رولت شکلاتی: شیرینی فارغ التحصیلی من!


بعله. بعد از استرس ها و اعصاب خوردی ها و بی خوابی های ده روز گذشته بالاخره جلسه ی دفاعیه پایان نامه ی من برگزار شد و من از تحصیل فارغ شدم!!!! در ضمن برای اونایی که دیگه دارن از کنجکاوی میمیرن بگم که رشته ی من یه رشته ی هنری یه نه فنی و برق. فقط نمی خواستم کار و بار بیرون آشپزخونه وارد آشپزخونه بشه، در همین حد هم کافیه.
دستور این رولت رو تو آرشیوم داشتم. اونایی که خواننده ی قدیمی تر این وبلاگند می دونند که یه باری این دستو رو گذاشتم و دود شد و رفت هوا یعنی ثبت نشد و بعد هم چون طولانی بود دیگه نیومدم دوباره بنویسمش. حالا الان دوباره می نویسم و امیدوارم دوباره دود نشه و هوا نره. راستی از تبریکاتتون هم ممنون. امیدوارم هر کس قراره درسش تموم بشه زودتر تموم بشه تا این آرامشی رو که الان من دارم به دست بیاره.
مواد لازم برای نون رولت
قبل از درست کردن نون رولت مایه ی میانی رو درست کنید!!!
زرده تخم مرغ ۴ عدد
سفیده ی تخم مرغ ۴ عدد
۱۲۵ گرم آرد
۱۲۵ گرم شکر
۲۵ گرم کره ی آب شده
یک عدد پرتقال
خلال بادام (اختیاری)
طرز تهیه:
پوست پرتقال رو رنده کنید.
با زرده ی تخم مرغ و ۸۰ گرم شکر   قاطی کنید.
با همزن برقی به تندی بزنید تا رنگش روشن بشه و کف کنه.
کره ی آب شده ی سرد رو اضافه کنید و به آهستگی مخلوط کنید.
پرتقال رو نصف کنید و آبش رو توی سفیده تخم مرغ بریزید. باقیمونده ی شکر رو اضافه کنید.
بزنید تا سفید و سبک بشه.
سفیده ی زده شده رو با زرده ی زده شده به آرامی قاطی کنید تا روش حباب بزنه.
آرد رو اضافه کرده و آهسته هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.
یه کاغذ روغنی توی سینی فر بندازید و مایه ی خمیر رو با کاردک روش پخش کنید تا به حالت مستطیلی در بیاد. خمیر رو در همه جا یکنواخت پخش کنید و خیلی هم نازکش نکنید.
خلال بادام رو روی خمیر بپاشید و بذارید توی فری که با حرارت ۱۸۰ درجه قبلا گرمش کردید. نون رولت خیلی سریع می پزه چون نازکه. بعد از ۱۰ دقیقه مدام چکش کنید و هر وقت روش خمیری نبود آماده است. از پنجره ی وسط فر برای پخت استفاده کنید. وقتی نون رولت آماده شد. یه پارچه و نمناک کنید و بندازید روی میز کار و رولت رو با کاغذ بندازید روش.
با کمک کارد گوشه های نون رو از کاغذ جدا کنید. بعد نون رو برگردوند که روی کاغذ طرف شما باشه. کاغذ رو به آرامی از نون جدا کنید. و بذاریدش رو پارچه ی نمناک و خیلی محکم لوله اش کنید.
بذارید ۷-۸ دقیقه لوله بمونه و بعد باز کنید و مواد میانی رو با کاردک روی همه جای رولت یکنواخت پخش کند. بعد دوباره لوله اش کنید و بذارید ۵ و ۶ ساعتی تو یخچال بمونه و بعد میل کنید.
البته بر و بچه های ما می خواستن خیلی زود بخورنش و فقط یک ساعت و نیم تو یخچال موند و نتیجه این شد که خوب خودش رو نگرفته بود!!!!! ولی شما بذارید بمونه.
مواد لازم برای مایه ی میانی رولت
آب یک عدد پرتقال
۲۵۰ گرم شکلات سیاه
۲۵۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم کره
طرز تهیه:
کره رو روی شعله ی خیلی کم  آب کنید و خامه رو اضافه کنید تا آب بشه. شکلات خورد شده رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آب بشه و مایه یکدست بشه. ۴-۵ قاشق آب پرتقال اضافه کنید و چند جوش که زد خاموش کنید.
بذارید یخچال تا کاملا سفت بشه. فکر کنم ۳-۴ ساعتی طول بکشه. من به خاطر عجله ای که برای آماده کردنش برای یه مناسبت خاص داشتم زودتر درش آوردم از یخچال و نتیجه شل بودن مایه بود. مایه ی میانی رولت باید کاملا سفت باشه و خودش رو گرفته باشه. حتما مایه رو قبل از درست کردن نون رولت آماده کنید.
مالیدن مایه روی نان رولت:
با قلم مو بقیه ی آب پرتقال رو روی همه جای نون رولت بمالید و بعد مایه ی میانی رو که سفت شده با کاردک روی رولت بمالید و محکم لوله اش کرده و همونطور که گفتم بذارید ۵-۶ ساعت تو یخچال بمونه. بعد برش بزنید و میل کنید.
روی رولت رو می نونید با خامه ی زده شده یا سس شکلات یا انواع میوه ها و مربا یا مثل من با ترکیب خاکه قند و سس شکلات و اسمارتیز و موز تزیین کنید. (در ضمن اون شکلاتای اطراف رولت سس شکلاتند ، فکر نکنید مایه ی وسط رولته!!! مایه خیلی باید سفت باشه.)
نکته: می تونید قبل از پیچیدن نون رولت توی پارچه ی نمناک اطرافش رو با چاقو ببرید که صاف و مستطیل بشه. من لزومی ندیدم این کار رو بکنم ولی شما میل خودتونه.
نکته ۲: سعی کنید تا حد ممکن از شکلات سیاه ایرانی استفاده نکنید که نتیجه زیاد جالب نمی شه.
غذای بعدی منو نون زیتونه که تو پست بعدی می ذارم. دیدید یادم نرفته!
شیرینی پز: آشپز مدرن… شادی خانومی که فارغ التحصیل گشته!
عکاس: همسر آشپز مدرن…. که خانوم گلش فارغ التحصیل گشته!!!!
پ.ن: دیدید چی شد!!! اصلا بلاگفا با این رولت شکلاتی لجه. بازم ثبت نشد. فقط شانس آوردم که قبل ثبت ازش کپی گرفتم وگرنه الان داد می زدم از عصبانیت. خلاصه گولش زدم.
Advertisements
این نوشته در دسرها, شیرینی های نرم ارسال شده و با , , , , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

