جیم فنگ


این وبلاگ مدتی به روز نمی شه.
نمی دونم چه مدتی!!!!
فردا نوشت برای اطلاع نگران ها و کنجکاوها: من هیچ جا نمی رم و حالم هم خوبه. فقط حوصله ی نوشتن ندارم. شاید تا هفته ی دیگه با حوصله شدم. گذاشتن این پست برای اطلاع رسانی بود و بس. 
پی نوشت در تاریخ ۱۰ بهمن: اتفاق بدی برای ما افتاده و مشکلاتی به وجود آورده که پیگیر اونها هستیم. فعلاً نمی تونم بنویسم.
این نوشته در حرف های همینجوری! ارسال شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

46 پاسخ برای جیم فنگ

  1. saeed :گفت

    سلام، سرويس جديد وبلاگ ما افتتاح شد. اگه دوست داشتي يه وبلاگ ورد پرسي داشته باشي سري بيا عضو شو parsweblog.com

  2. الینا :گفت

    چرا????????????????????????????

  3. محبوبه :گفت

    دوباره کجا می خوای بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. یه شادی :گفت

    مرسی خبر دادی.خیر باشه

  5. سلام
    ممنون از مطالبت/به منم سر بزن اگههههههه دوست داشتی

  6. هنگامه :گفت

    امیدوارم بهت خوش بگذره . موفق باشی .

  7. candle :گفت

    ديگه كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلمون برات تنگ ميشه.خوش بگذره.

  8. زهرا :گفت

    آشپز جونم باز دیگه کجا ؟؟؟
    نری صدر سال دیگه برگردیها

  9. نگین :گفت

    چرا شادی جون ؟؟؟؟؟؟؟؟

    عزیزم ما بهت عادت کردیم زود بیا.

  10. سلام شادی جونم
    ما منتظرتیم تا زودی بیاییی،مواظب خودت باش ،تا بعد

  11. ندا :گفت

    چی میگی شادی؟؟؟ جیم فنگ نمه نه؟؟

  12. ژیلا :گفت

    سلام شادی جون
    چرا عزیم حال و حوصله نوشتن نداری نکنه غربت اثر خودشو گذاشته دلتنگ نشو عزیزم ما دوستان مجازیت هستیم . راستی میدونی ما رو به بلاگ خودت معتاد کردی من که هر روز خدا سری می زنم . ولی از بس اسم این شیرینی خشک دارچینی رو دیدم خسته شدم . منتظرت هستیم گلم

  13. پیمانه :گفت

    منتظرت می مانیم شادی جان

  14. مریم :گفت

    سلام. خیلی خوشحالم از اینکه وبلاگ شما رو پیدا کردم. منم از آشپزی و شیرینی پزی خیلی خوشم میاد. حتما از وبلاگتون استفاده خواهم کرد.
    موفق باشین

  15. مریم :گفت

    وای
    الان یه سر به مطالب وبلاگتون زدم.
    کلی بهتون غبطه خوردم.
    خوش به حالتون
    چقدر چیزای خوشمزه بلدین درست کنین.
    ماشالله
    بیشتر از خودتون ، خوش به حال همسرتون و همچنین مهموناتون.
    اونا چه لذتی میبرن از این خوراکی های خوشمزه ای که شما براشون درست میکنین.
    روز به روز موفق تر باشین

  16. نوشین :گفت

    خجالت بکش بچه هام گشنه موندن اونموقع تونمیخوای بنویسی؟
    فدات بشم یکم خودتو بتکون. پاشوووووووووووووووووووو.. بنویس. ده بنویس دیگه

  17. افسان :گفت

    سلام شادی جون حتما حالت که خوبه عزیزم هنرمندا که بی حوصله منیشن مواظب خودت باش زودم بیا منتظرتم

  18. یه شادی! :گفت

    میتونی واسه ولنتاین یه ایده بدی؟مثلا راجع به توت فرنگی های دیپ شکلاتی یه کم برامون بگو.

  19. سمیه :گفت

    سلام چرا ااااا؟؟
    من خیلی از مطالب شما خوشم میاد نرید پیداتون نشه ها؟؟؟

  20. هگمتان :گفت

    سلام
    جدیداَ از شیر دوغ درست می کنند و خیلی هم فراگیر شده
    به نظر شما از نظر ارزش غذایی مشکلی نداره ؟

  21. مریم :گفت

    سلام شادی جونم
    وای من عاشق وبلاگت شدم.
    رقیب نداری عزیزم.
    خیلی ماهی
    هر چی بیشتر تو وبلاگت میگردم بیشتر خوشم میاد.

  22. dot :گفت

    سلام. در مورد پست قبلیتون یه سوال دارم. نمک رو تو مواد اولیه نگفتین یا من ندیدم؟ مقدارش چقدر باید باشه؟

  23. ساناز پناهی :گفت

    درود
    .
    خانم شادی امیدوارم زودتر برگردید و بنویسید

  24. یه شادی :گفت

    شادی جون یه هفته نشد؟ میشمرم ها. بابت هر دو روزی که نبودی یه غذای جدید باید بذاری.پس بجنب که جریمه هات زیاد شده و دل ما تنگ کدبانو مهربونه.

