چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
دست و پنجه طلاها :)
- آشپزی رنگین> منصوره جان
- ترلان کافه> ترلان جان
- مطبخ رویا> رویا جان
- کارگاه آشپزسازی> طیبه جان
- تنبل خونه شاه عباسی> الهه جان
- تستر> تستر جان
- آشپزی و شیرینی پزی خاله توران> توران جان
- آشپزخانه عربی> شهناز جان
- آی آر کوک> ماری جان
- عسل و شکر> لاله جان
- آشپزی از دل و جان> پگاه جان
- دنیای مزه> زارا جان
- آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه> مهسا جان
- 101 دستور> زهرا جان
- غذای متفاوت> الهام جان
- خانجون> سلی جان
- آشپزی از ایران> ژولیت جان
- نسیم بانو> نسیم جان
- دنیای شیرین آشپزی> نگین جان
- ماه جبین> ماه جبین جان
- ایده های زیبا> شاپرک جان
- آشپزخانه ماری> ماری جان
- آشپزی افغانی> فرشته سید جان
- کافه شمشیری> آقا دوزل
- آشپزخانه کوچک من> لیلا جان
- مزه> رویا جان
- سرآشپز>گیلدا جان
- آشپزی من در کانادا> گیتا جان
- خوراکیها> صفا جان
- آشپزی با الی گولو> الهام جان
- آشپزی سئویل> سئویل جان
- ایده های لازیکا> آرزو جان
- سفره اینترنتی> لیلا جان
- لذت آشپزی> هانیه جان
- هنر طباخی> نسرین جان
- گل سفره> گیلدا جان
- ته چین> عارفه جان
- آشپزخونه دوستم و من> دو تا دوست
- کافه لیلی> لیلی جان
- دادلی دوزلی> سر آشپز تبریزی جان
- دنیای اسراء> اسراء جان
- آشپزی سارا> سارا جان
- سبز و ترش> لاله جان
- لذت پختن> آقا مسعود
- قاشق و چنگال> سالومه جان
- انواع خوراکیها> صفا جان
- خیاط باشی> آقای خیاط باشی
- آشپزی برای صنم بانو> رز جان
- خوشمزه خونه> عاطفه جان
1-تولدت مبارک. امیدوارم زودتر غم از دلت بره و بشی شادیه شاد
2-…
3- یکی از دوستام تهرانیه میگفت دکتر شیخ و الاسلام خیلی کارش بیسته. نمی دونم حرفش درسته یا نه!
4-به هیچ وجه. دلیلش و تو مورد 5 میگم.
5-یه بار یه غذا درس کردم که توش نخود فرنگی داشت و برنج و قارچ و اینا. فک کنم پلو مکزیکی بودش. در کل چون الان عقدم زیاد آشپزی نمی کنم ولی تا چند ماه دیگه که رفتم خونه خودم 100% هفته ای یه غذا از اینجا باید یاد بگیرم. آشپزی ام خوبه ولی هیچی بلد نیستم
6- دشمنت حالش خراب باشه
7- این پست هم به جاش خوبه دیگه…
سلام شادی عزیز.اولا که تولدت مبارک.دل غمگینت هر چه زودتر باز بشه و شنگول بشی:) بعدش هم که نــــــــــــه این وبلاگ چرا نعطیل بشه؟؟؟
بعدتر اینکه جراح مغز و اعصاب میخوای یا داخلی مغز و اعصاب؟هر دوش رو سراغ دارم.به خاطر مشکلی که برام پیش اومده بود زیاد رفتم پیش این تخصصها اونم از نوع درچه یکش
dooste aziz motesefane man Italy hastam..va rajebe danesghahye france chizi nemdionam…..dar morede ghazahaton man tahla hadeghal 4 5 tasho doorst kardam va ali boodan……va besyra ham narahta msiham age belogeton tatil beshe!!!….rasti tavalodteon mobarak(rasti manam mordadiam,26 mordad)…….dooste shoma SOMI from Rome….khoda neghadra
سلام
تولدت مبارک
حالا چند ساله شدی ؟
منم 5 شنبه تولدمه
راستی امیدوارم زودتر این پست رو پاک کنی و فکر بستن وبلاگ رو هم نکنی لطفا
سلام شادی جان. خوبی؟ چرا اینهمه غمگین؟ چرا این مدلی؟ تولدت مبارک.