46 پاسخ برای رولت شکلاتی: شیرینی فارغ التحصیلی من!

  1. مبارک باشه خانم خانما
    خیلی ولی خدایی قر و فر داره ها رولت !

  2. نازنین :گفت

    تبرییییییییک خانومی
    ان شاالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی

  3. تامارا :گفت

    مبارک باشه و شیرین کام باشید همیشه. با این عکسهای خوشگل نکنه شما کارشناسی ارشد عکاسی گرفتید ها!!!

  4. شهلا :گفت

    مبارکه شادی جووووووووووووووووووووووونم

  5. آرزو :گفت

    سلام. مبارکه فارغ اتحصیلی. خدا ان شاالله از دهنتون بشنوه که همه درسشون تموم شه. ممنون از دستور پخت رولت خیلی وقته می خوام درست کنم.

  6. برفی :گفت

    Wo0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0oo0o0o0oW

  7. برفی :گفت

    عجب رولتیه این دخترررررررر
    فارغ شدنت مبارک باشه از تحصیل
    میگم حالا نمیشد با این رولتت بیای خونه ی ما که با قهوه بخوریمش و برات جشن بگیریم….؟؟؟؟؟؟؟

  8. بنفشه :گفت

    دمت واقعا گرم…چه می کنه این دختر!!!!!!!!!فارغ التحصیلیت خیلی مبارک.

  9. نغمه بهاری :گفت

    سلام تبریک تبریک
    ایشالله که همیشه موفق باشی شادی جونم

  10. نسرين :گفت

    سلام شادي جان به سلامتي.مبارك باشه.اين رولت رو براي روز مادر درستش ميكنم.ميبرم براي مامانم.دستت درد نكنه

  11. دل نوشته من .. فائزه :گفت

    سلام شادی جون
    تبریکات ویژه برای فارغ التحصیلیت عزیزم انشااله که در تمام مراحل زندگی موفق باشی

