم خرما تخم مرغ…

  7. نفیسه :گفت

    خیلی وبلاگت خوشمزست دستت درد نکنه خانمی ببینم شما میدونی دیماج چیه و چه جوری درست میشهاگه راهنمایی کنی ممنون میشم

  8. سارا :گفت

    وای من از تخم مرغ و هرما و غذای شیرین بدم میاد غذای ترش خوشمزه اس

  9. مادونفر :گفت

    میگم عجب حسن تصادفی….بابای منم اینو بلده و درست میکرد…1!

  10. لاله :گفت

    به به شادی بانو ! عجب صبحانه ایی! …ممنون!

  11. سارا :گفت

    سلام
    دستت درد نکنه شادی مهربون و شیرین

  12. دستت درد نکنه خانوم

  13. خیاط :گفت

    تا حالا نشنیده بودم!!واسه فردا صبح خوبه

  14. حدیث :گفت

    سلام دستت درد نکنه چه عجب خانمی پدیدار شدی عزیزم

  15. نوشین :گفت

    وای ننه من خیلی وقته اینو درست نکردم. اصلا یادم رفته بود. وقتی میخواستم شوشو رو تقویت کنم درست میکردم . ولی تازگیا به تخم مرغ هم میگه پیییف !!! ی خدا چرا خوش خوراک ترین شوهر جهان رو دادی به من؟
    راستی حالا من سنبل ؟ از کجا بیارم با لیمو عمانی؟ میگم من همونو که میخورم میخوابم. بیخیال. اومدم ایران میرم میگیرم

  16. صمیم :گفت

    شادی جون اون ظرف لعابی منو برد به سن شش سالگی وقتی خونه مادر جون توش پلو مرغ میخوردم……
    حتما امتحانش میکنم….ممنون عزیزم…

  17. آنن :گفت

    خوبی؟ خوش می گذره خانم کم پیدا؟ خسته نشی اینقدر برای ما پست می ذاری!
    خوب این از گله و شکایت!
    حالا می ریم سر اصل قضیه!دستت درد نکنه شادی جون. فکر کنم خوشمزه باشه. به هر حال منم فکر می کنم این صبحونه روز جمعه می چسبه.

  18. نیکا :گفت

    دست شما درد نکنه کدبانو.یه کم هم غذاهای نونی واسمون بنویس

  19. بابام عاشق این غذاست ولی من چون شیرینه دوست ندارم
    راستی من که عکسشو ندیدم

    آپمممممممممممممممممممممممم
    منتظرتم شادی جون

  20. میتی :گفت

    خوبی خانومی؟

  21. selene :گفت

    چه هیجان انگیز!!! من تا حالا نخورم!

  22. ندا :گفت

    شادی جون … شعر من قابل شما و همسر محترمتون رو نداره گلم …
    تقدیم به شما…

  23. مریم :گفت

    سلام من امروز اولین بار که اومدم به سایتتون فوق العادس
    فکر کنم تخم مرغ خرما رو فقط خوزستانیها بلد باشن

  24. مادر سپید :گفت

    واای شادی جون شنیدی من اشتهامو از دست دادم کامنت نزاشتی برام
    ؟؟
    چشاییم هم کارش مختل شده نییییدونم چرا اون وقت اینجا چه غذاهای خوشگلییییی

  25. وای خیلی وقته نخوردم دلم خواست الان.

  26. این یه غذای ترکیه!
    و اسمش هم «قیساوا » هست!
    انرژی زا و مقویه!

  27. منا :گفت

    سلام 🙂
    ممنون از دستور نیمروی خوشمزتون…خیلی خوب بود. من گردوی خورد شده و دارچین هم اضافه کردم به تخم مرغ و خوب شد …

  28. ای جوووونم تخم مرغ خرمای دوست داشتنی
    واقعا طعمش فراموش نشدنی و عاااالیه.
    مرسی ی ی که یادآوری کردی خانوم خوشگل.
    بووووووس.

  29. هگمتان :گفت

    سلام
    همدانیها به این غذا میگند تمریه خرما . خیلی خیلی خوش مزه و مقوی هستش به همین خاطر یکی از مهمترین غذاهای ماه رمضونه .

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s