چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
ته انداز میگو
برنج رو آبکش کنید. توی یه تابه سیب زمینی رو با روغن سرخ کنید. پیاز داغ و ادویه کاری و زردچوبه و میگو رو اضافه کرده و دو دقیقه روی شعله ی ملایم تفتف بدین. (اگه کشمش استفاده کردین ) و لوبیا پخته و نمک و زعفران رو اضافه کرده و هم بزنید و خاموشش کنید. ته یه قابلمه روغن داغ کنید و ته دیگ نون، سیب زمین یا هر چی دوست دارید بذارید و برنج و مایه میگوتون رو لایه لایه توی قابلمه بریزید. لایه ی آخر رو برنج بریزید. دم کن بذارید و روی شعله ی کم 45 دقیقه دم کنید. اگه آب و روغن احتیاج داشت بریزید دورش و آماده که شد بکشید تو دیس و نوش جان فرمایید.
این نوشته در پلو و چلو, غذاهای دریایی ارسال شده و با لوبیا چشم بلبلی, میگو, ادویه, برنج, سیب زمینی برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
وای شادی جون چه خوشمزه میزنه!!!!! فکر کنم میگو تو این خوب بشه! حتما امتحان میشود!
اردور بادمجون تو صف برای آپیدن عالی بود! :*:*:*
عزیزم نظرت اشتباهی رفته بوده تو اسپم ها. همین الان یافیدمش و کلی ذوقیدم. آره خیلی این پلو عالیه. از میگو پلو معمولی خوشمزه تره. به نظر من حتماً امتحان کن خواهرک. پشیمون نمی شی عزیز جانم.
عاليه. ولي من تا حالا با لوبيا درست نكردم جالبه. راستي توكه بي وفا ن بو دي.
خیلی اینجوری خوشمزه است. یه بار امتحان کن. شرمنده… باور کن به هیچکی سر نمی زنم تازگی ها. زیاد حوصله نت بازی ندارم. تقریبا چند روز یه بار می ام ای میلام رو چک می کنم و می رم، ولی حق با توست عزیزم سعی می کنم بیشتر بیام پیشت. بوس
سلام شادی جونی من اینجا کامنت گذاشتم نیست انگاری! اما اومدم پادرازی رو ببینم 🙂
سلام عزیزم. نه. کامنت ازت نیومده. حیف از خوندن نظر زیبات محروم شدم 😦
یک بسته میگو دارم باهاش همینو درست میکنم توش کشمش هم می ریزم . مرسی شادونه جون . سال نو هم مبارک در ضمن
خیلی خوشمزه می شه. حوصله کردی عکس بگیر برام بفرست عزیزم. و سال نو تو هم مبارک خانم زیبا!
درستیدم شادانه خانم عکس هم میگیرم الان داره دم میکشه دستت طلا عشقم
بوسسسس
آپش کردم شادااااااانه. بسیار خوشمزه . ممنونم ازت
نوش جان عزیزم 🙂