  12. ستاره شب :گفت

    سلام
    تبریک میگم شادی جون
    همیشه شاد باشید

  13. پردیس :گفت

    وای عجب چیزیه!!! بلاگفا از حسودیشه که نمی تونه اینو بخوره!! به به.
    راستی…خیلی خیلی خیلی مبارکه! واقعا خانم کدبانوی فوق لیسانس تبریک می گم.
    من غذا های تورو خیلی دوس دارم. چون قشنگ تجربه شده است و چیز های عجیب و غریب لازم نداره. به به!! دهنم آب افتاد

  14. نسرين :گفت

    راستي شادي جان اشكالي داره اگر مراحل مخلوط كردن رو به جاي چنگال با همزن برقي انجام بديم كه سريعتر كار انجام بشه؟بایدم با همزن برقی باشه عزیزم. من تو دستور هم اضافه کردم. چنگال فقط مال همون اولشه.

  15. سارا :گفت

    سلام شادي جان
    تبريك مي گم ايشالله كه هميشه و در همه مراحل زندگي موفق باشي، راستي مگه نمي خواي ادامه تحصيل بدي؟ پس دكترا چي مي شه؟ ما چشم اميدمون به شادي خانومه ها!!
    ضمنا چرا حالا ما رو دعوا مي كني؟
    خوب من حدس زدم كه شايد رشتت فني باشه اگه از همون اول مي گفتي اينهمه حس كنجكاوي همه رو بر نمي انگيختي!!ای وای دعوات نکردم که. بیا جلو بوست کنم از دلت درآد! …

  16. صمیم :گفت

    به به شادی خانومی گل سنبل بلبل فوق لیسانش و فوق ابر دکترای آشپزی هم به سلامتی فارغ شدند انگار.عزیزم دیگه باید هر روز هر روز دستور های صمیم بلد باش!!!!! بذاری .آخه من میترسم از نزدیکی رولت هم رد شم چه برسه به درست کردنش!!!! قر و فر داره یا آسونه خانومی؟ البته در حد سوات ما بگو!!!
    بوسسسسسنمی دونم والله. من که درت کردنشو دوست داشتم ولی خوب بی قر و فر هم نیست!

  17. مونی :گفت

    فارغ التحصیلی مبارک شادی جون . بازم ممنون از رولت خوشمزه ات

  18. فرناز :گفت

    خیییییلی مبارکه فارغ التحصیلیتون . انشا الله مدارج بالاتر رو هم بگیرید. واقعا خوشحال شدم جوری که انگار خودم فارغالتحصیل شدم.

  19. مریم :گفت

    سلام خانم خانما
    مبارک باشه امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی و همیشه خبرای خوب بدی و خبرای خوشتر بگیری
    رولتت هم با حاله
    اما همه که مثل شما کدبانو نیستن خانم

  20. مریم :گفت

    راستی حالاچه تصمیمی داری میخواهی چه کنی
    ادامه تحصیل یا فعلن استراحت و کشف مزه های جدیدکشف مزه های جدید همون استراحته برای من بعد ادامه تحصیلم برام لذت بخشه چون عاشق رشته ام هستم درنتیجه هر سه تا کار با هم!!!!!

  21. نغمه بهاری :گفت

    سلام شادی جونم میشه طرز تهیه فالوده رو یاد بدی البته با نشاسته چون نودل چینی رو جایی نتونستم پیدا کنمباشه تو چند تا پست آینده. ولی فالوه اش رشته ای نیست اون که من بلدم. حلا تو پستی که نوشتم توضیح می دم.

  22. شهرزاد :گفت

    سلام شادی جون
    انشااله همیشه تو همه مراحل زندگیت موفق باشی
    عزیزم مگه قرارنبود از میان 3گزینه ای که داده بودی یکی را توضیح بدهی پس چی شد؟
    در هر صورت از دستور کیک هم ممنون فقط آیا میشود در مکروفر هم تهیه کرد ؟چه جوری ؟کمی دیر اومدی عزیزم. تو پست قبلی نتیجه ی رای گیری رو گذاشتم و دلمه ی قارچ اول شده بود که دستورشو همونجا گذاشتم. نون زتون دومه که تو پست بعدی می ذارم. این شیرینی بابت فارغ التحصیلی ام وسط اون سه گزینه ای اومده وگرنه جای اونا محفوظه.
    من در مود تهیه اش تو ماکروفر چیزی نمی دونم. کلا من با پخت کیک و شیرینی تو ماکروفر موافق نیستم. کیفیت پخت تو فر خیلی بالاتره.
    موفق باشی

  23. ماهک :گفت

    شادی خانم اولاَ خیلی تبریک میگممن می خوام بزودی این رولت رو درست کنم اونجا که نوشتید با استفاده از کارد رولت رو جدا کنید و بذاریدش روی پارچه نمناک و خیلی محکم لوله اش کنید یعنی با پارچه لوله میشه یا جدا لوله می کنیم و لای پارچه قرارش می دیم شاید سوال من خنده دار باشه ولی من توی کیک درست کردن ناشی هستم شما به بزرگی خودتون ببخشید.