  25. حمیده :گفت

    سر آشپز شادی جان سلام
    از دستورهای غذایی که میذاری واقعا ممنونم. اما من هم مثل خیلی از کسانی که از اینجا بازدید میکنن نمیتونم عکس غذاهای خوشمزتو ببینم. اگه بتونی این مشکلو رفع کنی کلی دعات میکنیم.
    امیدوارم خیلی سرحال و سلامت بزودی برگردی

  26. سپيده :گفت

    اين ويروس به تو هم سرايت كرد

  27. مریم :گفت

    سلام شادی جونم.
    خیلی با سلیقه و ماه و خانومی
    همین

  28. shadi jonam … omidvaram har ja ke hasti delet shad o tanet salamat bashe va dochare ghame ghorbat nashodeh bashi … montazere bargashtet hastim …

  29. باباجان دو راه پیش روت می زارم انتخاب کن
    یا بیا به من سر بزن
    یا یه غذای جدید بزار اینجا

  30. علی :گفت

    با سلام وبلاگتون خيلي جالبه و مطالب مفيد و از همه مهم تر عکس هاي جالبي داره
    اگه دوست داشته باشين با هم تبادل بنر ، لوگو يا لينک داشته باشيم
    منتظر نظرتون هستم
    رتبه امروز ما در وبگذر
    http://www.webgozar.com/counter/tops.aspx?category=per&page=8
    » بهترين سايت براي آموزش فتوشاپ »
    يا علي
    خدانگهدار

  31. هنگامه :گفت

    خانمی امیدوارم اون اتفاق بد به زودی حل بشه . نگرانت شدم . امیدوارم همیشه مشغول شادی باشی .

  32. فرگل :گفت

    سلام وبلاگتون عاليه راستش منم به آشپزي و شيريني پزي خيلي علاقه دارم حتما كه كلي استفاده خواهم كرد با آرزوي موفقيت

  33. نوشین :گفت

    عزیزم ته دیگ روی میز یخ کرد که؟

  34. الهه :گفت

    سلام شادی جونم. بلا دور باشه.کجا رفتییییییی….. آخه من تازه با شما آشنا شدم.از ته دل دعا میکنم مشکلت حل بشه.زود بیا که کلی سوال ازت دارم.البته اگه اشکالی نداشته باشه و جواب بدی امیدوارم خوش باشی گلم

  35. یه شادی! :گفت

    شادی جون امیدوار بودم همچین چیزی ازت نشنوم.ولی نگران نباش زندگی فراز و فرودش زیاده.امیدوارم زودتر از تصورت به روال عادی برگرده.

  36. نجمه :گفت

    ایشالا که زودتر حل بشه.

  37. آسیه :گفت

    من دوست جدیدم!حل می شه! منتظرم!

  38. candle :گفت

    آدرس سفالينه شكمينه چي بود؟يا ايميل كن يا لينكشو بذار.تنكس.

  39. مریم :گفت

    سلام شادی جونم
    خدا نکنه اتفاق بد!!
    ایشالا که خیر باشه.

    خدا کنه زودتر مشکلات برطرف شه
    ایشالا به زودی با خوشحالی بر می گردی

  40. نصیری :گفت

    سلام و خسته نباشید

    وبلاگه خوبی دارین . امیدوارم که موفق و سربلند بوده باشین . اگه دوست داشتین به وبلاگه تخصصی من مراجعه فرمائید . بسیار ممنون از لطفتون .
    منتظره حضور سبزتان هستیم . با تشکر – نصیری

  41. رها(ستایش) :گفت

    امیدورام خدای مهربان گره از کارتون باز کنه و بیایی دوباره چیزای خوشمزه برای ما بپزی

  42. سلام شادی جون. ایشالا هرچه زودتر مشکلتون رفع بشه.

  43. حوا سپید :گفت

    شادی جون من نمیدونم واقعا کاری از دست من بر میاد یا نه ولی امیدوارم اتفاق بدی نبوده باشه و زودتر تموم بشه . از ته دل میگم .

  44. ونوس :گفت

    اگربر سر جویبار ها سنگها نباشند صدای ابها هیچ وقت زیبا و دلنشین نمیگردد

  45. نارگل :گفت

    امیدوارم مشکلات هرچه زودتر حل بشه و دوباره زندگیت مثل قبل پر بشه از خوشی و شیرینی.

  46. saharnaz :گفت

    سلام خانم شادی (اگه اسمتونو درست فهمیده باشم)
    مرسی از لینکهای خوشمزه شما
    اگه اطلاعاتی درباره انواع قابلمه و اینکه کدوم جنس ها بهتره دارید لطفا من را راهنمایی کنید
    اصولا شما خودت تو چه قابلمه ای پخت و پز میکنی؟؟؟

برای سپيده پاسخی بگذارید لغو پاسخ