مربای انجیر


مواد لازم
انجیر ترجیحاً قرمز یک کیلو
شکر 800 گرم (اگه شیرینی انجیرتون کم بود 50 گرم اضافه کنید و اگه خیلی شیرین بود 50 گرم کم کنید)
آب دو تا سه عدد لیمو تازه
توضیح: آقا اصولاً هر مربایی رو بهتره با میوه ی تازه ی اون فصل درست کنید اما اگه مثل من و همسری هوس انجیر کردین و یه عالمه خریدین و گذاشتین تو یخچال و بعد همش افطاری دعوت شدین و اصلاً خونه نبودین که انجیر بخورین و انجیرهاتون همه شل شدند و نزدیک بود خراب شند، چه می کنید؟؟؟؟؟؟
الان می گم: یه سرچی تو اینترنت کنید و مربای انجیر رو در سایت بنده یافیده و بدرستید البته توضیحات بالا دیگه اضافه بود چون باید خودتون به عقلتون برسه که انجیرها رو مربا کنید و نصایح خواهرانه من سودی نداره!!!! ( منظور از نصایح، پارگراف اول سخنان گهربارم می باشد!)
حالا…………
درست کردنش خیلی ساده است. انجیرها رو بشورید و بذارید تو آبکش که آب اضافه اش بره. بعد هر انجیر رو به چهار قسمت تقسیم کنید. بریزید تو قابلمه و شکر رو بریزید روش. آبلیمو تازه رو بریزید روش. زیر و رو کنیدش و دو ساعت بذارید بمونه تا آب بندازه ( اگه آب ننداخت که بعیده، خیلی کم، یادتون باشه خیلی کم، آب بهش اضافه کنید.
بذارید رو شعله ی تیز و وقتی که به جوش اومد زیرش رو کم کنید و کف روی مربا رو بگیرید. باید بذارید 10 تا 15 دقیقه با شعله ی کم بپزه. من 10 دقیقه گذاشتم و چون قوام یافیده بود برداشتمش.
اگه انجیرها کم آب انداختن همون 10 دقیقه کافیه. می تونید هم یکی دو چکه بندازید روی بشقاب چینی سردی که تو یخچال گذاشتین و اگه شربتش قوام اومده بود یعنی چسبناک و کشدار شده بود آماده است اما اگه خیلی روون بود باید باز هم بجوشه.
خلاصه که اینجوری از شر انجیرهای شل گشته و رو به خرابی رفته آزاد می شید عزیزانم.
بپزید و بخورید و خوش باشید.
مربای انجیر درست کن و عکاس: خودم
انتخاب عکس ها از بین یه عالمه عکس: همسریم

 

این نوشته در مارمالاد و مربا ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

35 پاسخ برای مربای انجیر

  1. sama &mamal :گفت

    سلام به دوست عزيزم
    وبلاگ زيبايي بود اگه دوستداري آمار وبلاگت بالا بره يه سر بهم بزن خوشحال ميشم

  2. هدیه :گفت

    عجب مربایی می شه
    دست کدبانوی خودم درد نکنه

  3. میسی شادی جون
    مامانم همیشه با این انجیر کوچمولوها درست میکرد و درسته میپختوند!
    با اینا رو امتحان کنم

  4. شب برفی :گفت

    سلام شادی خانوم:
    وای اینجا چقدر غذاهای خوشمزه است.حیف که ما خانوما باید همیشه رژیم باشیم.منم عاشق آشپزیم!اجازه میدین لینکتون کنم تا هم من و هم دوستام از مطالب شما ستفاده کنند لطفا؟

  5. سمیر :گفت

    تو خونه ی ما مربا خورده نمیشه چون من از کره بدم میاد و فقط یا خامه میخورم که نتیجه ش چاقیه. اما عاشققققققققق مربا انجیرای خالم هستم. توش وانیل هم میریزه که معرکه س اما اینو حتما باید درست کنم. حتی شده یه شیشه ی کوچولو

  6. نگار :گفت

    سلام عزیز
    خوشحال می شم اگه قابل بدونی و سری به سرزمین دلتنگیام بزنی
    رد پاتو به یادگار بذار!