    موفق باشی شادی جانسلام. نه خنده دار نیست.من باید توضیح می دادم. همراه پارچه لوله کن.

  24. نوشین :گفت

    بابا فارغ التتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتحصیل….. مبارک.. بادا داد… رولت…خسته نباشی… خیلی شاد شدم….به امید موفقیتهای خروار خروارت

  25. مبارکه خانوم خانوما. با اینکه هانیه ام عاشق رولته، ولی تا حالا همت نکردم درست کنم. حالا ببینم چی میشه؟!

  26. یک زن :گفت

    اولا که فارغ التحصیلی مبارک
    رولت هم خیلی خوشگله تا ببینیم طعمش چطوره

  27. نغمه بهاری :گفت

    الهی که فدات بشم مادر
    دستت درد نکنه

  28. فریبا :گفت

    سلام شادی جون
    مبارک باشه انشاءا… زودتر پله های ترقی را دو تا یکی طی کنی و به هر چه دلت خواست برسی موفق باشی.
    برای رولت هم اگه نخوایم از آب پرتقال استفاده کنیم از چی استفاده کنیم و شکلات از چه نوع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی مرسی مرسی
    به جای آب پرتقال می تونی آبلیمو استفاده کنی البته از نوع شیرازی و ممکنه کمی طعم ترشی به همه چیز بده. شکلات هم شکلات سیاه که شکلات تلخ هم می گن بهش…

  29. پروا :گفت

    سلام. مبارکه فارغ اتحصیلی.
    من آپم. خوشحال می شم بهم سر بزنی

  30. به به شادنه خانم با سوات و با کمالات خوبی خاله ؟ مبارکا باشه انشالله به سلامتی دکتر مهندس تر میشی و ما هم جلو قوم ظالمین پز خواهر زاده های با سواتمون رو میدیم که اگه خودمونو نفرستادن اکابر تا دو کلوم سوات یاد بگیریم عوضش فک و فامیل دشمن گزی چیخاردان داریم
    خوبی مهربون جان شکمو ؟ عجب رولت بلند بالای ابرو کمونی دست و پا کردی به به .. حیف که این دیابت جانمان حال ما را تو قوطی کرده و من نمیتونم چیزای این جوری درست کنم و بخورم ( البته برای من که کلا شیرینی دوست ندارم بهونه خوبیه مگه نه ؟ )
    حالا تکلیف من که نمیتونم شیرینی بخورم چیه ؟ یعنی شیرینی مخصوص دیابتی ها نداری واسه فارق التحصیل شدنت ؟ اینجوری که نامردیه
    مواظب خودت باش عزیز خاله ..
    موفق و شکمو تر از همیشه باشی انشالله
    فعلا …

  31. شبنم :گفت

    شادي جون فارغ التحصيليت مبارك باشه . پس نون زيتون چي شد؟نون زیتون رفت پست بعدی

  32. الهه :گفت

    هوراااااااااااااااااااااااااااااا….مبارکه دوست جونم
    خیلی رولتت خوشگله دلم آب افتاد…خوچ به حاله اونایی که خوردن
    راستی نکنه هم رشته ایم؟ گرافیک خوندی؟!

  33. طنین :گفت

    سلام عزیز دلم…………من با اجازه شما رو لینک کردم

  34. سوسن :گفت

    سلام از وبلاگ صدف اومدمم اینجا
    تبریک میگم و امیدوارم موفق باشی
    وبلاگ قشنگ و مفیدی داری

  35. سلام شادی جوونم عزیزم این موفقیتت مبارک…ایشالا موفقیت های بیشتر
    ..مرسی از رولت خوش رنگ و روت عزیزم…اما خداییش یه همت عالی می خواد درست کردنش ماشالله به تو با این همه کار و این همه حوصله

  36. ساره :گفت

    سلام شادی جون فارع التحصیلم… حسابی خسته نباشی خانوم… تبریکات ما را نیز پذیرا باشید دوست جان

  37. نسرين :گفت

    بازم سلام شادي جون.من ديروز مواد لاي رولت رو آماده كردم امروز هم ميخوام نونشو درست كنم و بمالمو و بخوريم و حالش رو ببريم.اگه امكانش هست ميشه بگي خمير رو كه به صورت مستطيل باز ميكني تقريباً چند در چند هست؟سلام عزسزم. راستش من نون رولت رو اندازه نگرفتم. فقط سعی کن خمیر در همه ی قسمتها یکنواخت و به قطر نیم سانت کمی بیشترک باز بشه. به عکس ها دقت کن ببین چی در می یابی و می بخشی که نمی تونم جواب دقیقی بدم.

