چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
کیک پرنسس کیک تولدی برای دختر خانم ها!
این نوشته در کیک های متفاوت, کیک های شیرین, تزئین کیک ارسال شده و با موز, گردو, آناناس, خامه فرم گرفته برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
سلام. خسته نباشین.
من 18 سالمه ولی زیاد آشپزی بلد نیستم.
پیدا کردن میز آشپزی شما رو به فال نیک میگیرم
غذاهای شمالی هم بلدین؟
مرسی شادی جونم کیک عالیه
سلام عزیزم
دستت درد نکنه چه خوشمزه شده این کیک..مرسی
خوشحال می شم به من سر بزنی
من شما رو با عنوان وب خوشمزتون لینک کردم
خوشحال می شم شما هم…
وب من ربطی به آشپزی نداره اما آشپزی رو خیلی دوست دارم
البته چندتا پست درمورد آشپزی دارم!
با چندتا از دوستای آشپزم هم تبادل لینک کردم
حتما پیشم بیا..خوشحالم می کنی
آموزش زبان انگلیسی – English Center
شادی جون واقعا» هنر و حوصله به خرج دادی.
از آدم عجولی مثل من به کیک اجازه پختن نمیده بر نمی یاد.
وای یاسمن جون چقد به عمه شادی جونش می باله.
دوست خوبم شادی خانوم .خیلی با حوصله وعشق کار کردید .ممنون که ریزه کاریها را برایمون توضیح دادید .
سلام شادی جون
راستش همون موقع که پست تولد یاسمن جون رو گذاشته بودی هوس کردم درست کنم. آخه منم یه خواهر زاده دارم 8 سالشه و عاشق باربی!!!
ولی حالا که فیلمشم دیدم (خدایی خیلی واضح و عالی توضیح داده، خدا پدر این خانومو بیامرزه ) دیگه انشالله حتماَ درست می کنم. ولی به قول شما گفتنی وقتی هوا یه کم خنک تر شه… و اگه درس کردم حتماَ عکسشم واست میفرستم.
سلام
تزیین قشنگی شده دستتون درد نکنه
وااای شادی جون چقدر وقت و حوصله می خواد و البته به نظرم مهارت
ولی خیلی خوشگل میشه
این فیلمه هم خیلی جذاب بود.
من فیلم کیک های دیگش رو هم دیدم
خیلی هیجان انگیز بود.
مرسی
مرسی شادی جون
منم راستش به صرافت درست کردنش افتادم بدجور
سلام شادی جون
مرسی که همه فوت و فن رو بهمون میگی و یاد میدی
سلام شادی جان تو یه رستوران یه غذایی خوردم به اسم گولاش مال کشور آلمان یا مجارستان درست نفهمیدم ولی عالی بود خیلی هم به ذائقه ما ایرانیا نزدیک بود شما دستور پختش رو می دونی؟
عمرا بتونم همچین چیزی از آب در بیارم !!!! من توی یه کیک یا دسر ساده واسه جشن دونفره سالگردمون موندم !!!!!
راستی شادی جون مشکل من تو درست کردن این کیک اینه که چه جوری بعد از تزیین ظرفش رو عوض کنم؟ آیا باید از اول تو همون ظرف سرو تزیین بشه؟؟؟
تو هون ظرفی که می خوای سرو کنی. زیر کیک از اطافش نوارهای باریک کاغذی گذاشته و خامه که مالیدم می کشیم بیرون و بعد دور کیک شکوفه می زنیم. تو فیلمی که لینکش رو گذاشتم کامل توضیح داده.
سلام شادی جون. خیلی هنرمندی خانم. راستی دیگه سراغ من نیومدی بهم سر بزن اگه میتونی تو وبلاگت هم به من لینک بده.ممنون
سلا م شادی جون ایول خانم کیک پرنسس پز دست گلت درد نکنه عزیزم
خوشبحال یاسمن جون با این عمه هنرمندش
منم طبق معمول دلم خواستاخه خیلی خوشمزه است
سلام
شکل کیکت دهنمو آب انداخت،
ولی سخته
منم که تنبل……….
سلام شادی جون دستت درد نکنه، عالی شده، خیلی خانمی. عاشقو شادو پر انرژی باشی مثل همیشه
ای شادی جون
ای دیر به دیر آپ کن
پس کجایی؟ چرا نمیایی؟
1000000 بار سر زدم. پست جدید نذاشتی.
عالي بود .
ايشالا هميشه تو شاديها باشي ، تو جشن ها ، تو لذت ها …
سلام خانومی .بسیار عالی است .جقدر قالب جدید وبلاگت قشنگه .به کی دادی طراحی کرده ؟ وقت کردی یه سری به من بزن تازه شروع کردم برای نوشتن . اگر دوست داشتی و اجازه بدی در بخش پیوندها اسم بالگت رو بنویسم.
ببخشید کلمه وبلاگ رو اشتباه نوشتم.
کجاییییییییییییییییییییییییییییییییی شادی جون سر نمیزنی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام عزیزم وبلاگت قشنگه
نکنی یک وقت پاکش کنی که من به Favorit هام ادش كردم
نبينم يك وقت نا اميدي
آشپزي كار قشنگيه مخصوصاً اگه واسه كسي كه دوستش داري آشپزي كني
من تو خونه متهمم به آشپزي بد
بگذار از تو ياد بگيرم
مرسي
شادی جون تو دیگه کی هستی
خیلی هنرمندی
مرسی خانومی. 🙂
خیلی خوشگله شادی جون، دستت درد نکنه
خواهش می کنم هانیه جون.