  7. شب برفی :گفت

    با اجازتون لینکت کردم!میشه اگه سوال آشپزی داشتم یا یه غذایی رو بلد نبودیم برامون بزارین؟

  8. ترلان :گفت

    آخ جووووووووووون دوباره اومدی شادی جون!!
    برای رهایی از میوه شل و در آستانه خراب شدن، بهترین کار همانا تبدیل کردنشون به مرباس! مرسی از این دستور خوب!

  9. منيژه :گفت

    درودهاي فراوان و خسته نباشيد به مديران مسئول محترم:
    همكار عزيز، وبلاگ عشق من ايران: جنايات تاريخي حکومت هاي سوسياليستي به روز گشته شده از توصيه هاي خوبتان جهت بهتر شدن وبلاگ در جهت اطلاع رساني و خدمت به كشور عزيزمان ايران دريغ نورزيد. باتشكر منيژه اسكوئي

  10. PELENGAK :گفت

    مراسم لوله اندازون زن حامله در شیراز

    سلام
    اگه از وبلاگم خوشتون اومد لطفا منو با نام pelengak لینک کنید و خبرم کنید تا با افتخار لینکتون کنم.اگرم که باب دلتون نبود لطف کنید نظر بذارید تا در بهتر شدن وبلاگم بهم کمک کرده باشید . ممنون

  11. هستی :گفت

    …$$$….$$$………………………………………..
    ………………………………………………….
    ………………………………………………………….$$$….$$$.
    ….$$$……….$$$$…….$$………….$$…….$$
    …$$$………$$…$$…..$$…………$$……..$$…………………………..$$.
    …$$$$$$$$$$$$$……$$…………$$$……$$…………………………..$$.
    ……………..$$……..$..$$$$$$.$$.$..$$……..$..$.$$.$$$$$$$$$$$

    ………………………….$$…..$$$$$$$$$$$$
    ………………………….$$…………………….$
    ………………………….$$………………….$$
    …………………………..$$……………….$$$
    …..$$$$……..$$$…….$$…….$$……..$$$………………..$
    …$$…$$……$$$………$$…..$$………$$$………………..$$
    …$$$$$$$$$$$$$$$$$$$…..$$………..$$$$$$$$$$$$$$$
    ……………………………………$$……..$
    …………………….$$$………….$$$$$$
    …………………….$$$…………….$$$

  12. سلام مرسی از آموزش خوبت…. خیلی خوب و خوشرنگ شده… من هم مثل شما وقتی از هر غذا 100 عکس گرفتم!!!! انتخابشون با همسری می شه

  13. منصوره :گفت

    سلام شادي جان
    به به خوردنش يا كره به عنوان صبحانه واقعاً خوشمزه است نوش جان

  14. مامان تینا و سینا :گفت

    با اینکه اصلا علاقه ای به مربا ندارم ولی بینهایت هوس انگیز شده

  15. یاسمن :گفت

    من خیلی این مربا رو دوست دارم همیشه مامانم میپذه ضمن همسرت خسته نشه خیلی کار کرده!

  16. گیسو :گفت

    مربای انجیر جزو مرباهای مورد علاقه منه
    ممنون شادی جون
    البته من همیشه میکسش میکنم بعد مارمالاد درست میکنم از اینکه میوه مربا خورده بشه شربتش بمونه خوشم نمیاد واسه همین سر همه میوه ها همین بلا رو میارم

  17. سلام شادی جون
    چههههههه کردی مثل همیشه عالیییییییییی،انقدر قیافش خوشمزست که با آدم حرف میزنهههههههههه

  18. آفاق :گفت

    سلام سلام
    من هیچ مربایی رو اندازه این مربای انجیر درسته دوس ندارم. مزه اش خیلی عالی می شه. عکسات مثل همیشه دلبرن

  19. فرشته :گفت

    وای دست شما درد نکنه
    خدا بیامرزه مادربزرگ من مربای انجیرش حرف نداشت. خیلی مشهور بود. حیف که نشد ازش یاد بگیرم

    مربای شما هم خیلی خوشمزه به نظر میرسه. صبحونه با کره و نون بربری داغ چه حالی میده . دلم خواست

  20. گلی :گفت

    به به ! دستتون درد نکنه خانوم هنرمند !

