چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
خوراک ملس
می رسیم به یکی دیگه از اختراعات بنده ی مدرن روی گاز آشپزخانه! شبی از شبهای سرد زمستان بود و من بعد از کاری که یه جا داشتم با همسری قرار گذاشتم و ساعت ۸ همدیگه رو دیدیم و ساعت ۹ رسیدیم خونه. القصه هر دو هلاک و خسته بودیم و شام هم در منزل موجود نبود. گفتیم چه بکنیم چه نکنیم که ناگهان من در هیئت زنی فداکار بانگ برآوردم که همین الان یه چیزی سرهم می کنم. به سراغ یخچال رفته و هر چه در نظرمان می شد خورد را بیرون کشیدیم. خلاصه این که یه چیزی سر هم می کنم همان و نیم ساعتی پای گاز ایستادن همان. این خوراک ملس حاصل آن شب زنده داری من پای اجاق گاز بود که وقتی آماده شد نایی برای درست کردن سالاد و مخلفات نمانده بود. القصه به جای سفره چندین روزنامه پهنیدیم و به همان خوراک ملس که راست راستی هم ملس شده بود با ماست و نان و قاتق خودمان رضایت دادیم. شام که به اتمام رسید بنده چون روزنامه پهن گشتم و همسری روزنامه ها را به سطل عدم فرستاد و ظرفها را شست. تازه آن وسطها رفت دوربین آورد و عکس هم از غذا انداخت.(عجب همسر فداکاریست و من نمی دانستم!!!!!) این خاطره ای بود از شادی که اشپز بسیار مدرنی است ۳۰ ساله از تهران!
لزومی نداره دور خوراکتون چیپس بذارید. کدبانوگری من گل کرده بود و اینا رو چیدم دورش.
Advertisements
این نوشته در غذاهای متفاوت, غذاهای گیاهی, غذاهای اختراعی من ارسال شده و با فلفل دلمه ای, قارچ, هویج, بادمجان, شکر برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
سلام.خوبی؟
جنوبی ها یه چیزی شبیه اینو زیاد میخورن.فقط قارچ نداره.جای شکر هم یا غوره میریزن یا لیمو ترش میذارن کنارش.با یه سالاد مخصوص که اسمش هست:عمرانار(تو فصل انار.غیر از اون با پیاز درسش میکنن)ما صداش یکنیم گوجه بادمجون! با ترشی بندری(از نوع قرمزش) خیلی خوشمزه میشه!ا
من معمولاً اختراعاتم را برای بار دوم نمی توانم تکرار کنم٬ قدر همسرت را بدان خانم! قدر معده اش را بیشتر
حالا ما چه کنیم با این غذای ملس خوش آب و رنگ که بادمجوووووون هم داره و از این پس جزو عشقولی های ما قرار می گیره؟ ما از همین راه دور به شما آشپز مدرن و همسر گرامی تان که در جهت هدایت خلق الله! تجربیاتتان را از ما دریغ نمی کنید تشکر می نماییم و آرزو مندیم
به به خانم مخترع … امیدوارم با این اختراعاتت آقای همسر رو روزی روانه بیمارستان نکنی ( از بس که غذاهای من در آوردی به خوردش میدی و بدبخت هیچی نمیگه و تحمل میکنه ). . .
نه بابا شوخی کردم ماشاالله یه پا سر آشپزی واسه خودت . البته باز باید شانس بیاری که آقای همسر روانه بیمارستان نشه ( چون ممکنه با این غذاهای خوشمزه ای که درست می کنی یهو انگشتاشو بخوره )
bye bye
ای بابا. همه فکر می کنند غذای اختراعی همسر ما رو به کشتن می ده. نه بابا اونقدرا هم فداکاری نمی کنه که دستپخت منو می خوره چون اختراعی یا غیر اختراعی خوشمزه است. خودشم همیشه اینو می گه. می گم امروز غذا اختراعی یه. می گه: دستپخت تو که بد نمی شه. اینو محض خیال جمعی دوستان گفتم که بدونن خیلی هم همسری از این موضوع کیف می کنه وگرنه اصلا قصد تعریف از خودمو نداشتم. اصلا ها!!!!
سلام ممنون
به به شادنه بانو چه کردی با این خوراک ملس ! ساده و سبک و خوشمزه و فداکارانه ! دستت درد نکنه خاله جان ! مرسی که همیشه هستی عزیز خاله
فعلا …
به به، ب ب به به
ملسی ساخته ای.
دیروز همسرجان بنده ساعت 5 بعد از ظهر ناهار نخوره به منزل رسید. به خودم گفتم نگران مباش اکنون چیزی فراهم می کنی و یاد ساندویچ کوکو سبزی آشپزی بس مدرن و بس سی ساله افتادم و با جهشی از روی شادمانی و سه سوته دو عدد ساندویچ مشت ساختیم و دادیم همسر گرسنه مان و صد هزاربار وبلاگتان را شاکر بودیم. این را گفتیم تا خوانندگان این وبلاگ با دقت هر چه بیشتر بخوانند و بدانند این غذا های بس مدرن (علی الخصوص با اون روزنامه ات) حتما روزی بکار می آید. امضا هدیه بیست و هفت ساله از کلانشهر تهران
سلام شادی جون
ممنونم که سرزدی
فکر کنم این غذای جدیدت هم خوشمزه باشه
سلامت و باشی و سربلند
شادی جون من این غذا رو نمیتونم بخورم
1- بادنجان داره و من معمولا بهش حساسیت دارم معمولااااااااا
2-هویج داره
3- شکر داره
ولی بازم دستت درد نکنه قیافش هوس انگیز بود خیلی.راستی واقعا خیلی کدبانویی.
من اون موقع بیرون باشم حتما شام بیرونیم چون اصلا توانشو ندارم با خستگی غذا درست کنم.آفررررررررررررررررین به همسر آشپز مدرن بگو قدرتو جدی جدی بدونه
شادی جون من این غذا رو نمیتونم بخورم
1- بادنجان داره و من معمولا بهش حساسیت دارم معمولااااااااا
2-هویج داره
3- شکر داره
ولی بازم دستت درد نکنه قیافش هوس انگیز بود خیلی.راستی واقعا خیلی کدبانویی.
من اون موقع بیرون باشم حتما شام بیرونیم چون اصلا توانشو ندارم با خستگی غذا درست کنم.آفررررررررررررررررین به همسر آشپز مدرن بگو قدرتو جدی جدی بدونه
سلام دووووستم …چطوری ؟ خوبی ؟ عجب عکسهایی ..چقدر با سلیقه
به به شادی خانوم هنرمند و کدبانوی ما
آپم خانومی…
مشترک گرامی
صفحه مورد درخواست شما برابر با قوانین جمهوری اسلامی ایران مسدود می باشد .
در صورت بروز اشتباه در مسدود شدن صفحه مورد نظر با ما تماس حاصل فرمایید .
من عاششششششششششششششق این آهنگ ne me quitte pas هستم ولی میبینی ساستش باز نمیشههههههههههههههههههههههههههههههههههه
مرسي شادي جان (بووس) واقعا که اول ووسط وآخر همه آشپز مدرن ها خودتي چون به نظرم به عقل جن هم قد نميداد با اين مواد غذايي همچين خوراک ملسي دست وپا کنه .
من الان این غذا رو درست کردم.
خوشمزه هم بود مرسی
فقط دو ساعت سر پا دم گاز وایسادم. کمرم درد گرفت. اگه این غذا سرهمیه وای به حال غذای مفصل و مجلسیتون