چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
یه صبحونه ی ساده و شیرین… خرما تخم مرغ
این نوشته در نیمرو و املت, صبحانه و عصرانه ارسال شده و با تخم مرغ, خرما برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
سلام شادی ون
دیدم بیست دقیقه پیش آپ کردی سریع اومدم سراع دستوری که گذاشتی
میدونی بعضی وقتا نوشته هات دلتنگم میکنه دلم برای همه چی تو ایران تنگ میشه یه دفعه راست میگی جمعه و همه دور هم صبحانه خوردن وای که چه لذت بخش بود
مرسی بابت این صبحونه شیرین که واقعا شیرین و قشنگه مخصوصا که با خاطرات گذشته که شیرین بودن قاطی بشه مرسی راستی اینقدر هول شدم یادم رفت حالتو بپرسم امیدوارم که همه چی وفق مراد باشه تا اردیبهشتدلم برات تنگ شده ولی کاراتو بکو اونا واجبتر هستن میبوسمت مواطب خودت و خانواده باش
سلام شادی جون …. چه عجب عزیزم … کم کم داشتم دلواپس میشدم ها !
میگما فکر میکنی به ذائقه من که غذاهای شیرین دوست ندارم هم جور بشه…. ؟؟؟
بهرحال ظاهرش که خیلی خوشگله …. یه بار واسه امتحان هم که شده درستش میکنم خدا رو چه دیدی شاید خوشمتن آمد ..
فدای تو …
وای این تنها تلفیق تخم مرغ با یه چیز دیگه است که دوست دارم…
چه جالب!!!!!! بابای من هم همیشه درست میکرد برامون. ببینم تو خواهر گمشده من نیستی؟؟؟؟
زت زیاد
بزرگ ترين وبلاگ آشپزي ايرانيان مقيم دانمارك با 1000 نوع انواع غذا وكيك و دسر. و……
کلا آقایون به غذاهای شیرین و مقوی خیلی علاقه دارند…نه که بیچاره ها اکثرا ضعیفندمثل آقای!!ما!…ما هم به این غذا میگیم خرما تخم مرغ…
خیلی وبلاگت خوشمزست دستت درد نکنه خانمی ببینم شما میدونی دیماج چیه و چه جوری درست میشهاگه راهنمایی کنی ممنون میشم
وای من از تخم مرغ و هرما و غذای شیرین بدم میاد غذای ترش خوشمزه اس
میگم عجب حسن تصادفی….بابای منم اینو بلده و درست میکرد…1!
به به شادی بانو ! عجب صبحانه ایی! …ممنون!
سلام
دستت درد نکنه شادی مهربون و شیرین
دستت درد نکنه خانوم
تا حالا نشنیده بودم!!واسه فردا صبح خوبه
سلام دستت درد نکنه چه عجب خانمی پدیدار شدی عزیزم
وای ننه من خیلی وقته اینو درست نکردم. اصلا یادم رفته بود. وقتی میخواستم شوشو رو تقویت کنم درست میکردم . ولی تازگیا به تخم مرغ هم میگه پیییف !!! ی خدا چرا خوش خوراک ترین شوهر جهان رو دادی به من؟
راستی حالا من سنبل ؟ از کجا بیارم با لیمو عمانی؟ میگم من همونو که میخورم میخوابم. بیخیال. اومدم ایران میرم میگیرم
شادی جون اون ظرف لعابی منو برد به سن شش سالگی وقتی خونه مادر جون توش پلو مرغ میخوردم……
حتما امتحانش میکنم….ممنون عزیزم…
خوبی؟ خوش می گذره خانم کم پیدا؟ خسته نشی اینقدر برای ما پست می ذاری!
خوب این از گله و شکایت!
حالا می ریم سر اصل قضیه!دستت درد نکنه شادی جون. فکر کنم خوشمزه باشه. به هر حال منم فکر می کنم این صبحونه روز جمعه می چسبه.
دست شما درد نکنه کدبانو.یه کم هم غذاهای نونی واسمون بنویس
بابام عاشق این غذاست ولی من چون شیرینه دوست ندارم
راستی من که عکسشو ندیدم
آپمممممممممممممممممممممممم
منتظرتم شادی جون
خوبی خانومی؟
چه هیجان انگیز!!! من تا حالا نخورم!
شادی جون … شعر من قابل شما و همسر محترمتون رو نداره گلم …
تقدیم به شما…
سلام من امروز اولین بار که اومدم به سایتتون فوق العادس
فکر کنم تخم مرغ خرما رو فقط خوزستانیها بلد باشن
واای شادی جون شنیدی من اشتهامو از دست دادم کامنت نزاشتی برام
؟؟
چشاییم هم کارش مختل شده نییییدونم چرا اون وقت اینجا چه غذاهای خوشگلییییی
وای خیلی وقته نخوردم دلم خواست الان.
این یه غذای ترکیه!
و اسمش هم «قیساوا » هست!
انرژی زا و مقویه!
سلام 🙂
ممنون از دستور نیمروی خوشمزتون…خیلی خوب بود. من گردوی خورد شده و دارچین هم اضافه کردم به تخم مرغ و خوب شد …
ای جوووونم تخم مرغ خرمای دوست داشتنی
واقعا طعمش فراموش نشدنی و عاااالیه.
مرسی ی ی که یادآوری کردی خانوم خوشگل.
بووووووس.
نوش جان عزیزم . بوس :*
سلام
همدانیها به این غذا میگند تمریه خرما . خیلی خیلی خوش مزه و مقوی هستش به همین خاطر یکی از مهمترین غذاهای ماه رمضونه .
چه جالب. من نمی دونستم. خلاصه با هر اسمی خیلی خوشمزه است و من دوست می دارم:)