شربت سکنجبین خیار، خنک و سرحال کننده!


شربت سکنجبین یکی از شربت های ایرانی اصیل و خیلی خوشمزه است که دستور درست کردنش تقریباً بین همه ی خانم ها یکی یه و فقط ممکنه تفاوت های جزئی داشته باشه. خوردن این شربت با کاهو خیلی دلچسب و فرش کننده است اما خوردنش با خیار رنده یا ریز شده و همینطور نعنا ریز شده هم لطف دیگه ای داره. من شربتم رو با آب خنک و یخ و خیار خورد شده ی ریز سرو می کنم چون زیاد خیار رنده شده دوست ندارم. شما طبق دل خودتون عمل کنید.

مواد لازم

شکر 1 کیلو
آب سه و نیم لیوان
سرکه نصف لیوان کمی کمترک
نعنا 20 تا 25 شاخه ی شسته شده و تمیز خشک شده
آب و شکر رو روی گاز بذارید تا بجوشه. شعله رو ملایم کنید. بذارید یک ربع تا بیست دقیقه بجوشه بعد نعنا رو اضافه کنید و بذارید بیست تا بیست و پنج دقیقه بجوشه. سرکه رو اضافه کنید و بذارید پنج تا ده دقیقه بجوشه. خاموشش کنید. بذارید خنک شه و بعد شاخه های نعنا رو بیرون آورده، شربت رو توی شیشه ریخته و تو یخچال بذارید. برای هر بار استفاده با مقدار کافی آب و یخ مخلوط کنید. اگر دوست داشتید ساده بخورید وگرنه خیار و یا نعنا خورد شده و یا هر دو رو اضافه کنید. من با خیار خورد شده رو خیلللللللللللی دوست دارم. بدرستید و بنوشید و تازه بشید در این گرمای جانسوز.
و صفحه فیس بوک روی میز آشپزخانه رو هم یادتون نره، بیایید لایک بزنید خوشحال شیم دور همی!!!!
شربت ساز و عکاس: شادی
Advertisements
این نوشته در نوشیدنی های سرد ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

26 پاسخ برای شربت سکنجبین خیار، خنک و سرحال کننده!

  1. شکمو :گفت

    wow ajab chiziye shadi joon bavaret mishe man aslan na dide boodam na shenide boodam merci bayad hatman try konam

  2. فرخنده :گفت

    دست شربت ساز و عکاس درد نکند…
    چشم نواز است
    شربت سکنجبین خوردم ورژن خیاردارش رو نه…
    امتحان میکنم…امید که مقبول افتد

  3. سلام خانوم شربت ساز
    حالا ما ازین شربتا بخوایم و شربت ساز نداشته باشیم باید کیو ببینیم که شربت سازی که شربتو واسه ما میسازه رو بسازه تا ما بسازیمشو در نهایت از ساخته شده اون شربت یه شربت دیگه بسازیم تا یکی ازینا واسه خودمون بتونیم بسازیم خانوم شربت ساااااااااااااااازززززز!
    حال کردی؟! این جریمت بود تا ازین چیزای خنک تو این گرمای تابستون نزاری که ما دلمون بخواد و کسی نباشه واسمون بسازه!

    • شادی :گفت

      بابا مهسا جمله ی پیچیده ای گذاشتی دختر. سه دور خوندم تا سر در بیارم کی به کی شد. آستینا رو بالا بزن و درست کن دختر جون.

  4. Nasim :گفت

    من عاشق سکنجبین هستم مرسی شادی جان یادم آوردی درست کنم چه جالب باید اینو هم امتحان کنم مرسی.

  5. وااااااای خواهر چه کردی تو این گرما :*
    امروز میرم نعنا میخرم 🙂 دست گلت درد نکنه :*

  6. khanjon :گفت

    يعني من اين شربتو تو اين گرماي 50 درجه بخورم افاقه مي كنه ماااااادر؟ خيلي خوشگل شده شادي جون. گذشته از شوخي واقعا مي چسبه. مي بوسمت زياد.

  7. شادی جون واقعا این روزای گرم تابستون این شربت خوشمزه خیلی میچسبه.من که عاشق این شربتم.حتما از روی دستورت درست میکنم.ممنون عزیزم.

  8. شاپرک :گفت

    سلام شادی جوووووووووون وای که همه جورش خوشمزست خدا رحمت کنه اونی که این شربت خوشمزه را اختراع کرد دستت درد نکنه خیلی عالی و کامل توضیح دادی بوووووووووووووووووووووووووووووس

  9. has :گفت

    http://www.itanz.tk
    آذربايجانيها با شيره انگور درست مي كنند بسيار خوشمزه

  10. Zahra Ghafari :گفت

    خیلی ممنون از اینکه دانسته هاتون با همه شریک میشید و بجز شربتت عکاسیتون هم خیلی حرفه ای……………ممنون همیشه موفق باشید .

  11. سلام شادی جونم. نبودم چند روز دیر رسیدم اما خیلی حال کردم. دست گلت درد نکنه.
    عجب شربتی شده دوست جونم. منم با خیار خورد شده موافق ترم. رنده شده نمیدوستم.
    بووووووس هزار تا خانومی.

  12. لیلا.ع :گفت

    شادی جان ممنون که مهمان سفره اینترنتی بودی
    شاد باشی

  13. آيدا :گفت

    خيلي عالي و بموقع بود، حتما امتحانش مي كنم
    شادي تعاملِِ ات با بيننده هاي وبلاگ هم خيلي عالي شدهD:
    ممنون

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s