جوجه تابه ای بر دامن سس قرمز


جوجه تابه ایاین جوجه خیلی خوشمزه و راحته….دستور رو بخونید می بینید حق با منه!
مواد لازم
نصف سینه مرغ بدون استخوان خورد شده در اندازه جوجه ای!
ماست 4-5 قاشق
آبلیمو تازه 1-2 قاشق
روغن زیتون 3-4 قاشق
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق
نمک و فلفل و ادویه کبابی
پیاز خرد شده خلال درشت 1 عدد
مواد لازم برای سس
10 – 15 عدد گوجه گیلاسی
یک ق. مرباخوری رب گوجه
یک ق.مرباخوری آبلیمو تازه
کمی روغن
نمک و فلفل و زردچوبه
جوجه و پیاز و زعفران و فلفل و ادویه کبابی رو مخلوط کنید و بذارید یخچال البته با در بسته…. بعد از نیم ساعت ماست و آبلیمو رو اضافه کنید. بذارید یک ربع دیگه یخچال و آخر سر روغن زیتون و نمک بزنید و نیم ساعت دیگه بذارید یخچال. بعد در آرید بریزید تو تابه بدون روغن و بذارید با در بسته رو شعله کم تا آب بندازه و بپزه و آبش تبخیر شه و یه طرفش سرخ شه. برش گردونید تا طرف دیگه هم رنگ بگیره.
اگه خیلی آب انداخت….وقتی پخت درش رو بردارید تا آبش تبخیر شه و بعد بقیه مراحل رو انجام بدید.

جوجه تابه ای

خیلی ها جوجه رو با تمام مواد همون اول قاطی می کنند و می ذارند یخچال….می بی حوصله باشم همین کار می کنم و می ذارم نیم ساعت بمونه ولی این مدلی که الان گفتم خیلی بهتر می شه چون کم کم طعم می گیره و در ضمن اضافه کردن روغن زیتون اولش باعث می شه یه لایه روغنی دور مرغ باشه که اجازه نفوذ بقیه مواد و مزه دار شدنش رو نمی ده.
برای سس گوجه گیلاسی ها رو از طول به دو قسمت تقسیم کنید. رب رو در کمی روغن همراه ادویه ها تفت بدین. نمک بزنید و کمی اب بریزید و گوجه ها رو بریزید. چند جوش زد و سس غلیظ و گوجه ها نرم شدند آبلیمو رو بریزید و هم بزنید. سس آماده است. کف طرف سس بریزید و روش جوجه ها رو بذارید و دورش گوجه ها رو بریزید.
جوجه تابه ایاگر گوجه گیلاسی در دسترس نداشتید یکی دو گوجه معمولی رو خورد کنید.
نکته: ته دیگ برنج من از مخلوط ماست و زعفرون و برنج آبکش شده است. البته باید بیستر می موند تا برشته تر بشه….. اون روز برای تنوع توی سالاد شیرازی کمی هم پوره ی آوکادو اضافه کردم که به نظرم خیلی هم خوب بود و شیوه ی خوبی برای مصرف آوکادوست.
پخت و پز و عکاسی: شادی
Advertisements
این نوشته در کباب ها, غذاهای مرغی ارسال شده و با , , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

6 پاسخ برای جوجه تابه ای بر دامن سس قرمز

  1. gilda :گفت

    و ا ا ی ی ی ی همینجوری دهنم آب افتاد
    حالا چه برسه درستش کنم , با این توضیحات حدس میزنم که چه کردی , خواهرررررر

  2. رز :گفت

    چقدر عکسات رو دوست دارم افسانه جان ، خصوصا عکس آخریت ، حس خوبی داره 🙂
    نوش جونتون :*

  3. شایان :گفت

    خب من خیلی اتفاقی به اینجا اومدم. متاسفانه حوصله آشپزی ندارم اما آشپزی را هنر میدونم و دیدگاه شما را می ستایم .هر کاری با عشق و علاقه هنری زیبا است .موفق باشی

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s