من تا حالا از این وبلاگ غذا پختم. قارچ پلو و مرغ برشتوکی و یه رولتی بود که فوری آماده میشد… دیگه… بازم درست کردم… تازه می خوام بازم این هفته قارچ پلو درست کنم. پارسال ماه رمضون بود پختم. دیگه… همین… امیدوارم زودی خوب بشی و دیگه از این پست های غمگین نذاری
شادی خانمی وبلاگت خیلی پرباره من که تا آپ کنی بهت سر می زنم می دونم العان حالت خوب نیست اینا رو نوشتی زود زود خوب شو دلم بازم غذای خوشمزه می خواد خیلی شکمویم نه قربونت برم با این احساسات ژاکت خدایی اگه بری دلم خیلی می گیره تمام بلاگ ها هم تبادل لینک زیاد دارن می دونم خیلی اعصاب خورد کنه اما خوب همینه دیگه شما جدی نگیر
تولدت هم مبارک باشه یه عالمه
شادی عزیز امیدوارم هر روزت مثل اسمت شاد شاد باشه و این لحضه های غمگین خیلی زود ازت دور بشه عزیزم کارت حرف نداره خیلی دوست داشتنی می نویسی و امیدوارم به وبلاگم سر بزنی مرسی
سلام
اول از همه تولد مبارك خانومي
خيلي وقت نيست كه وبت رو پيدا كردم اما چونآشپزي خيلي دوس دارم و البته كسي كه دوسشدارم عاشق غذاهاي جديداز وبت زياد استفاده كردم و هميشه يادداشت كردم غذاهايي رو كه به نظرم دوسشون داشتم و چند تاييش رو هم بختم كه واقعا خوب شدن مرسي
اما ايناروننوشتم كه بخوام تبادل لينك كنم چون قبلا بي اجازت لينكت كرده بودم تا راحت تر بخونمت
اگه فكر مي كني دوس نداري تو لينكدونيم باشي چون وب منم ربطي به آشپزي نداره و خاطره هام توش بگو تا پاكت كنم گلم
اما بازم ميگم مرسي به خاطر غذاهاي خوبت و البته اميدارم زودي حالت بهتر بشه
تولدت مبارک.
خواستم بگم من هنوز که هنوزه اینجا رو میخونم و گاهاً غذاهایی که آموزش دادی رو درست میکنم. و به خاطر شادی و سرزندگیت بهت تبریک میگم:)
دکتر خوب نمیشناسم ولی واسه اعصاب و افسردگی هیچ دکتری بهتر از خودِ آدم نیست. باید بهانه پیدا کرد واسه شاد بودن.
سلام شادي جان . من 6 ماهي مي شه كه به سايت تو سر ميزنم. اما هيچ وقت برام مهم نبود كه نظر بدم يا چيزي براي كسي بنويسم ولي امشب كه نظراي دوستات رو خوندم براي اولين بار دارم مي نويسم ! من از مشهد برات مي نويسم. اميدوارم غم و غصه ت گذرا باشه و زود زود شاد بشي.نظر زياد دارم اما از حوصله م خارج كه بنويسم! (فعلا) به هر حال تولدت مبارك .راستي من ديشب كباب تابه ت رو درست كردم از هميشه بهتر شددر واقع عالي بود. الان هم داشتم دنبال دستور قورمه سبزي مي گشتم (چون به نظرم مال خودم جا نمي افته هر چند نظر همسرم اين نيست). موفق باشي و من رو در جمع دوستانت بپذير. با احترام…
سلام شادی عزیزم
اول از همه تولدت مبارک ایشالا 1000 سال زنده باشی.
بعدشم یعنی که چی می خوای وبلاگو تعطیل کنی
خواهشا وبلاگو تعطیل نکن
ایشالا زودتر حالت خوب میشه و زودترم این پستو پاکش کنی . به خدا ناراحت می شم می بینم ناراحتی
وبلاگتم حرف نداره عزیزم
سلام اولا تولدت مبارک دوما من از وقتی که وبلاگتو پیدا کردم هر چند وقت یک بار یک چیزی ازش می پزم! نشون به اون نشون که الان کیای تایه ای دارم از تو وبلاگت میپزم برای محکم کاری قصم خدا می خورم
سوما ببندی خیلی ناراحت میشم
سلام شادی جون
تولدت مبارک عزیزم
چرا انقدر ناراحتی؟
وبلاگتونو تعطیل نکنینا
من تا الان فکر کنم دو بار با استفاده از این وبلاگ آشپزی کردم
یک بار دسر دو رنگ درست کردم
یکبار هم بلینی نخود فرنگی
البته دسر دو رنگ رو دوبار درست کردم
این لازانیا آخری رو هم خیلی دلم می خواد درست کنم ولی وقت نمیشه
البته من مجردم و تو خونه فقط تفریحی آشپزی می کنم اگه آشپزی به عهده ی من بود حتماً غذاهای بیشتری از این وبلاگ رو درست می کردم
خلاصه که وبلاگتون خیلی عالی و دوست داشتنیه و اصلاً تعطیلش نکنین
آخ
نظر بالایی مال منه ها
به جای عطر مریم اسم وبلاگمو نوشتم «صدای قلبم»
سلام تولدت مبارک
فکر کنم به افسردگی روز تولد دچار شدی. اغلب اینطور میشن.
