پاستا با سس خامه و سبزیجات


pasta ba khameh1اندازه مواد لازم چشمی یه. به آشپزی خودتون اعتماد کنید!
پاستا رو با آب  و نمک به اندازه ای که روی پاکتش نوشته شده بجوشونید. در آبکش بریزید تا آبش بره. روش یه لیوان آب ولرم بریزید و مقدار کمی روغن زیتون. همش بزنید. (من از دو مدل پاستا استفاده کردم)
مقداری قارچ خورد کرده رو در کره تفت بدین. بهش نخود سبز و ذرت پخته اضافه کنید و یک قاشق مرباخوری سرپر رب گوجه اضافه کرده و خوب هم بزنید.
ادویه ها شامل فلفل سیاه و زردچوبه و کمی ادویه کاری  و نمک رو اضافه کنید و مقدار کمی آب توی تابه بریزید. وقتی آب به جوش اومد بذارید سس کمی بجوشه. بعد به هر میزان که ذائقه تون دوست داره بهش خامه اضافه کنید. من برای دو نفر دو سوم پیمانه خامه شل زدم. بذارید یکی دو دقیقه بجوشه. برای خوشمزه تر شدن سس می تونید نمک رو حذف و به جاش از قرص عصاره گوشت استفاده کنید و پودرش کنید و همراه آب به سس اضافه کنید تا بجوشه و مزه دارش کنه.
دست آخر سستون باید کمی رقیق باشه. در حدی که بشه پاستا رو بهش آغشته کرد. نه خیلی خیلی شل و نه خیلی سفت.
پاستای آبکش کرده رو به سس اضافه و هم بزنید تا به سس آغشته شده و همینطور گرم بشه. وقتی غذا به اندازه کافی گرم شد بکشید و سرو بفرمایید.
pasta ba khameh2با وجود سادگی و خیلی راحت بودن این دستور خیلی خوشمزه شده بود. همسری بیشتر ماکارونی دمی به شیوه ایرانی دوست داره ولی اولین قاشق رو که خورد سریع  گفت خوشمزه است!!!!
دستپخت و عکس: شادی
این نوشته در پاستاها و لازانیا, غذاهای اختراعی من ارسال شده و با , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

8 پاسخ برای پاستا با سس خامه و سبزیجات

  1. رز :گفت

    نوش جونتون افسانه جان ، حتما خوشمزست ، طعم خامه رو تو پاستا خیلی دوست دارم ، دست گلت درد نکنه

  2. گیتا :گفت

    ظاهرش که خوشمزه ست خودش هم که حتما . دست شما درد نکنه خانومی . سال نو پیشاپیش مبارک و نوروز به کام . شاد و سلامت باشید

  3. gilda :گفت

    خیلی لذیذ ه ….. دستت درد نکنه شادی جون
    دلم برات تنگیده دوست خوبم ❤

  4. شکمو :گفت

    سال نو مبارک عزیزم دلتون همیشه شاد و لبتون همیشه خندون
    بسیار خوشمزه به نظر میرسه عزیزم دستت درد نکنه

برای افسانه پاسخی بگذارید لغو پاسخ