  21. عجب مربایی شده
    خیلی عالی شده
    عکس انجیره هم خیلی خوشگله
    مرسی

  22. اِلي :گفت

    مثه هميشه دير رسيدم..
    ..
    تولدت مبارك.
    انشالا در كنار عشقت سال هاي سال شاد شاد شاد زندگي كني

  23. نسیم :گفت

    شادی جون ممنون از معرفی سایت. حتما ازش استفاده میکنم. من لینکت کردم خوشحال میشم باهم دوست باشیم!
    راستی چه وبلاگ خوشگل و خوشمزه ای داری!

  24. سلام عزیزم
    ممنون که بهم سر زدی و بهم لطف داشتی
    بین مرباها فقط عاشق مربا انجیرم
    دست گلت درد نکنه
    چه رنگ و رویی هم داره
    با کمال میل با شما خانم کدبانو حاضر به تبادل لینکم

  25. candle :گفت

    مرسی .
    این دو روزه ، یه مهمون فرانسوی داشتم . وقتی درباره ی » اشی پق مانیته » باهاش صحبت کردم ، انقدر خوشحال شد ! و من کلی خوش به حالم شد که یه شادی خانومی هست که این جور غذاها رو بهم آموزش میده . بوس .

  26. مرجان :گفت

    سلام شادی جونم..با تاخیر تولدت مبارکانشالله که تولد صدوبیست سالگیتو کنار شوشو جون جشن بگیرینمرباتم خیلی خوشمل شده و حتما هم خوشمزه

  27. طاهره :گفت

    سلام عزیزم
    من انجیر خیلی دوست دارم حتما امروز میخرم درست میکنم
    عزیزم با افتخار لینک شدی

  28. شاپرک :گفت

    منم دوست دارم امان از دست انجیر که به دو روز نرسیده خرابه باید درختش را داشته باشی که خیالت راحت تر باشه .من میخوام مربای انجیر سفید درست کنم .

  29. درود
    من در وبلاگم درباره ساختار اوستا و نام زرتشت نوشم لطفا» اگر مایل بودید آن مطالب را بخوانید و با دیدگاه خود من را خوشهال کنید
    با تشکر از شما دوست عزیز

  30. ترنج :گفت

    شادی جان سلام .تولدت رو بهت تبریک میگم همراه با ارزوی بهترینها برای تو عزیز .
    دستور باقلی خشکاویج رو هم برات گذاشتم عزیزم . همیشه شاد باشی و در آرامش

  31. ترنج :گفت

    شادی جان من تا زمیانی که این غذا رو خوردم با چشم بلبلی بوده . ولی به نظرم نباید با پاچ باقلی هم بد بشه .چون توی دستورهای کتابهای گیلانی با پاچ باقلی هست . چون وقتی باقلی خورش درست میکنم اگه ابش کم باشه و باصلاح خورشت خشک باشه طعم خوبی داره . فقط این که گفتی کشاورزی هست و توی فریزره خطر له شدن داره. .با چشم بلبلی خشک امتحان نکردم .ولی می تونی به نظرم خوب خیس کنی و پوتسش رو بگیری بذاری با اب کم بپزه مثل خورشت قورمه سبزی بعد ابش که ته کشید بقیه مراحل رو ادامه بدی .فقط طوری باشه که خوب بپزه و له نشه.

  32. چادرزري :گفت

    به به عجب مربايياگه ميشه دستور رولت كالباس رو هم بنويسي به وبلاگ منم سربزني خوشحال ميشم

  33. سلام کدبانو
    خوبی؟ ممنون از همه غذاهای خوشمزه و خوش آب و رنگت. مطالبت تا حالا خیلی به درد من خورده ها
    تولدت هم با تاخیر مبارک. انشالله همیشه شاد باشی

  34. عجب مربایی شده واقعا که هنرمندی

  35. سلام علکم شادی خانوم
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چه عجب شما آپ کردی! و چه عجب تر که برای ما کامنت گذاشتی! اگه بدونی چقدر خوشحالم کردییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چه مربای خوشگلی! من زیاد اهل مربا نیستم ولی دوس دارم مربا رو نگاه کنم و دوس دارم بپزم و دیگران بخورن و دوباره من نگاه کنم!! حس عجیبیه نه؟!
    شادی جونم خیلی دوست دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    منم قول میدم زود آپ کنم زودی بیام!

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s