اما در مورد سوالت: این وبلاگ رو واقعا دوست دارم. با عشق غذاها رو می پزی و با عشق هم یاد می دی. چند تا از غذاهای تو وبلاگ رو هم درست کردم. عالی شده بود. چون هر مرحله رو باتصویر و توضیحات کافی یاد دادی
سلام عزیزم
توادت مبارک
عزیرم نبینم ناراحت باشی
خواهش می کنم وبلاگت را تعطیل نکن
من چند تا از غداهات را درست کردم خیلی عالی شده بود و افرادی که خوردن دستورش را خواستن
این ماه . ماه پر برکتی هست هرچی می خوای از خدا بخواه مطمئنم به همه خواسته هات می رسی
سلام خانم
تو رو خدا این جا رو تعطیل نکن
من تازه عروسی کردم میخوام بیام اینجا رسیپی بر دارم غذا درست کنم برای شوهری
عزیز دلم دستوراتت عالیه
دوست دارم تولدت مبارک نروووووووووووو پیلیزززززززززز
سلام
شاید بیش از یک ساله که با وبت اشنام
یواشکی میام و میرم- هیچوقت هم خبر ندادم- در ضمن وبت خیلی عالیه-خیلی وقته که لینکت کردم- مثل وب بعضی از دوستای دیگرم همیشه سر میزنم – در مورد تبادل لینک خوب اینم یه جوریشه دیگه- من اهمیت نمیدم که وبم چقدر آمار داشته باشه فقط برا دل خودم مینویسم و احساسمو بیان میکنم- تو هم همینظوری مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟ ایشالله مشکل حل شه و خوش باشی-
در ضمن یادمرفت ببخشید
تولدتون هم مبارک
i made some of the food,neber close your wobsite,never
سلام شادي عزيزم . تولدت مبارك من يك هفته است كه باوبلاگ شما آشنا شدم ، خيلي خوشم اومد هروز صبح كه مي يام سركار يه سري بهش مي زنم اما امروز ديدم حالتون خوب نيست.من 30 سالمه و يك فرزند 7 ماهه دارم تازه برگشتم سركار .چون افسردگي گرفته بودم تصميم گرفتم يك وبلاگ بسازم و چون خيلي به آشپزي علاقمندم با كمبود وقت بسيار ولي مي پزم.از وبلاگ شما هم استفاده كردم .لازانياي شما و قلي جونو پختم و بليني نخودسبز و كروكت سيب زميني كه شوهرم خيلي خوشش اومد خواهش مي كنم تعطيلش نكنيد من خيلي وبلاگ شما رو دوست دارم من در تهران زندگي ميكنم. 4 ساله كه سركار مي رم من منشي يك شركت بيمه هستم پدر و مادرم شهرستان هستند و من توي اين شهر خيلي تنهام 5 ساله كه ازدواج كردم تنها دلخوشيم پسرو همسرم هستند و البته وبلاگ شما.خوشحال مي شم با من درتماس باشيد.من دوستي ندارم ولي خوشحال مي شم من را به عنوان دوست خودتون قبول كنيد.
شادي جون من توي فرانسه آشنايي ندارم شماره تماس من …
عاطفه جان من شماره تماست رو از اینجا برداشتم تا دست هر کسی نیفته. ممنون از لطفت. بهتره به مرور بیشتر آشنا بشم و بعد با هم تماس بگیریم. البته من کمی تو همه چیز محتاطم امیدوارم ناراحت نشده باشی.
