آنچه که ما دیشب تناول کردیم: کباب لای پلو!


عرض کنم خدمت خوانندگان و آشپزکان عزیز خودم که این کباب لای پلو غذایی بس خوشمزه و در مبارزه با سرخ کردن کباب تابه ای می باشد. رنگ برنجش هم که تو عکسا می بینید سفید و صورتی یه چون سماق قرمز لابه لاش ریختم و خیلی خوب شد. نصیحت من به شما اینه که یه باری هم که شده امتحان کنید!
مواد لازم برای سه نفر که خیلی هم شکمو نباشند
برنج سه پیمانه
گوشت چرخ کرده سیصد گرم
پیاز درشت یک عدد
نمک و فلفل سیاه
سماق
ادویه مخلوط و زیره ( در صورت تمایل به اندازه ای که دوست دارید!)
روغن
برنج رو با کمی نمک خیس کنید و بذارید یک ساعت کنار بمونه.
آب برنج رو دور بریزید. تو یه قابلمه آب و کمی نمک  رو جوش بیارید.
در فاصله ی جوش اومدن آب،  پیاز رو با رنده ی ریز رنده کنید و با فشار دست آب اضافی اش رو بگیرید و دور بریزید. گوشت رو اضافه کرده و نمک و فلفل و در صورت تمایل ادویه و زیره بزنید و خوب ورز بدید تا چسبناک بشه و بشه فرمش داد.
حالا دیگه آب جوشیده بنابراین برنج رو بریزید توش و بعد از اینکه دونه های برنج اونقدر نرم شد که با فشار ناخن بشکنه  آبکشش کنید. ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقه تون رو بچینید و روش مقداری برنج بریزید و پخش کنید رو سطحش، از مایه ی کباب بردارید و کباب ها رو تو دستتون فرم بدبد و زیاد هم کلفتش نکنید تا بتونه با بخار بپزه. یه ردیف رو برج بچینید ( من تو هر ردیف سه تا گذاشتم) روش سماق بپاشید ( ترجیحاً سماق قرمز که خوش رنگ و رو بشه) و روش دوباره کمی برنج بریزید که لایه زیری رو بپوشنه. روش دوباره کبابا بذارید و سماق بپاشید و باقی مونده برنج رو روش بریزید. با یه قاشق برنجِ دور و بر و اون پایین های قابلمه رو بالا بکشید و بریزید روی کبابا ها. سعی کنید روی کباب ها خوب پوشونده بشه. نصف لیوان مخلوط آب روغن رو به اطراف و روی برنج بدید. دم کن بذارید و شعله رو ملایم کنید.
کمی که بخار بالا دارد. شعله رو کم کنید. 50 دقیقه تا یک ساعت دم کنید. در میانه ی پخت سر بزنید و اگه  دیدید برنج داره خشک می شه و اطراف برنج خشکه مقداری آب بدید دورش. دیگه چی بگم؟ خودتون بلدید دیگه.
این برنج با اینکه آبکش هست نرمه چون گوشت هم آبش رو پس می ده و در ضمن باید بخار توی قابلمه زیاد باشه که گوشت خوب بپزه و بنابراین یکی دوباری باید دورش آب بدید البته کم!!! شفته نکنید بیایید یقه ی منو بگیرید، گفته باشم ها!
همین دیگه. هم خوشمزه است هم سلامت. بدرستید و لذت ببرید. در ضمن یادتون نره که گوجه هم کبابا کنید و کنارش بذارید. موقع سرو هم اول کباب ها رو بیرون بیارید و کنار بذارید و بعد برنج رو بریزید و بعد کباب های ردیف بعد رو که بهش رسیدید بیرون بیارید و بقیه برنج رو بکشید و کباب ها رو بکشید روش. همین دیگه.
دوست داشتید موقع سرو یه کوچولو کره هم بذارید روش و دیگه وای !!!!!!! دنیا به کامه!!!!! بسیار ساده و خوشمزه و مقوی. بشتابید و از دست ندید عزیزانم.
راستی در قدیم الایام هم دستور یه زرشک پلو با مرغ گذاشته بودم که اونم مرغش لای پلو می پخت و بسیار بسیار بسیار خوشمزه است. دوست داشتید سری به اون دستور هم بزنید. اینم لینکش: زرشک پلو با مرغ
آشپز و عکاس: خودم!
این نوشته در کباب ها, پلو و چلو ارسال شده و با , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

12 پاسخ برای آنچه که ما دیشب تناول کردیم: کباب لای پلو!

  1. رویا :گفت

    وای شادی این که عالیه!! این چی بود سرظهری من ماکارونی دارم نمی خوامش خوب الان!

    • شادی :گفت

      عزیزم ماکارونی بخور چشماتو ببند فرض کن از اینا می خوری. ای بابا….. آخه من چه موجود خبیثی ام؟؟؟؟ اراده کنی شام امشب یا ناهار فردا از ایناست. بارک الله دخمل خوب!

  2. gilda :گفت

    اوه ه ه ه ه شادی جون این چی بود ؟؟ عجب چیزی ساختی …
    واقعا تحریک اشتهاست :)) باید بدرستم، خیلی جالب بود برام
    مرسی از این ایده خوب ***

  3. eligooloo :گفت

    نوش جونتون خانم خوش دست پخت دلمان آب شد

  4. گلی :گفت

    شادی برنجو آبکش نکن . همین دو مثقال ویتامینشم میره . فقط نشاسته میخوری . من کته میذارم بعد کبابا رو میچینم روش . عالی میشه

  5. khanjon :گفت

    اين ازاون تنبل كباب هاي مخصوص منه كه رفته لاي پلو كه من راحت بخورم و بگم شادي جون دستت طلا. مي بوسمت گلم.

  6. شهر با نو :گفت

    ممنون عزیزم باید خوشمزه باشه طعم کباب تو برنج و رژیمی حتما درست می کنم گلم

برای گلی پاسخی بگذارید لغو پاسخ