سینه مرغ شکم پر


دوستای گلم این روزا من سرم کمی شلوغه و به علاوه حوصله ی اینترنت بازی هم ندارم. از احوالپرسی هاتون ممنونم و اگه بین پست هام فاصله های نجومی می افته شرمنده ام. امیدوارم زودتر سریع تر بشم!
این پست خوشمزه رو هم دریابید که خیلی لذیذه. من دو تا سینه ی مرغ برای خودم و همسری درست کردم و بعد فهمیدیم که خیلی زیاده. همراه بچه ی خواهرم هر جوری بود تمومش کردیم. فکر کنم برای هر آدم معمولی یه نصفه سینه ی مرغ کافیه. البته اگه با نون نخورید شاید همون یه سینه ی مرغ باید برای هر نفر حساب کنید، در ضمن اینم فراموش نکنید که من و همسری کم غذا هستیم. دیگه خودتون حساب کتاب کنید چقدر برای هر کسی لازمه.

مواد داخلش هم برای من یه مقدار اضافه اومد که گذاشتم تو ظرف در بسته تو فریزر و یه دفعه که ماکارونی می ذاشتم قاطی مایه ماکارونی آماده ام کردم و ریختم لابلای ماکارونی آبکشی و دمش کردم. خیلی عالی شد. کلاً این مواد داخل سینه خیلی خوشمزه اند و می تونید خیلی جاها ازش استفاده کنید مثلاً روی بادمجون سرخ شده یا پوره ی سیب زمینی بذارید یا کمی سرخ کنیدش و بذارید کنار استیک یا شنیسل مرغ یا شکم مرغ باهاش پر کنید یا رولت گوشت درست کنید و خلاصه کلی کارای دیگه…… برید ببینم چه می کنید دخملای خوب!
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 2 تا
سیر درشت 1 حبه ( من دو تا سیر متوسط ریختم)
کمی جعفری پاک شده
کمی گشنیز پاک شده
قارچ کوچیک 7-8 تا ( درشت بود مقدارشو نصف کنید)
5 ق.س پودر سوخاری
مقداری  پنیر موزارلا ترجیحاً رنده نشده و تکه ای و اگه نبود مثل مال من  رنده شده  ( من یک پیمانه استفاده کردم)
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون

قارچ خورد شده و سیر خورد شده و جعفری و گشنیز و نصف موزارلا و پودر سوخاری  رو بریزید توی دستگاه میکسر و بزنید تا همه اش خوب ریز شده و با هم قاطی بشه.
 بچشید و اگه نمک لازم داشت بزنید. فلفل سیاه هم بزنید و خوب هم بزنیدش.

سینه ی مرغ رو از وسط با چاقو یه خط عمودی بندازید تا کمی باز شه و با کمک دست و کوبیدن با بیفتک کوب اون قسمت رو باز کنید تا مثل یه گودی بشه.

کمی نمک و فلفل و روغن زیتون بزنید. روغن زیتون رو با قلم مو یا دست روی مرغ ها بمالید. از مواد آماده داخل مرغ ها رو پر کنید و روش رو صاف کرده و مواد رو فشار بدید.

روش بقیه موزارلا رو بریزید.

توی فر بذارید با درجه ی 180 روی پنجره وسط تا زمانی که پنیر کاملاً آب بشه و مرغ بپزه بمونه. می تونید با چنگال از گوشه ی مرغ امتحان کنید تا از پختش مطمئن باشید.
تموم رفت. نوش جان.

راستی تو این فصل آیا جعفری و گشنیز راحت گیر می آد؟ آخه دستور من آرشیوی بود!!!!! اگه گیر نیومد بذارید تو آرشیوتون برای روزهای گشنیز داری و جعفری داریتون!
پزنده و عکاس: شادی!
این نوشته در شکم پرها, غذاهای مرغی ارسال شده و با , , , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

6 پاسخ برای سینه مرغ شکم پر

  1. sunshine :گفت

    من گذاشتمش توی فر الان.نتیجه رو گزارش می کنم

  2. ندا :گفت

    به به شادی خانومی
    چه مرغ های شکم پر اشتها برانگیزی …..دست گلت درد نکنه خانم باسلیقه

  3. شادی جونی چه کردی!
    دلم خواستید اساسی! با دورچین فکر کنم یه سینه کافی باشه :*

    • شادی :گفت

      جات خالی عزیزم . خیلی خوب شده بود. برای ما که بدون دورچین هم زیاد بود. یه سینه برای دو نفر فکر کنم خوبه!!!!!!!! 🙂

برای شادی پاسخی بگذارید لغو پاسخ