میگو و بادام زمینی/ اندونزی


مواد لازم
میگو ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
بادام زمینی چرخ شده نیم پیمانه کمی بیشتر
پیاز یک عدد متوسط
نعنا و آویشن خشک نصف ق.چ
آب لیمو تازه یک ق.غ
فلفل قرمز نصف ق.چ کمتر
زنجبیل نصف ق.چ کمتر
برگ بو دو پر
زردچوبه نصف ق.چ
روغن
نمک
بادام زمینی چرخ شده رو با زنجبیل و زردچوبه و سبزی خشک خوب مخلوط کنید. میگو رو خورد کنید و همراه این مایه به اضافه فلفل قرمز و پیاز رنده شده ی آب گرفته و نمک توی یکی دو قاشق روغن داغ توی ماهیتابه یکی دو دقیقه تفت بدین. برگ بو و آب لیمو رو اضافه کنید. در ماهیتابه رو ببندید و روی آتش کم ۸-۱۰ دقیقه بپزید.
نکته۱: می تونید فلفل قرمز و زنجبیل رو به ذائقه ی خودتون کم و زیاد کنید. همینطور آبلیمو رو.
نکته ی ۲: برای تزیین غذا و همراه اون یک تخم مرغ آب پز خیلی جواب می ده.
نکته۳:من توی دستور اولیه کمی دست بردم که با ذائقه ی ما بخونه.
دستپخت و عکس: آشپز مدرن
Advertisements
این نوشته در غذاهای ملل, غذاهای متفاوت, غذاهای دریایی ارسال شده و با , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

35 پاسخ برای میگو و بادام زمینی/ اندونزی

  1. من آزادم :گفت

    تركيب ميگو با بادوم زميني چيز عجيبيه

  2. دل نوشته ..فائزه :گفت

    سلام شادی جون
    خیلی عالی بود من عاشق میگو هستم از همه مدلش که باشه

  3. سلام شادی پیش من دیگه نمیای
    البته میدونم خودمم هر از گاهی سر میزنم کم پای نت میشینم
    غذایی خوبیه مخصوصاَ که من میگو دوست دارم بنیه میگو درست کردی؟
    این غذا رو هم دوست دارم
    راستی پلو میگو رو شما چطوری درست میکنی؟
    موفق باشیسلام عزیزم. کلا اینترنت گردی من خیلی کم شده بابت گرفتاریهام. ولی به یادت هستم به خدا. بعدا دستور میگوپلو رو هم می ذارم.

  4. gourmand :گفت

    سلام به به چه عالی … بادوم زمینی ایده خوبی بود مرسی

  5. سلام شادی جون.

    بابا دستت درد نکنه. عجب چیزی پختی!!
    از اون باحالتر دسر لیوانی پست قبلته. چه عکسای باحالیم گذاشتی.
    خسته نباشی

  6. پرشین وبلاگ به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی وبلاگ، اولین جشنواره انتخاب برترین وبلاگ های زنان را برگزار میکند.

    در صورتی که شما نیز مایل به شرکت در این رای گیری هستید، به آدرس

    persianweblog.ir/Topblogs/Zanan.aspx

    بروید و 5 وبلاگ مورد علاقه تان را که نویسندگان آن از بانوان ایرانی هستند، در این نظرسنجی وارد کرده و ثبت کنید.

  7. mari :گفت

    سلام من میگو خیلی دوست دارم کلا غذا های دریایی دوست دارم اتفاقا امشب میخواستم یک پاستا با همین جک و جونورهای دریایی درست کنم که میگو هم درش هست سعی میکنم توضیحشو توی وبلاگم بدم شادی جان خیلی با سلیقه ایی آفرین میگم بهت و موفق باشی
    ماری

  8. من :گفت

    سلام شادی جان وبلاگت خیلی جالبه
    هر دفعه که کانکت می شم به وب تو هم سر میزنم گفتم اینبار نظر هم بدم

  9. بهار :گفت

    چه قشنگ تزئینش کردی شادی جون. این دو تا تخم مرغه یا یکی؟
    من خودم عاشق امتحان کردن مزه های جدیدم ولی خانواده در این زمینه خیلی منعطف نیستن. برای همین می خواستم از خودت بپرسم که این غذا واقعا خوشمزه است؟ و بیشتر مزه بادوم زمینی می ده یا میگو؟مزه ی هر دوش رو می ده. من که دوست داشتم. همسری هم که زیاد اهل مزه های جدید نیست دوست داشت. حالا امتحان کن ببین چی می شه. اگرم خوششون نیومد خودت تنهایی همه رو بخور!!!!!