سلام شادی جون .اعصابم بهم ریخت وقتی خوندم یه کم تحمل کن همه چیز حل میشه،اینهم میگذره دلم روشنه..من تهران نیستم ونمیشناسم، پزشکای خوب اونجاهستن.اینجا آدم حس زندگی رو حس می کنه با تمام وجود پس فکر تعطیلی نباش به هیچ وجه .،همش به خاطر خودمون نیست همه چی ،به خاطر بقیه…..راستی یه غذا رو پختم تو همین مدت کم آشنایی.تولدت مبارک بازم.همه چی درست میشه از صمیم قلب برات دعامیکنم.
راستی این پست رو پاک نکن به هیچ وجه .این هم جزیی از زندگیه ……و خب زندگی همینه با همه خوبیها و بدیهاش، گاز باید زد با پوست .ببخش زیادنوشتم.
تولدت مبارک…
من هم غذا درست کردم از این سایت خوشمزه…
بابا بيخيال شادي جون. همه چيز خيلي الكي تر از اونيه كه تو فكرشو بكني.حتي همين وبلاگ به تنهايي. اون چيزي كه همه چيزو معني دار ميكنه با هم بودن آدماست. معني وبلاگ تو هم همين آمار بازديد كننده هاست و اين كه ميدوني هر كي مياد تو اينجا حداقل پست هاي آخريت رو كه ميخونه و با يك نگاه نمي بندتش بره.
مثلاً ميدوني همين پست لازانياي قلي جون لبخند رو لب چند نفر مياره؟
عزیزم اگه ما خواننده های تنبلت ( خودمو میگم) برات کامنت نمیزاریم دلیل نمیشه که اینجا رو نمی خونیم یا برامون مفید نیست…من به شخصه تا حالا کلی از غذاهایی که اینجا گذاشتی رو درست کردم و لذت بردم و آدرس اینجا رو به کسایی که می خواستند دادم . البته همیشه هم قدردانت بودم و هستم و خواهم بود…
خانومی گل تولدت مبارک باشه عزیزم امیدوارم دیگه هیچ وقت اینجوری غمگین نبینمت
ای کاش می تونستم توی موردهایی که سوال کردی کمکت کنم ولی متاسفانه نمی تونم.
نخیرمممممممم
یعنی چی که تعطیل؟؟؟؟؟؟؟/
نهههههههههههههههههههههههههه
سلام خانومی تولدت مبارک
من خیلی وقته وبتو میخونم
تقریبا پرینت نصفشم دارم
خوشحال میشک ادامه بدی
سلام خانومی تولد تول تولدت مبارک
آخیییییییییییییییییییی تو که اسمت شادیه الان باید مثل بمب صدا کنی
نه اینکه غمگین باشی
همه ما گاهی ماهی یا سالی اینجوری گوشه گیر و غمگین میشیم ولی
بهتره فکر کنی و منبع انرژی مثبت رو پیدا کنی و وا رو با حرفهای قشنگ و
گرمت شاد کنی شادی بانو
من که چند تا از شیرینی های شما رو درست کردم و کلی مطلب سیو کردم و
به عنوان کادوی عروسی سی دی آشژزی به دوستام هدیه میکنم
همه اون مطالب هم از وبلاگ اشپزهای گلی مثل شماست
حالا تا ما رو هم پنچر نکردی یه پست شادونه ای بنویس
بووووووووووووووووووووس
وا چرا عصب زدی خواهر؟
1-این درخواست تبادل لینک برای همه وبلاگها می ره حتی وبلاگهایی که روزی 5 تا خواننده دارند(مثل وبلاگ من)
2-تولدت مبارک
3-من چندین بار دستورات تو رو اجرا کردم
سلام
من از خواننده های خاموش ولی حسابی قدیمیه اینجام.
خیلی آشپزی نمیکنم چون مامانم دوست داره خودش این کار رو بکنه!!! ولی اون چند باری که فرصت کردم آشپزی کنم همش از غذاهایی بوده که شما اینجا یاد دادین و خیلی هم جواب داده : ))))))))))
خواستم بدونین که خیلی ها هستن که بخاطر خودتون میان اینجا رو می خونن : )))))
راستی تولدتم مبارک : )))
تولدت مبارک. امیدوارم زود رو براه شی.
من چن تا دستور دزدیدم ولی هنوز درستشون نکردم.
1- تولدت مبارک
2-نه
3- دکتر عباسیون در بیمارستان آراد
4_ خیلی کار زشتیه
5-بله خیلی
6- من هم!
7-چون خیلی از وبلاگ نویسها دنبال جلب توحه هستن
8_ بیخود!
وایییییی نهههههههههههههههه!!!!
