چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
دست و پنجه طلاها :)
- آشپزی رنگین> منصوره جان
- ترلان کافه> ترلان جان
- مطبخ رویا> رویا جان
- کارگاه آشپزسازی> طیبه جان
- تنبل خونه شاه عباسی> الهه جان
- تستر> تستر جان
- آشپزی و شیرینی پزی خاله توران> توران جان
- آشپزخانه عربی> شهناز جان
- آی آر کوک> ماری جان
- عسل و شکر> لاله جان
- آشپزی از دل و جان> پگاه جان
- دنیای مزه> زارا جان
- آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه> مهسا جان
- 101 دستور> زهرا جان
- غذای متفاوت> الهام جان
- خانجون> سلی جان
- آشپزی از ایران> ژولیت جان
- نسیم بانو> نسیم جان
- دنیای شیرین آشپزی> نگین جان
- ماه جبین> ماه جبین جان
- ایده های زیبا> شاپرک جان
- آشپزخانه ماری> ماری جان
- آشپزی افغانی> فرشته سید جان
- کافه شمشیری> آقا دوزل
- آشپزخانه کوچک من> لیلا جان
- مزه> رویا جان
- سرآشپز>گیلدا جان
- آشپزی من در کانادا> گیتا جان
- خوراکیها> صفا جان
- آشپزی با الی گولو> الهام جان
- آشپزی سئویل> سئویل جان
- ایده های لازیکا> آرزو جان
- سفره اینترنتی> لیلا جان
- لذت آشپزی> هانیه جان
- هنر طباخی> نسرین جان
- گل سفره> گیلدا جان
- ته چین> عارفه جان
- آشپزخونه دوستم و من> دو تا دوست
- کافه لیلی> لیلی جان
- دادلی دوزلی> سر آشپز تبریزی جان
- دنیای اسراء> اسراء جان
- آشپزی سارا> سارا جان
- سبز و ترش> لاله جان
- لذت پختن> آقا مسعود
- قاشق و چنگال> سالومه جان
- انواع خوراکیها> صفا جان
- خیاط باشی> آقای خیاط باشی
- آشپزی برای صنم بانو> رز جان
- خوشمزه خونه> عاطفه جان
سلام، سرويس جديد وبلاگ ما افتتاح شد. اگه دوست داشتي يه وبلاگ ورد پرسي داشته باشي سري بيا عضو شو parsweblog.com
چرا????????????????????????????
دوباره کجا می خوای بری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی خبر دادی.خیر باشه
سلام
ممنون از مطالبت/به منم سر بزن اگههههههه دوست داشتی
امیدوارم بهت خوش بگذره . موفق باشی .
ديگه كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلمون برات تنگ ميشه.خوش بگذره.
آشپز جونم باز دیگه کجا ؟؟؟
نری صدر سال دیگه برگردیها
چرا شادی جون ؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم ما بهت عادت کردیم زود بیا.
سلام شادی جونم
ما منتظرتیم تا زودی بیاییی،مواظب خودت باش ،تا بعد
چی میگی شادی؟؟؟ جیم فنگ نمه نه؟؟
سلام شادی جون
چرا عزیم حال و حوصله نوشتن نداری نکنه غربت اثر خودشو گذاشته دلتنگ نشو عزیزم ما دوستان مجازیت هستیم . راستی میدونی ما رو به بلاگ خودت معتاد کردی من که هر روز خدا سری می زنم . ولی از بس اسم این شیرینی خشک دارچینی رو دیدم خسته شدم . منتظرت هستیم گلم
منتظرت می مانیم شادی جان
سلام. خیلی خوشحالم از اینکه وبلاگ شما رو پیدا کردم. منم از آشپزی و شیرینی پزی خیلی خوشم میاد. حتما از وبلاگتون استفاده خواهم کرد.
موفق باشین
وای
الان یه سر به مطالب وبلاگتون زدم.
کلی بهتون غبطه خوردم.
خوش به حالتون
چقدر چیزای خوشمزه بلدین درست کنین.
ماشالله
بیشتر از خودتون ، خوش به حال همسرتون و همچنین مهموناتون.
اونا چه لذتی میبرن از این خوراکی های خوشمزه ای که شما براشون درست میکنین.
روز به روز موفق تر باشین
خجالت بکش بچه هام گشنه موندن اونموقع تونمیخوای بنویسی؟
فدات بشم یکم خودتو بتکون. پاشوووووووووووووووووووو.. بنویس. ده بنویس دیگه
سلام شادی جون حتما حالت که خوبه عزیزم هنرمندا که بی حوصله منیشن مواظب خودت باش زودم بیا منتظرتم
میتونی واسه ولنتاین یه ایده بدی؟مثلا راجع به توت فرنگی های دیپ شکلاتی یه کم برامون بگو.