  10. نیلسا :گفت

    سلام شادی من
    هی بدک نیستم تو چطوری؟
    من برات کلی پیغام خصوصی نوشتم و منتظر جواب شدم ولی خبری نیست نکنه به دستت نرسیده؟
    در ضمن ممنون از پست جدیدت
    حالا خوشمزه ام هست من از بدام زمینی زیاد خوشم نمی یاد و لی دو س دارم امتحانش کنمبعله خانوم جون خوندم خصوصی رو و جواب هم عرضیدم. خوشمزه است با اجازه ولی اگه دوست نداری خوب درست نکن عزیز دلم!!!

  11. مینالایف :گفت

    سلام…
    اگه ممکنه یه سری غذهای مخصوص ماه رمضان آموزش بدید ممنونم….سلام. اگر پختم چشم.

  12. May :گفت

    سلام سر آشپز عزیز این غذات که خیلی خوشگل بود باید امتحان کنم . راستی خودت خوب خوب شدی ؟سلام . مرسی. بدک نیستم. بهترم.

  13. demned :گفت

    سلام عزیزم خوبی از وبلاگت خیلی خوشم اومد !!!!اگه دوست داشتی منو لینک کن !!!!به منم خبر بده لینک کنم!منتظرم!با بای

    ترجمه آهنگهای خارجی

  14. nadia :گفت

    salaaaaaaaam, dorost kardam, ham desere ghabli ro ham rollet ro, khili khoshmaze shod, meghsi.
    ama babate rollete dar arze 3 , 4 min rosh talayi shod va pokht ama ziresh talayi nashod , eshkal az fer bood,?chon vaghti lolash mikardam tarak bardasht, va inke mitonam be jaye oon maye miyani az kakaoe sobhane nutella ya halva estefade konam , chon biron didam halva mizaram, age bekham halva bezaram bayad halva ro sard bezaram ya garm, bebakhsid toro khoda, akhe man avalin tajrobam to ashpazi, man nimro ham balad nistam dorost konam.meghsiiiiiiiiiiii boko.سلام عزیزم. تا اونجایی که من می دونم فر های ایرانی تو درجه حرارت با هم فرق دارن یعنی درجه حرارت فر گاز من ممکنه با مال تو فرق داشته باشه و اگه من می گم 180 درجه مثلا تو باید بذاری رو 200 یا برعکس. کار با فر خودت به مرور زمان دستت می آد. برای همه همینه که کم کم دستت می آد رو چه درجه و زمانی تو فر بذاری ماده ی غذایی رو. در ضمن اگه تو عکسا دیده باشی رولت من هم یه طرفش فقط طلایی یه. همون طرفی که به کاغذ چسبیده و از زیر گرما می خوره. مهم اینه که نون رولت کاملا پخته باشه و خام نباشه .
    من در مورد پیچیدنی هایی که گفتی چیزی نمی دونم ولی فکر می کنم از حلوای ولرم استفاده کنی بهتره چون حلوای سرد زیاد قابل پهن کردن نیست. کاکائو صبحانه هم خیلی شیرین می کندش. البته اگه با ذائقه ات می خونه مشکلی نیست. اول روی بخار نرمش کن و بعد بمال تو رولت و بذار تو یخچال. حلوار رو هم باید بذاری یخچال سرد بشه و خودشو بگیره که بشه ببریش.
    در ضمن اگه درست کردی نتیجه رو به منم خبر بده. مرسی.

  15. pardis :گفت

    in yekio man kheili hastam. mersi ke ghazahaie mizari ke rahate bara daneshjoo ha

  16. نیلسا :گفت

    پاییز نگاه هایت مرا بهار می کند!
    می دانم بهانه ست،اما آسمان می داند،
    بادبادک ها وحشی شده اند!

  17. سپيده :گفت

    سلام عزيزم برگشتم دوباره از وب قشنگت استفاده كنم

  18. نیلسا :گفت

    خانمی مدتهاست آپم

  19. سپیده :گفت

    شادی جانم من یه ماهی بود اینترنت نداشتم.واسه همین یه دفعه چند تا پست و کامنتت رو دیدم.ممنون از کامنتت.کلیییییییییییییی خوشحال شدم عکس گذاشتی.کلی واسه خودم تصویر سازی کرده بودم.

  20. هیرسا :گفت

    سلام. چه پستی! چه عکسی! په ایده و ترکیب جالبی! احسنت به شما. برمون بگو چقدر خوشمزه شده بود. آخه طعم جدیدیه. می خوام نظرتو بدونم خانم با سلیقه. مرسی.

  21. ما منتظر آپ بعدی هستیم
    گشنمونه هاااااااااااااااااااا
    یه غذا بگو واسه افطارمون درست کنیم خواهر

  22. فاطمه :گفت

    سلام . قیافش که خیلی خوشمزس مخصوصا اگه آدم روزه هم باشه . شاد و موفق باشی عزیزم . منتظر آپ بعدی هستم .