اصلا فکر بستن این وبلاگ و نکن
http://1338455.blogfa.com
سلام شادی جونمممم
1.تولدتتتتت مبارک باشه خانومی،دیگه نبینم انقدر غمگین باشیییییییییی
2.نه
3. نه
4.اصلا فکرشم نکنننننننننننن
5.خوب معلومه
6. ایشاالله که زودی سرحال بشیییییییی
7.اعصابتو بخاطر این ادمها ناراحت نکن…
8.بهتره که این کارو کنی و ما منتظر یک پست خوشمزه هستیمممم،اومممممم
سلام شادی جوون اولا تولدت مبارک دوماً خوب طبیعیه با این ضعف اطلاع رسانی و شرایط فعلی باید از هر تریبونی مردم استفاده کنند پس ناراحت نشو اما من تو مونترال زندگی می کنم اگر خواستی بیایی کانادا و یه جایی که زبان اولش فرانسه باشه خوب مونترال شهر خیلی خوبیه اگر سوالی داشتی بهم ایمیل بزن :
parnaghavi@yahoo.com
من و همسرم هر دو اینجا درس می خونیم و اقامت کانادا داریم خوب تو و همسری هم اگر خواستین بیاین اینجا
اما من کلی از روی وبلاگت چیز درست کردم گلم دمپختکت، شامی نخودچی و کلی چیزای دیگه…
سلام دوست قدیمی!
راستش من همیشه وهمیشه به وبلاگت میام و مطالبت رو دنبال می کنم اما الان دیدم که حال و هوای پستت با پست های قبلی فرق داره و اوضاع غمباره گفتم حضور خودم و اعلام کنم و یه چیزی بگم!
من تقریبا بیشتر غذاهایی که تو آموزش دادی رو درست کردم و باور می کنی یا نه…همیشه به این حس تو نسبت به آشپزی و سلیقه و هنرت غبطه خورده ام.حس تو باعث شده که به این بخش مهم از زندگی ام خیلی اهمیت بدم,چیزیکه قبلا در زندگی دو نفره ما وجود نداشت اهمیت آشپزی و کلا غذا بود.وبلاگ تو باعث شد من به این فکر کنم که منم میتونم مثل شادی در کنار کارهای دیگه ای که برام اهمیت داره آشپز خوبی بشم(حداقل در خونه ی خودم)
تازه این وبلاگ و به خواهرمم که اهل اینترنت و وبلاگ نویسی نیست پیشنهاد کرده ام و اونم میاد اینجا…
اینهمه نوشتم و خسته ات کردم تا بگم نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه!اینجا رو تعطیل نکن!
ما دوستت داریم.
تولدت مبارک!
امیدوارم همیشه در راه درست قدم برداری دوست من!
سلام
نه خواهش می کنم اینجا را تعطیل نکنید من از این سایت اشنایی با اشپزی و دیگر سایتهای اشپزی را شروع کردم و از همه بیشتر این سایت را دوست دارم چون مطمئن هستم هر چی از اینسایت درست کنم خوب از اب درمیاد چون مراحل کامل است و خیلی ساده گفته شده
وای اینقدر از خواندن خبر تعطیلی اینجا ناراحت شدم که یادم رفت تولدت را تبریک بگم شادی جان تولدت مبارک عزیزم امیدوارم مثل اسمت همیشه شاد باشی و هیچوقت غم واسه مدت طولانی توی دلت خانه نکنه خوب همه مشکل و سختی و ناراحتی دارند اما واسه یک زمان کوتاه
خدا همیشه شادی را به خانه تون هدیه کنه
سلام شادی جون… من هر روز میام به وبلاگت سر میزنم ببینم آپدیت کردی یا نه.. من از وبلاگت غذاهای کوکو سیب زمنی شماره سه ، مرغ زعفرانی،رولت گوجه و پنیر (عاشق این غذام ماهی 2 بار حداقل درست میکنم)، پلوی مرغ و لوبیا،کروکت سیب زمینی ( که البته هر دو بار که درست کردم وا رفت نمیدونم واسه چی)،هات چاکلت،معجون،میلک شیک شکلات،پنیر طعم دار،دسر لیوانی،خوراک میگو
، دو پیازه میگو رو درست کردم. البته بقیه رو هم دارم درست میکنم
برای این که بگم کدوما رو درست کردم مجبور شدم کل ارشیو رو دوباره مرور کنم. فقط برای این اینکار رو کردم که بگم من همیشه به اینجا سر میزنم و کلی از دستورات غذات رو پختم.
