چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
شوربای مراکشی
Advertisements
این نوشته در آش و سوپ, غذاهای ملل ارسال شده و با نخود, هویج, ورمیشل, کرفس, گوشت, گشنیز, سیب زمینی برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
مرسی شادی جونم…. دوست دارم اینو امتحان کنم…چون هم عاشق آش و سوپم..هم غذاهای جدید رووو دوست دارم…راستی من چرا فکر میکردم تو ایرانی پس؟!!
خواهش می کنم عزیزم. ایشالله درست کنی و لذت ببری. الان ایرانم هانیه جون. دو سال پیش الجزایر زندگی می کردم 🙂
خیلی جالب بود عزیزم.یه روزی که سر حال بودم حتما درستش میکنم.
ایشالله 🙂
dastet dard nakone shadi joon bayad khoshmaze bashe
نوش جون عزیزم :*
به به اصلا قیافه شو که تو اف بی دیدم با خودم گفتم از اوناس که منو میکشه.
خیلی ی ی ی عالیه شادی جونم. باید حتما درستش کنم.
میبوسمت.
مرسی زهرا جونی گلم. درست کن که خیلی خوشمزه است. بوس
سلام شادی جان. مرسی از این دستور پر و پیمون. من غذاهای مراکشی دوست دارم. اینجا به طور خاص رستوران الجزایری نداریم ولی مراکشی هست. شورباهاشون و چای نعناعی اشون و همیشه می خوریم و و دوست می داریم. واسه افطار این شوربا خیلی خوبه ان شالله قبل از اتمام ماه رمضون امتحانش می کنم.
سلام الهه جون. منم غذاهای مراکشی رو دوست دارم. راست می گی چای نعناها خیلی خوشمزه است. امتحان کن که خیلی خوبه 🙂
شادی جونی چه کردی :* واسه افطار خیلی خوبه
دست گلت درد نکنه خانوم :*
ایشالله که برسی امتحان کنی. خیلی خوشمزه است :***
شادی جون برو کنار خواهر میخوام جلوت گاو زمین بزنم با این تاخیری که داری .
تو این مملکت فکر نکنم بتونی کسی را پیدا کنی که عاشق سوپ نباشه منم سوپ سفت را بیشتر دوست دارم بخصوص که دست پخت شادی خانوم گل باشه .
شادی جون من دستورهای مختلفی از کوسکوس دیدم ولی نمیدونم که کجا میشه خریدش تو ایرون هم پیدا میشه ؟
شاپرک خونی مسافرت بودم. تو فیس بوک نوشته بودم که خو!!!!!!!!!!!
این خیلی خوشمزه است، بدرستی پشیمون نمی شی….. من ندیدم تو ایران بفروشند، برای منم هر چند وقت یه باری یکی می آره. البته الان مدتهاست نرفته اونوری، تو پست نتوشته بودم که با بلغور ریز هم می شه جایگزینش کرد.
چطوري تنبل جونم؟ غيبتت داره زياد ميشه. بايد با ولي بيايي. شوربا حتي اسمش هم خوردنيه. وقتي مراكشي هم باشه ديگه ديگه.
چشم خانجون با ولی می ام ایندفه. سرم شلوغه کمی…… نوش جون :*
به به شادی جون من عاشق سوپ یا شوربا! های اینجوری هستم . دستت درد نکنه . من همیشه از گوشت مرغ استفاده میکردم واسه غذاهای این مدلی. جالبه تو مراکش از گوشت قرمز استفاده میکنند. دستت درد نکنه که یک غذای الجزایری برامون گذاشتی.
خواهش می کنم گلم. حالا تونستی درست کن، این مدلی اش هم خوبه! 🙂
به به چه سوپ خوشمزه ای درست کرده شادی خانوم ما…دستت درد نکنه عزیزم.
خواهش می کنم عزیزم :*
سلام شادی جون.. خوبی؟؟؟
1-2 روز بود میخواستم تولدت رو تبریک بگم ولی همش تا صفحه وبلاگت رو باز می کردم ارور می داد (اشکال از اینترنت اکسپلورر خودم بود!!) ………….. به هر حال از ته دل بهت تبریک می گم و برات طول عمری همراه با شادی و سلامتی آرزو می کنم دوست خوب و پرانرژی من! 🙂
مرسی ترلان گلم که به یادم بودی عزیزم :*