سلام چرا ااااا؟؟
من خیلی از مطالب شما خوشم میاد نرید پیداتون نشه ها؟؟؟
سلام
جدیداَ از شیر دوغ درست می کنند و خیلی هم فراگیر شده
به نظر شما از نظر ارزش غذایی مشکلی نداره ؟
سلام شادی جونم
وای من عاشق وبلاگت شدم.
رقیب نداری عزیزم.
خیلی ماهی
هر چی بیشتر تو وبلاگت میگردم بیشتر خوشم میاد.
سلام. در مورد پست قبلیتون یه سوال دارم. نمک رو تو مواد اولیه نگفتین یا من ندیدم؟ مقدارش چقدر باید باشه؟
درود
.
خانم شادی امیدوارم زودتر برگردید و بنویسید
شادی جون یه هفته نشد؟ میشمرم ها. بابت هر دو روزی که نبودی یه غذای جدید باید بذاری.پس بجنب که جریمه هات زیاد شده و دل ما تنگ کدبانو مهربونه.
سر آشپز شادی جان سلام
از دستورهای غذایی که میذاری واقعا ممنونم. اما من هم مثل خیلی از کسانی که از اینجا بازدید میکنن نمیتونم عکس غذاهای خوشمزتو ببینم. اگه بتونی این مشکلو رفع کنی کلی دعات میکنیم.
امیدوارم خیلی سرحال و سلامت بزودی برگردی
اين ويروس به تو هم سرايت كرد
سلام شادی جونم.
خیلی با سلیقه و ماه و خانومی
همین
shadi jonam … omidvaram har ja ke hasti delet shad o tanet salamat bashe va dochare ghame ghorbat nashodeh bashi … montazere bargashtet hastim …
باباجان دو راه پیش روت می زارم انتخاب کن
یا بیا به من سر بزن
یا یه غذای جدید بزار اینجا
با سلام وبلاگتون خيلي جالبه و مطالب مفيد و از همه مهم تر عکس هاي جالبي داره
اگه دوست داشته باشين با هم تبادل بنر ، لوگو يا لينک داشته باشيم
منتظر نظرتون هستم
رتبه امروز ما در وبگذر
http://www.webgozar.com/counter/tops.aspx?category=per&page=8
» بهترين سايت براي آموزش فتوشاپ »
يا علي
خدانگهدار
خانمی امیدوارم اون اتفاق بد به زودی حل بشه . نگرانت شدم . امیدوارم همیشه مشغول شادی باشی .
سلام وبلاگتون عاليه راستش منم به آشپزي و شيريني پزي خيلي علاقه دارم حتما كه كلي استفاده خواهم كرد با آرزوي موفقيت
عزیزم ته دیگ روی میز یخ کرد که؟
سلام شادی جونم. بلا دور باشه.کجا رفتییییییی….. آخه من تازه با شما آشنا شدم.از ته دل دعا میکنم مشکلت حل بشه.زود بیا که کلی سوال ازت دارم.البته اگه اشکالی نداشته باشه و جواب بدی امیدوارم خوش باشی گلم
شادی جون امیدوار بودم همچین چیزی ازت نشنوم.ولی نگران نباش زندگی فراز و فرودش زیاده.امیدوارم زودتر از تصورت به روال عادی برگرده.
ایشالا که زودتر حل بشه.
من دوست جدیدم!حل می شه! منتظرم!
آدرس سفالينه شكمينه چي بود؟يا ايميل كن يا لينكشو بذار.تنكس.
سلام شادی جونم
خدا نکنه اتفاق بد!!
ایشالا که خیر باشه.
خدا کنه زودتر مشکلات برطرف شه
ایشالا به زودی با خوشحالی بر می گردی
سلام و خسته نباشید
وبلاگه خوبی دارین . امیدوارم که موفق و سربلند بوده باشین . اگه دوست داشتین به وبلاگه تخصصی من مراجعه فرمائید . بسیار ممنون از لطفتون .
منتظره حضور سبزتان هستیم . با تشکر – نصیری
امیدورام خدای مهربان گره از کارتون باز کنه و بیایی دوباره چیزای خوشمزه برای ما بپزی
سلام شادی جون. ایشالا هرچه زودتر مشکلتون رفع بشه.
شادی جون من نمیدونم واقعا کاری از دست من بر میاد یا نه ولی امیدوارم اتفاق بدی نبوده باشه و زودتر تموم بشه . از ته دل میگم .
اگربر سر جویبار ها سنگها نباشند صدای ابها هیچ وقت زیبا و دلنشین نمیگردد
امیدوارم مشکلات هرچه زودتر حل بشه و دوباره زندگیت مثل قبل پر بشه از خوشی و شیرینی.
سلام خانم شادی (اگه اسمتونو درست فهمیده باشم)
مرسی از لینکهای خوشمزه شما
اگه اطلاعاتی درباره انواع قابلمه و اینکه کدوم جنس ها بهتره دارید لطفا من را راهنمایی کنید
اصولا شما خودت تو چه قابلمه ای پخت و پز میکنی؟؟؟