کیک جینگولی!


این پستی که اینجا می بینید در حقیقت جنبه ی آموزشی نداره!!!!! و فقط برای تزیین کیک گذاشتمش دلیل خوشحال کننده اش هم اینه که یکی دو روز پیش که سر زدم به صفحه فیس بوک روی میز آشپزخانه  دیدم تعداد از اعضا از هزار گذشته و کلی ذوق مرگ شدم. خلاصه که اگه به 2000 هم برسونیدش بازم از این خبراست!!!!
و اما پیشاپیش عرض کنم احتمالاً اگه وبلاگ منو می خونید می دونید که زیاد اهل تزیین و این حرفا نیستم و کیک هامون رو ساده می خوریم تو خونه مون اما حالا چون ذوق کرده بودم این رو می ذارم اینجا که ببینید و شاید ایده ی ساده ای بگیرید. الان که اینا رو نوشتم یادم اومد که قبلاً تزیین کیک پرنسس (باربی) رو هم گذاشتم، اگه علاقمندید اینجا ببینیدش که دیگه شق القمر کردم اونجا. یکی دو نمونه ی دیگه هم دارم که بعداً لو می دم :))))

برای کیک از کیک اسفنجی استفاده کردم. برای دستور اینجا کلیک کنید.

برای خامه هم از خامه ی فرم گرفته که دستورش اینجاست.
وقتی کیک پخت از ارتفاع به دو نیم تقسیمش کنید. این کار رو با کمک یه چاقو بلند انجام بدین.  دو طرف کیک رو با کمک قلم مو  آب کمپوت یا شربت رقیق شده بمالید. زیاده روی هم نکنید که کیک خیس شه، کمی مرطوب شه فقط. روی هر دو تا لایه خامه بمالید. روش موز و کمپوت آناناس و گردو خورد شده بچینید. اون یکی لایه رو بذارید روش. با دست کمی پرس کنید تا خوب به هم بچسبه. روی کل کیک یه لایه خامه بکشید. لازم نیست همه جاش پوشونده بشه چون یه لایه ی دیگه هم خواهید کشید! 
روش رو بپوشونید و دو ساعت بذارید تو یخچال. بعد در آرید و دوباره یه لایه خامه بکشید روش. برای صاف کردن خامه ی روی کیک یه کاردک یا چاقو بلند بردارید. یه پارچ آب گرم و دستمال تمیز بذارید دم دستتون. کاردک رو بزنید توی آب گرم و سریع خشک کنید و آروم بکشید روی خامه و صافش کنید.
دور خامه رو شکلات رنده بپاشید. برای روش هم کمی شکلات رو روی بخار کتری آب کنید و قاشق رو بزنید توش و به سرعت بالای کیک حرکت بدید تا خطهای شکلاتی بیفته روش. دورش رو با ماسوره خامه بذارید و از کمپوت گیلاس برای تزیین استفاده کنید.
در شروع کار هم یادتون باشه که چند برش نواری کاغذ بذارید اطرف بشقاب و کیک رو بذارید روی اون و وقتی کار تموم شد نوارها رو به آرومی از زیر کیک بیرون کشیده و دور کیک ماسوره ی ریز بزنید.
همین دیگه. نوش جان.
کیک تزیین کن قهار: شادانه
Advertisements
این نوشته در کیک های شیرین ارسال شده و با , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

20 پاسخ برای کیک جینگولی!

  1. عالی بود کیک تزیین کن قهار! 😉

  2. مبارک باشه شادونه جونم خیلی خندیدم با خوندن این پستت . کیکتم که عاااااااااااالی . خوش به حالت که باز اینارو بلدی من که اصلا تزئین در حد صفر !

  3. یاسی :گفت

    ممنون شادی جان

  4. به به عجب کیک خوشگلی شده. با اینکه ساده است اما واقعاااا خوشگل شده. رنگ اون آلبالو ها هم خیلی ی ی ی خوبن. یه عالمه تازگی به آدم منتقل میکنن.
    بووووس واسه شادانه خانم کیک خوشگل تزئین کن عکس قشنگ بنداز 😉

  5. Zahra Ghafari :گفت

    حالا شانس اوردیم که تزیین بلد نیستد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اگه بلد بودید چه میکردید …………….خیلی عالی بود.

  6. شاپرک :گفت

    شادی جون انصافا که شق القمر کردی شده عین این کیکهائی که تو فیلم ها می بینیم از بس خوش منظرست اگر میشد یک برشش را از این پشت خورد که دیگه اینجا برات کولاک میکردم .

  7. آرزو :گفت

    به به عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه…..

  8. گلی :گفت

    تو آخه جینگول منی ….. همه یپینوگل منی ….. :دی ! برداشت شده از فیلم زیر پوست شهر با کمی تصرف ! اونجا که عباس به مادرش میگه تو چیتان منی … چیتان پیتان منی !

    ننه روش یه ذره شکلات شیو میکردی و بالاش میزدی کیک بلک فارست کلی پز هم میدادی !!!!! عالی شده . بوووووووووووووس

  9. کویریات :گفت

    سلام شادی جون. چطوری؟ چه کیک جینگولی نازی دوست می داشتم. ندرتاً من حوصله می کنم کیک رو با خامه تزیین کنم… تنبلی و هزار دردسر مگه اینکه دوستان سفارش بدن. ولی این تزیین خوشگل و شدنی رو می ذارم توی ذهنم توی لیست که انجامش بدم :دی

  10. eli khanum :گفت

    سلام بر شادنه ی عزیزم!
    درجه 1 !!! همه چی عالیه!!! مرسی از همه رسپی هات! بوس

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s