راستی تولدت هم مبارک
من خیلی اتفاقی امدم اینجا!!
تولدت رو تبریک می گم! اگه خواستی این جا رو تطیل کنی یک باره دیگه این سمت راست وبلاگت رو بخون » کی هستم» !!!
موفق باشی
نهههههههه این کارو نکنی ها! من دوست دارم. اینجارو نبند
salam golam,
chera address e dr mikhai? negaran shodam.
bara man ke kheili mofid boode, kheili chiza az roosh dorost kardam. bekhosoos oon cake e baghlvaie ke favorite e shoharame va alan oomade boodam dobare bekhoonam o bepazamesh.
in ja ro nabandi ha…kheili man doosesh daram
koli chiz yad migiram,vali chera ghamgini?
یالا یالا ما آپ می خوایم یالا.
سلام شادی نانازی . تولدت مبارک باشه خانومی .من همیشه عاشق وبلاگت بودم و هستم و خواهم بود .کلی از وبلاگت استفاده کردم و شکم شوهر و پسر های عزیزتر از جانم رو باهاشون سیر کردم .حالا کجا می خوای بری عزیزم .خودمونی ترین اشپزی رو , روی میز آشپزخونه تو پیدا کردم . ناراحت نباش! دنیا با تمام خوبیهاو بدیهاش قشنگه مهم اینه که مبارز خوبی باشی عزیزم .موفق باشی .مبارز خوبی باش.
تولدت مبارك شادي عزيزم. خدا رو شكر كه نازنيني مثل تو رو به اين دنيا هديه داد تا دنيامون رو قشنگتر كنه. نبينم دلت غم داشته باشه؟
اتفاقا منم براي مادرم دارم دنبال يه جراح مغز و اعصاب خوب مي گردم. اگه موفق شدم پيدا كنم بهت مي گم شما هم اگه پيدا كردي به من بگو.
چرا وبلاگت رو تعطيل كني؟ حيف نيست اينهمه زحمت كشيدي. و حيف نيست ما رو از تجارب ارزشمندت محروم كني؟ اگه ديدي حوصله نداري يه مدت ننويس. حالا هر چقدرم كه طول كشيد. بعد كه دوباره سردماغ شدي بيا ادامه بده.
من تا حالا از رو دستوراي تو دوبار غذا درست كردم و هر دوبار هم اومدم و نظرم رو گفتم. يكيش سالاد سيب زميني و پياز و جعفري بود و يكي ديگه اش يادم نمياد ولي هر دوبار خيلي خوشمزه و دور از انتظار بود.
من نمي دونم مشكلت چيه ولي اين روزهاي سخت سراغ همه مياد. اميدوارم به زودي پشت سر بذاريشون و دوباره دلت شاد و لبت خندون باشه. اگه كاري از دست من برمياد بذار كمكت كنم.
مواظب خودت باش.
سلام شادی جون
دوباره تولدتو بهت تبریک میگم
امیدوارم مشکلاتت زودتر حل بشه
نه ترو خدا وبتو نبند
امیدوارم پست جدیدت دستور پخت کیک تولدت باشه
سلام عزیزم دیروز یادم رفت تولدت رو تبریک بگم خصوصی داری
سلام عزیزم
تولدت مبارک
قبل از همه باید بگم من کلی از کشف وبلاگت ذوق مرگ شدم.انقد هم زود زود میام سراغش که گاهی باید کلی صبر کنم تا به روزش کنی و البته حتما یه عالم غصه می خورم اگه دیگه نبینمش.
تازش بارها و بارها ازش استفاده کردم و همیشه هم خوش و خرم بودم.
عزیزم منم یه مشکلی داشتم که تا مدت ها منو عذاب می داد و همین دیروز تونستم از شرش خلاص شم.مطمئنم تو هم به زودی می شی همون آدم سرحال قبلی.
زندگی گاهی ناخوشایند می شه دیگه ولی ما قوی هستیم شادی جونم.
من از طرفداران پرو پاقرص وبلاگ شما هستم.من مدت زیادی نیست ازدواج کردم و میتونم به جرات بگم ۹۰% غذاها شمارا درست کردم.
تو رو خدا این وبلاگ را تعطیل نکنید.من در فرانسه هستم کاری دارید بفرمایید.
وبلاگ شما درهمه حل منجی من بوده.
در ضمن تولدتون مبارک.
پاینده و پیروز باشید
سلام شادی جونم! تولدت خیلی خیلی مبارک!!!
