چاشنیِ دسر توت فرنگی


این چاشنی رو می تونید همراه بستنی یا روی دسرهای ژلاتینه یا روی شیرینی و کیک با تزیین خامه یا بی تزیین خامه به کار ببرید. هم جنبه ی تزیینی داره و هم خوردنی!
برای درست کردن این چاشنی می تونید از توت فرنگی هایی که کمی له شدند و یا یک طرفشون خرابه و یک طرف سالم استفاده کنید. به این ترتیب که بخش های سالم توت فرنگی رو جدا و خورد کنید و اون له شده ها رو هم خورد کنید. برای هر یک پیمانه توت فرنگی نیم پیمانه و یا کمتر از اون (بنا به ذائقه ی ترشی پسندتون) شکر استفاده کنید. شکر رو روی توت فرنگی های خورد شده ریخته و بذارید یکی دو ساعت توی یخچال بمونه تا آب بندازه. هم آبش خوشمزه است. هم خودش. همونطور که گفتم برای تزیین دسرهای مختلف یا برای خوشمزه کردن و طعم دادنشون می تونید کنار بشقاب دسر بذارید.
نکته۱: این کار رو با هر میوه ی ترشی در هر فصلی می تونید انجام بدید. برای مثال آلبالو و کیوی و …..
نکته۲: از میوه های شل و له استفاده کنید ولی از میوه های خراب نه!
سازنده و عکاس: آشپزمدرن
Advertisements
این نوشته در چاشنی ها, دسرها ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

8 پاسخ برای چاشنیِ دسر توت فرنگی

  1. عطر مریم :گفت

    E! چه آسون و خوب
    مرسی

  2. سلام شادی جون ممنون خیلیساده جالب دستت درد نکنه عزیزم

  3. نوشین :گفت

    C’est intéressant… I Love your weblog. You have great ideas! I also like cooking, but usually I’m too busy to cook. Now I see it doesn’t take much time if you know the ropes

  4. کویریات :گفت

    سلام شادی جون. چه باحال. حالا یه چیزی این نروژی ها انواع توت رو همین کار می کردند بعد به جای یخچال می ذاشتندش تو ماکروفر، چند دقیقه (یکی دو دقیقه) بعد گرم میشدو آبش در می آمد، با بستنی یا کیک بستنی سرو می کردند! آدم فکر میکنه عجیبه چیز گرم با بستنی، ولی باحال ه امتحان کنین یه وقت!

  5. منصوره :گفت

    سلام شادی جون جالب و جدید بود دستت درد نکنه

  6. آفاق :گفت

    بسیار بامزه و جاب بود.مرسی شادی جون.همه چی با بستنی خوشمزه میشه.مخصوصا» این

  7. رویا :گفت

    این چه راه حل ساده ای است برای زیبا تر کردن کیک ها وشیرینی ها

  8. lili :گفت

    نان لیمو Lemon Bread

    کیک شکلاتی سریع و ساده Fast and easy chocolate cake
    دسر آمریکایی، گیاهی، ایده آل برای کودکان!

    برنج آلمانی GERMAN RICE

    سالادتن ماهی Tuna fish salad
    تقدیم به همه ی دانشجویان ساکن خوابگاه!

    خوراک کاری پانانگ (Quick Thai Panang Curry (Gluten-Free
    یک نوع غذای تایلندی! این غذا با برنج سرو می شود و بخصوص مناسب اوایل تابستان است، یعنی فصل لوبیا سبز تازه!

    املت کالباس دودی
    اینم اولین غذای دانشجویی وبلاگ من!

    ذرت سرخ شده Fried Corn
    یه میان وعده ی مقوی !

    این منوی جدیده!
    خوشحال می شم نظرتونو بدونم.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s