چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
شربت سکنجبین خیار، خنک و سرحال کننده!
این نوشته در نوشیدنی های سرد ارسال شده و با نعنا, سرکه سفید, شکر برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
wow ajab chiziye shadi joon bavaret mishe man aslan na dide boodam na shenide boodam merci bayad hatman try konam
پس حتما امتحان کن که مشتری دائمی می شی. خیلی عالیه. 🙂
دست شربت ساز و عکاس درد نکند…
چشم نواز است
شربت سکنجبین خوردم ورژن خیاردارش رو نه…
امتحان میکنم…امید که مقبول افتد
خیلی خوبه. امتحان کن فرخنده جون پشیمون نمی شی.
سلام خانوم شربت ساز
حالا ما ازین شربتا بخوایم و شربت ساز نداشته باشیم باید کیو ببینیم که شربت سازی که شربتو واسه ما میسازه رو بسازه تا ما بسازیمشو در نهایت از ساخته شده اون شربت یه شربت دیگه بسازیم تا یکی ازینا واسه خودمون بتونیم بسازیم خانوم شربت ساااااااااااااااازززززز!
حال کردی؟! این جریمت بود تا ازین چیزای خنک تو این گرمای تابستون نزاری که ما دلمون بخواد و کسی نباشه واسمون بسازه!
بابا مهسا جمله ی پیچیده ای گذاشتی دختر. سه دور خوندم تا سر در بیارم کی به کی شد. آستینا رو بالا بزن و درست کن دختر جون.
من عاشق سکنجبین هستم مرسی شادی جان یادم آوردی درست کنم چه جالب باید اینو هم امتحان کنم مرسی.
خیلی خوب می شه با خیار نسیم جان. حالا بیامتحان می بینی.
وااااااای خواهر چه کردی تو این گرما :*
امروز میرم نعنا میخرم 🙂 دست گلت درد نکنه :*
ایشالله درست کنی و لذت ببری:)
يعني من اين شربتو تو اين گرماي 50 درجه بخورم افاقه مي كنه ماااااادر؟ خيلي خوشگل شده شادي جون. گذشته از شوخي واقعا مي چسبه. مي بوسمت زياد.
می چسبه تازه افاقه هم می کنه!!!!! 🙂
شادی جون واقعا این روزای گرم تابستون این شربت خوشمزه خیلی میچسبه.من که عاشق این شربتم.حتما از روی دستورت درست میکنم.ممنون عزیزم.
آره رزیتا جون. درست کن که پشیمون نمی شی:)
سلام شادی جوووووووووون وای که همه جورش خوشمزست خدا رحمت کنه اونی که این شربت خوشمزه را اختراع کرد دستت درد نکنه خیلی عالی و کامل توضیح دادی بوووووووووووووووووووووووووووووس
خواهش می کنم. بوووووووووووووس
http://www.itanz.tk
آذربايجانيها با شيره انگور درست مي كنند بسيار خوشمزه
چه جالب 🙂
خیلی ممنون از اینکه دانسته هاتون با همه شریک میشید و بجز شربتت عکاسیتون هم خیلی حرفه ای……………ممنون همیشه موفق باشید .
خواهش می کنم زهرا جون. امیدوارم به درد بخور باشه.
سلام شادی جونم. نبودم چند روز دیر رسیدم اما خیلی حال کردم. دست گلت درد نکنه.
عجب شربتی شده دوست جونم. منم با خیار خورد شده موافق ترم. رنده شده نمیدوستم.
بووووووس هزار تا خانومی.
خواهش می کنم عزیزم 🙂
شادی جان ممنون که مهمان سفره اینترنتی بودی
شاد باشی
:*
خيلي عالي و بموقع بود، حتما امتحانش مي كنم
شادي تعاملِِ ات با بيننده هاي وبلاگ هم خيلي عالي شدهD:
ممنون
مرسی عزیزم. 🙂