عزیزم من بیشتر از یک ساله که وب سایتتو میشناسم، تا حالا شونصد تا از غذا هاتو هم درست کردم!
ولی تا حالا تنبلیم میومد بیام اینجا نظر بدم
خیلی وبتو دوست دارم! هر وقت مهمونی میخوام بدم یا همسرمو ذوق زده کنم از غذاهات می پزم چون مطمئنم که عالی میشن!!!
وبتو نبندیا!!!
امیدوارم دوباره غذاهای خوشمزه بذاری!
دوست دارم…
سلام تولدت مبارک
نه تو رو خدا تعطیل نکن!
منو خانومم سر اینکه چی فردا درست کنیم یا مهمون میاد چی بپزیم کلی جنگ اعصاب داریم این سایت کلی به دادمون رسیده!
امیدوارم همیشه سایتت برقرار باشه و توش غذاهایی خوشمزه بزاری…
سلام شادی جون
تولدت مبارک باشه عزیزم.
من تا حالا برات چندتا نظر نوشتم تو قسمتهای مختلف. من وبلاگ شما رو خیلی دوست دارم و هر چند روز یک بار بهش سر میزنم و تمام نظرها هم میخونم. فکر نکنی که بیکارم و کاری ندارم اتفاقاً کلی هم سرم شلوغه ولی وبلاگ شمارو خیلی دوست دارم. من در انگلیس زندگی میکنم البته حدود چهار سال و نیم است و در این مدت خیلی دنبال یک وبلاگی بودم که بتونم باهاش احساس ایران رو داشته باشم. نمیدونی تنها وبلاگ شما بودکه این حس قشنگ رو به من داد. در ضمن من کلی از غذاها و دسرهای خوشمزه ای که معرفی کرده بودی رو درست کردم.
خیلی عالی بود. همسری من هم خیلی خوشش اومد 🙂 دوستت دارم و برات دعا میکنم که هیچ وقت غمگین نباشی. خداوند دوستت داره عزیزم و نزدیک توست . باهاش صحبت کن. منتظرته
موفق باشی و من رو بدون وبلاگت نزار خواهش میکنم
سلام شادی خانوم گل،امیدوارم الآن که این نظر را می خونید دیگه غم از کلبه دلتون پر کشیده باشه وشاد وسرحال باشید مثل اسمتون …
تولدتون هم مبارک باشه دوست خوبم
در باره تاثیر پرسیدید من به خاطر وبلاگ شما وبلاگ آشپزی درست کردم .
سلام سرت سلامت……..تولدت مبارک..امیدوارم..یعنی امیدواریم که120 ساله…جشن تولدته باکلی نوه ونتیجه بگیرین…..غذاهات عالیه..من ازکیکاتاستفاده کردم…ازغذاهاهم کروکت بود که همه عاشقش شدن………
خانم خانما منتظریم که پشیمون بشی و این پست رو پاک کنی
تولدت مبارک
سلام شادی… نبینم غم داری
راجع به اون عکسم باید بگم که اگه ما تکنولوژی پاک کردن نوشته های یه عکس رو داشتیم که کارمون به کپی کردن از وبلاگ سرکار علیه نمی رسید…می رسید؟ نه خدا وکیلی می رسید؟
من تو وبلاگ تو این عکسو ندیدم و با سرچ از گوگل برداشتم…ضمنن کی واسه یه وبلاگ با روزی 5 تا بازدیدکننده حق کپی رایت تعیین کرده…(وبلاگ خودمو می گم…سو’ تفاهم نشه)
لینک صفحه ای که توی وبلاگته بذار تا دقیقا منبع عکسو واسه خواننده های بی شمارم؟! مشخص کنم.
تازه اگه از تو دزدیده بودم که نمیومدم برات کامنت بذارم تا شاهکارمو ببینی!
اینم از اون تصادفای تارانتینوییه که هر صد سال یه بار اتفاق میفته… به هر حال ممنون از اینکه سر زدی.
اول اون کامنت بالایی رو گذاشتم بعد پستتو خوندم.
تولدت خیلی خیلی مبارک باشه.
یه وقت این کار رو نکنیا… تازه با یه آدم خوش ذوق آشنا شدیم و داریم عکساشو می دزدیم و حال می کنیم. نکن این کارو با جوونای تازه به وبلاگ رسیده.
آمارت بالاس که بالاس تا چشم همه دشمنات در آد از حدقه… تا کور شن اونایی که نمی تونن موفقیت یه بانوی ایرانی رو ببینن.