  38. سلام و تبریک ! ضمنا» به شوهر آشپز مدرن بفرمایید موبایلشون رو چک کنن … چون همون روز اول ما به صورت اس.ام.اسا» (!) تبریک گفتیم خدمتتون.
    پ.ن: این بلاگفای شما با کامنت زدن ما هم مشکل داره … الان سه چهار باره این کامنت رو مینویسم … .

  39. وروجک / سفرنامه مجارستان :گفت

    سلام خانمی هزار بار تبریک میگم بهت انشالله که همیشه تو درسها و خصوصا توی زندگیت موفق باشی … مهم نیست چه رشته ای خوندی مهم اینه که به هدفت رسیدی و با موفقیت به اتمام رسوندیش باز هم بهت تبریک میگم و امیدوارم از این آرامش بعد از فارغ التحصیلی حسابی لذت ببری … خوش باشی … در ضمن اگه میشه چند نمونه دسر و تارتهایی که سریع آماده میشن مخصوص تابستون رو هم آموزش بدی مرسی و دست گلت درد نکنه .

  40. نسرين :گفت

    ممنونم شادي جان.شادي من رولتو درست كردم همه چيزش خوب شد.فقط مشكل مواد مياني بود كه با اينكه يك روز در يخچال موند خودش رانگرفت.فكر كنم مقدار كره بايد بيشتر از اينا باشه(حداقل دوبرابر)؟ بعدش هم اگر نونشو بيشتر باز ميكردم و يا موادش بيشتر بود و بيشتر ميپيچيد شايد بهتر بود. انشاءاله دفعه بعد.

  41. بهار :گفت

    سلام من این رولت رو درست کردم اما کلی مشکل داشتم:
    اب یک پرتقال کامل بریزم داخلش یا نصفه؟ من نصفه ریختم.
    شکلات من ایرانی و 95% بود براهمین مقداری پودر قند ریختم، خوب شد خودش رو گرفت.
    و اما مشکل اصلی: رولت بعد از پیچیدن کلی شکاف برداشت. من قبلا با دستور دیگه ای درستیده بودم مشکلی نداشت، نمیدونم اینبار چی شد
    میشه بگی مشکل از کجا بوده
    ممنون
    در ضمن کارات خیلی باحاله، من خیلی از دستوراتت رو تا حالا درست کردم و خوب دراومدهبهار جان آب یک دونه پرتقال کامل رو باید بریزی. من که تو دستور ننوشتم نصف؟!!!
    اگه مواد رو به اندازه بریزی و نکاتی که گفتم رغایت کنی فکر نمی کنم مشکل پیدا کنیو فکر کنم کمی آرد رو زیاد ریخته باشی. آره؟!

  42. بهار :گفت

    سلام
    آخه گفته بودی :«پرتقال را نصفکرده و آب آن را درون مواد بریزید» گمان کردم منظورت همون نصفه هست!
    و در مورد آرد و شکر چون با وزن گفته بودی و من ترازوم دقیق کار نمیکنه کمی مشکل دارم.
    اگه به پیمانه بگی خیلی ممنون میشم.
    ویه چیز دیگه: با وجودیکه پودر قند توی مواد میانی ریختم بازم تلخ میزد، میشه بگی چه مارک شکلاتی و چه اندازه دارک! باید استفاده کنم؟
    میخوام برا تولد همسرم همین مدل رولت رو آماده کنم چون نسبت به کیک اسفنجی و تزیین اون راحتتره. البته یه ماه فرصت دارم واسه اینکه چندبار دیگه امتحان کنم :))
    مرسی گلم

