ماکارونی ایرانی!


بنا بر این که ما ایرانی ها پاستا رو دم می می کنیم و به همه مدلش می گیم ماکارونی و دوستان خارجی مون خیلی از این طعم خوششون می آد و از شیوه ی پختمون و تعجب می کنند و من تا حالا این دستور رو تو وبلاگم نذاشتم ( عجب جمله ی بلندی بود نفسم بند اومد!) پس هم اکنون این شما و این ماکارونی به شیوه ای کاملاً ایرانی! (البته با طعم سیر که خیلی متداول نیست در پخت ماکارونی ایرانی)
مواد لازم
ماکارونی ( پاستا ساده)
گوشت چرخ کرده ( به اندازه مصرفتون)
پیاز خورد و سرخ کرده یک عدد
رب گوجه یک قاشق.غ ( به اندازه ی مواد ما اینقدر بود خودتون تنظیم کنید با مواد خودتون!)
یک سوم فلفل دلمه ای ( همون چیزایی که تو پرانتز اون بالا نوشتم دوباره!) ( اختیاری)
یک حبه سیر (اختیاری)
کمی پودر آویشن ( اختیاری)
جعفری خورد شده برای روی غذا ( اختیاری)
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مورد علاقه
سیب زمین حلقه شده و شسته شده ( سیب زمینی های ما پوست نازک بود و با پوست حلقه شد)
پیاز رو که سرخ کردید گوشت رو اضافه کرده و تفت بدین تا رنگش برگرده. رب و ادویه ها و نمک رو اضافه کنید و کمی دیگه تفت بدین. نصف استکان آب اضافه کرده. زیرش رو کم کنید و بذارید کم کم با بخار خودش بپزه و آبش تبخیر شده و روغن بندازه.
فلفل دلمه ای رو ریز خورد کنید و سیر رو هم رنده کنید و هر دو رو همونطور خام با مایه ی ماکارونی قاطی کنید. اصلاً هم نگران نباشید هر دوشون با بخار غذا توی قابلمه خواهند پخت!
در فاصله ای که مایه ماکارونی اماده می شه یه قابلمه رو پر آب کرده و  نمک بریزید و بذارید روی گاز جوش بیاد بعد به اندازه ی نیازتون ماکارونی رو از وسط نصف کنید ( این تیکه اش دیگه خیلی ایرانی یه) و بریزید توی آب جوش و بذارید به مدت زمانی که روی پاکت ماکارونی نوشته شده بمونه و بجوشه بعد خالیش کنید توی آبکش و روش رو کمی آب ولرم بگیرید.
قابلمه تون رو یه آب بچرخونید و بذارید روی شعله تا آبش تبخیر شه و بعد  کمی روغن بریزید کف قابلمه  بذارید کمی داغ بشه. سیب زمین ها رو که خشک کردید بچینید کف قابلمه و یه لایه ماکارونی بریزید روش. یه لایه از مایه ی گوشتی بریزید روش و باز یه لایه ماکارونی بریزید و این کار رو تکرار کنید تا ماکارونی و مایه گوشتی تموم شه. لایه آخر باید ماکارونی باشه. روی ماکارونی لایه آخر کمی آویشن بریزید، دم کن بذارید روی قابلمه و درش رو بذارید و بذارید دو سه دقیقه با شعله ملایم بمونه تا دم بیفته بعد زیرش رو کم کنید و بذارید بیست تا سی دقیقه ماکارونی دم بکشه. 
موقع سرو ماکاورنی رو خوب هم بزنید و بریزید توی ظرف مورد نظرتون و سیب زمینی های خرت خرتی خوشمزه رو بچینید دورش. در صورتی که دوست داشتین روش جعفری خورد شده بپاشید که مزه اش رو از این رو به اون رو می کنه.
نکته: آویشن و سیر و فلفل دلمه ای از موادی هستند که می تونید به ذائقه و سلیقه ی خودتون به ماکارونی اضافه و یا حذفش کیند. اون چیزی که مامانای ما یه زمانی تو خونه هاشون درست می کردن و هنوز خیلی هامون درست می کنیم یه مایه ی گوشتی ساده بود بدون مخلفات….. به هر حال زندگی پیشرفت کرده ما هم پیشرفت کردیم دیگه!
ماکارونی ایرانی پز و عکاس: شادمان!
Advertisements
این نوشته در پاستاها و لازانیا ارسال شده و با , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

12 پاسخ برای ماکارونی ایرانی!

  1. رویا :گفت

    من ادویه ماکارونی همیشک می ریزم. هم سیر داره هم آویشن و هم یه چیزای دیگه که نمی تونم تشخیص بدم. خیلی خوش بو می شه. اگه تو خونه باشه قارچ و نخود فرنگی و هویج حلقه حلقه هم می ریزم. کلا» ایرانیییییییییی دیگه 😀

    • شادی :گفت

      بعله…..ماکارونی ایرانی با کلی مخلفاتع. منم هر چی دستم برسه می ریزم. خیلی دوست دارم. ایرانیِ ایرانی!

  2. ناشناس :گفت

    خیلی خوب بود اما من توش بعضی وقتا قارچ و ذریت و بعضی وقتا یه کم لوبیا چیتی پخته تو موادش می ریزم و در اخر سر هم یه کم پنیر پیتزا. این کا را بکنین خیلی خوشمزه می شه.امتحان کنین.!

    • شادی :گفت

      حتما امتحان می کنم. منم همیشه اینجوری درست نمی کنم و قارچ و کلی مخلفات بهش می زنم. این مدل ساده اشه. مرسی 🙂

  3. maryam :گفت

    salam be sar ashpaze aziz. in daghighan hamoni ke mamane ma bache bodim dorsot mikard. hala ma ham haminjori dorost mikonim. az ghaza ma ye uncle darim ke american hast va besyar ghaza dost dorare and khaily ham khosh khorake; az nazare ishon behtar az in model aslan nist. fekr konam onghadari ke asheghe makaroni irani hast in khale binavaye ma ro dost nadare. Khosh bashi. Ba takhir tavalode webloget ham mobarake. Rasti vaght kardi be in site sar bezan: www. mypersiankitchen.com; in site man nist vali khaily bahale.

    • شادی :گفت

      مرسی مریم جان. موافقم این خوشمزه ترین نوع ماکارونی یه!!!! به سایت سر زدم. جالب بود و به درد بخور. ممنون. 🙂

  4. khanjon :گفت

    اين جوري عاليه. من با روش خارجكي كه درست مي كنم معده درد مي گيرم. دستت درد نكنه.

  5. شادی جونی عکسا باز نمیشه! من عکساتو خیلی دوست میدارم 🙂

  6. مسعود :گفت

    ممنون كه وبلاگ من رو لينك كردي. وبلاگ‌تون عاليه. به خصوص عكسها. لينك كردن شما براي من مايه افتخاره

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s