چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
عدسی نارنجی!
عدس رو دو ساعت در آب ولرم خیس کنید. بعد آبش رو دور بریزید و با مقداری آب که سرش رو (یعنی روی عدس رو) به اندازه دو بند انگشت بگیره بذارید بپزه. وقتی نرم شد. پیاز رو رنده ی درشت کنید و در روغن تفت بدید و وقتی تغییر رنگ داد بهش رب و ادویه ها رو اضافه کنید و باز کمی تفت بدید.
Advertisements
این نوشته در خوراک بنشن, غذاهای گیاهی, غذاهای اختراعی من, غذاهای رژیمی ارسال شده و با قارچ, هویج, پیاز, سیب زمینی, عدس برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
دوسسسست میدارم این عدس نارنجی خوش عطرت رو افسانه جونم ، من تا حالا توش هویج نریختم ، هوس کردم سر ظهری مادر جااااااااان :))))))))))))
آره خودمم تا حالا هویج نریخته بودم. یه دفعه چه کنم چه نکنم شام تبدیل شد به این….. ولی نتیجه خوب بود…..خیلی خوب بود. امتحان کن تونستی 🙂
من باقارچ هیچ میونه ای ندارم به ویژه زمانی که تفتش میدی و ژله ای می شه
ولی من کلا قارچ خورم….سعی می کنم زیاد هم تفت ندم و همینجوری بریزم تو غذا بپزه….دوست نداری حذف کن….دو تا ناقابل فقط تو این غذا بود 🙂
هووم خیلی دوست میدارمممم . نوش جونتون افسانه عزیزم .
مرسی عارفه جونم. جات خالی بود عزیزم 🙂
نارنجی رو خوب اومدی شادی جونم :)))
پیشنهاد میکنم کمی پنیر خامه ای روی نان بمالی و با عدسی میل کنی ، خیلی خوشمزه میشه
اینجا آلمانی ها به این روش میل میکنند
البته اگه مثل من شیفته پنیر هستی :))))
بله که شیفته پنیرم….به به که چه پیشنهاد هیجان انگیزی….با عدسی بعدی میل می شود 🙂
سلام افسانه جون ، ممنون که به من سرزدی . حافظه خوبی ندارم و نمی دونم که ایا این اولین اشنایی ما بوده یا نه . به هرحال خوشحالم که با سایت قشنگت اشنا شدم و با اجازه لینکت رو به صفحه دوستان اضافه کردم شما هم اگر مایل بودید لینک من رو وارد کنید
این عدسی خیلی خوشمزه به نظر میاد . من عاشق غذاهای گیاهی ام برعکس خانواده ام .تفاهم در این بخش خیييلی مهمه !!
ممنون عزیزم. منم دوست دارم گیاهخوار بشم اما تو زندگی خانوادگی همه باید بخوان! لینکت هم اضافه شد 🙂
coooooool.
Ham khoshmazas ham por az khasiat mercy
خواهش می کنم 🙂
ﺑﻪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻋﻂﺮ و ﺭﻧﮕﻲ ﻃﻌﻤﺶ ﻫﻢ ﺣﺘﻤﺎ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﻋﺪﺳﻲ اﻡ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﻜﻢ ﺧﻮﺑﻪ ﻫﺎ ﺩﺳﺘﺖ ﺩﺭﺩ ﻧﻜﻨﻪ
دفعه بعد با نعنا خشک امتحان می کنم 🙂