    وای بهار جان من واقعا شرمنده ام. همون نصف درسته. حتی تو دستور اصلی کمتر از نصف هست اما من با نصف درست کردم. تو دستور اصلی فقط برای مزده دار کردن یه کمی اضافه می شه. هم می تونی لیمو اسفاده کنی و هم پرتقال.
    اونروز که جوابت رو نوشتم داشتم از خونه بیرون می رفتم و حواس پرت جواب دادم امیدوارم ببخشی عزیزم.
    برای اندازه ی دقیق داشتن اولا باید بدونی پیمانه هات چند میلی لیتری هستن بعضی ها 200 و بعضی ها 250 هستند. البته تو ایران بیشترش 200 هست. من واقعا این روزها سرم شلوغه و می ترسم بهت یه قولی بدم و به موقع نتونم مواد رو اندازه بگیرم و کار تو دیر بشه. پیشنهاد می کنم با سرچ تو اینترنت یه جدول تبدیل اندازه ی مواد از وزن به پیمانه پیدا کن و مواد رو طبق جدول تبدیل کن. در ضمن من یه پست آشنایی با اندازه گیری مواد هم گذاشتم فکر کنم اوائل اردیبهشت امسال یا اواخر فروردین تو آرشیو ببینی می یابی. اونجا چند تا لینک هست که کمکت می کنه.
    شکلات این دستور تلخ هست. این دستور رو من از یه سایت فرانسوی یاد گرفتم اما اگه به ذائقه اتون نمی خوره (به ذائقه اونا می خوره ظاهرا) شیرین ترش رو بگیر و امتحان کن.
    من هم تلخ می زنم چون اصلا از شکلات شیری بدم می آد و تو خونه ما فقط دارک خورده می شه اما تو به ذائقه ی خودتون شکلات انتخاب کن عزیزم.
    تو این آدرس ها که می ذارم مراحل آموزش تصویری رو از اون سایت فرانسوی می بینی:
    http://chefsimon.com/buche-de-noel.html
    و
    http://chefsimon.com/buche-de-noel-2.html
    و
    http://chefsimon.com/buche-de-noel-3.html
    موفق باشی.

  43. بهار :گفت

    شادی جونم به آخرین سوالم هم پاسخ بده(نگی بهت رو دادم پرررو شدیا)
    سینی فر من کوچیکه و من توی همین درست کردم که کلفت بود و دیر پخت بنابراین زیرش سوخت!
    یعنی یه کم از اونی که توی عکسهای این فرانسویه دیدم بیشترتر قهوه ای شد.
    میشه بگی قالب باید چند در چند باشه؟
    یه دنیا ازت ممنونم خانومی بابت توجهت.
    بهار جون این چه حرفی یه. ببخش که دیر جواب دادم. سوالت رو ندیدم. ببین بهار جون من اون موقع تو سینی فرم اینو درست کردم ولی سینی خوب رای رولت این سینی هاست که آلومینیومی و نازکه و خیلی از مغازه های شیرینی فروشی می فروشن. برای رولت اصولا سینی 30 در 40 می گن کافیه ولی اگه فکر می کنی این اندازه دوباره سایز سینی خودت می شه و کلفت می شه سایز در حدود 40 در 50 تهیه کن. دقیقش رو نمی دونم شایدم سایز 45 در 50 باشه. می شه سایز بزرگ این سینی ها.
    راستی پرستیژ هم سینی مخصوص رولت داره (اسم مارکشه) ولی خیلی گرونه و فکر نمی کنم بیارزه اما در عوض تفلون و مادام العمره.
    اگه به وسایل شیرینی پزی فروشی ها مراجعه کنی هم می تونن سینی رولت بهت معرفی کنند.
    البته من رولت خودمم کمی قهوای تر از مال این سایت فرانسوی یه است ولی مزه اش خوب بود و طعم سوختگی نداشت فقط برشته بود.
    می تونی هم یه بار با شعله ی کم تر و زمان کمی بیشتر امتحان کنی عزیزم.

  44. بهار :گفت

    خانومی چرا جواب آخرین سوالم رو ندادی؟

    شرمنده ندیده بودم سوال رو!

  45. بهار :گفت

    ممنون
    میشه شادی جون یه مدل ترایفل بذاری؟
    من چنتا توسایتای انگلیسی دیدم اما ترجمه دقیق یکی از مواد اولیه ش رو نتونستم بیابم.
    اگه امکان داره بذار!!!!

    چشم ولی فکر کنم تا حدود دو هفته ی دیگه نمی تونم. بعد از دو هفته اگه دیر نبود برات برم یه کامنت بذار و یادم بنداز که درست کنم و دستورشو بذارم.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s