  23. پرنيان :گفت

    سلام شادی جان

    خوبی؟

    قبول باشه افطاری تو وبلاگت هیچی نداری؟؟!!

  24. مهرناز :گفت

    سلام شادی جون باید چیز محشری بشه .آب دهنم راه افتاد اما روزه ام .فکر کنم باید بعد از افطار سراغ سایت تو بروم

  25. مهرناز :گفت

    راستی یادت باشه خیلی وقته به من سر نزدی ها

  26. irking :گفت

    اولين و پيشرفته ترين سيستم افزايش بازديد در جهان متفاوت با تمامي لينک باکس ها
    مديريت لينک توسط خود شما لينک هاي چرخشي و امکانانات فراوان ديگر و به زودي امکان درآمد از سايتتون
    همين حالا اقدام کنيد تعداد دعوت نامه ها محدود است
    راهنما را از لينک زير مشاهده کنيد
    http://irking.ir/DLINK/BeforeSingUp.aspx
    جهت عضويت دعوت نامه DLINK بايد دريافت کنيد
    جهت دريافت دعوت نامه به ايميل
    irkingdlink@yahoo.com
    از طريق ياهو مسنجر پم دهيد يا ايميل بفرستيد
    همچنين اولين قالب پيشرفته ميهن بلاگ و بلوگفا رو از وبلاگ http://www.irkingdlink.mihanblog.com دريافت کنيد

  27. باید غذای خوشمزه ای باشه گرچه من میگو نمی دوستم اما نمیشه منکر خوشمزگیش شداگه یه روزی خواستم به همسری لطف کنمحتما می درستمش چون اون میگو می دوسته من نه! نتیجه اینه که میگو از 100 متری خونه ما رد نمیشه!

  28. آزي :گفت

    سلام شادی جون.دست مریزاد از اینهمه هنرمندی.میشه بپرسم دوربینتون چه مدلی هستش؟؟؟سلام. ممنون. canon 5D

  29. نغمه بهاری :گفت

    سلام شادی جون کجایی چرا اینفدر دیر به دیر می ایی یه پیشنهاد داشتم اگر میشه چون تو ماه شهریور هستیم یه دوره اموزش تهییه ترشی و مربا چیزهایی که میشه الان برای فصل زمستون تو فیریزر گداشت برامون بذاری اخه میدونی که مادر من اولین سال ازدواجم و از این چیزا بلد نیستم و باتوجه به شرایط مملکت اگر از الان مثه مورچه ها بشه چیزی رو برای زمستون دخیره کرد از لحاظ مالی یه چند میلیونی به نفعمون میشه شاید با پولش بتونی خونه ای بخریم

  30. montazer :گفت

    با سلام و تشکر به خاطر وبلاگ خوبتون دوست عزیزم!
    قراره یه طرحی در وبلاگم اجرا بشه با عنوان ((دعا برای ظهور امام غایب)). قراره به همراهی تعداد زیادی از دوستان در زمان های مشخصی از ماه رمضون برای آقا امام زمان دعا کنیم. حتما تو هم بیا در وبلاگم تا از این طرح باخبر بشی و شرکت کنی
    یادت نره منتظر اومدن و شرکت کردنت هستم
    پیروز و موفق
    ایمیل من:
    shamimehozoor12@yahoo.com

  31. رز :گفت

    سلام از مطالب بسیار جالبت ممنونم
    اکر امکانش هست مطالبتون رو با هر اسمی که بگید تو سایت هامون استفاده کنم
    منتظر جوابتون هستمسلام. مطالب این وبلاگ رو با قید آدرس و اسم وبلاگ و با اسم خودم یعنی آشپز مدرن: شادی هر جا که دوست دارین می تونید استفاده کنید و به منم خبر بدین بیام ببینم. مرسی

  32. samaneh :گفت

    سلام
    من سمانه هستم . مدرك تحصيلي ام ليسانس حقوق هست و چهار ماهه كه سايت شما رو دنبال ميكنم ( و استفاده ) من يه وبلاك دارم كه تازه شروع به نوشتنش كردم و چون به سايت شما علاقه دارم تمايل دارم اسم وبلاگ من (golestaneh) در فهرست دوستان شما باشد . باعث خوشوقتي است كه از وب لاگ من بازديد كنيد و بهتر از اون خيلي خبر خوبي براي من خواهدبود كه اسم وبلاگ من در دوستان شما و سايت شما باشد .بي صبرانه منتظر پاسخ شما هستم .

    با احترام و محبت

    سمانه محمدي

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s