دکتر مغز و اعصابم نمی خواد بری یه دوش آب سرد بگیر حالت جا میاد عزیزم. عرق بهارنارنجم می تونی بخوری …شما که ماشالله استادی خودت…یه چیزی بخور یا بنوش …خوب می شی…
بازم تولدت مبارک.
khoobi?behtari?
سلام
خسته نباشی عزیزم ، برای منم بعضی لحظات پیش میاد که خیلی نا امید می شم از همه کس خسته ولی این زمان زود می گذره
من از این وبلاگ خیلی خوشم میاد و هر بار که وارد اینترنت میشم از وبلاگت بازدید می کنم و چند تا غذا هم از اون پختم منم به آشپزی خیلی علاقه دارم.
باز هم خسته نباشی و دستت درد نکنه.
شادی جان سلام. تولدت مبارک.
من نمی دونم چی ناراحتت کرده. ولی من چند وقت پیش یه جمله ای خوندم که خیلی حس خوبی بهم داد. شاید یه کم حال تو رو هم خوب کنه:
اگه تو زندگی ات رسیدی به یه جایی که یه در بزرگ با یه قفل گنده روش بود… نگران نشو، چون اگه قرار بود باز نشه، به جای در، دیوار میذاشتن….
امیدوارم همیشه شاد باشی و با وبلاگ قشنگت لحظه های شادی رو برای بقیه ایجاد کنی
سلام.
.
.
.
.
.
.
.
من هم بعضی از مشکلاتی که شما گفتید رو دارم. ولی این چیزها طبیعیه. نگاهتون همیشه به آسمون باشه. راستی این روزها ما رو هم از دعای خیرت محروم نکن.کارت رو هم با قدرت ادامه بده.
قدمات به اين دنيا گلبارون …
اوه ! شادي چه دلگيري …
اولين وبلاگي كه باهاش آشنا شدم ، و باهاش رابطه عاطفي برقرار كردم ( هرچند بلد نبودم كامنت بذارم ) اين وبلاگ بود . هنوزم اينجا كه ميام ، رنگ و بوي اون روزا ته ذهنم جون مي گيره . عاشق آشپزي بودم و هيچ چي از آشپزي نمي دونستم . ولي حالا به لطف رسيپي هاي فوق العاده ت ، همه از دست پختم تعريف مي كنن و من تو دلم ازت تشكر مي كنم وقتي تعريف و تمجيد اونا رو مي بينم .
من كه واقعا با وبلاگت زندگي مي كنم . طعم غذاهام از اينجاست .
هميشه شاد باشي و محبتت مستدام …
من عاشق این وب هستم و تقریبا هر روز سر میزنم لطفا زودتر خوب شو.
سلام
من تا حالا برات ننوشتم چیزی ولی هیشه وبلاگتو میخونم اخه علاقه زیادی به اشپزی دارم و مثل خودت با لذت اشپزی میکنم پس خواهش میکنم وبلاگتو تعطیل نکن .از غذاهاتم درست کردم همین لازانیا اخرین چیزی که یاد دادی درست کردم وقتی داشتم اماده شدشو از فر درمییوردم به یادت بودم گفتم مال من زیاد روش برشته نشده مثل مال شما .
امیدوارم هر چه زودتر این حس نا امیدی ازت دور بشه و موفق باشی هم تو وبلاگ نویسی هم تو زندگی
راستی تولدت مبارک
یادم رفته بود بگم
من کلی واست کامنت گذاشتم. گفتم که چیا ازت یادگرفتم شادی جون. ولی الان کامنتم نیست. یعنی نخوندیش؟؟ ای خدا….
سلام شادی جون
دکتر عباسیون یکی از بهترین های مغز و اعصاب ایرانه ولی فکر نکنم وقت گرفتن ازش زیاد اسون باشه
امیدوارم هرچی زودتر مشکلت برطرف بشه و نیازی به پزشک نداشته باشی
سلام
یه موقع هایی پیش می یاد که آدم حال و حوصله هیچ کاری رو نداره احتمالا» الان اون موقع شماست. خواهشا اصلا به فکر بستن وبلاگ نباشید. من آشپزی نمی کنم ولی دستوراتش رو به مامان می گم و استفاده می کنیم.
ان الله یفعل و مایشا,(خداوند هر کاری را که صلاح باشد انجام می دهد)
آرام باش و صبور عزیزم
سلام ، اميدوارم بهتر شده باشين، چندروزه كه به وبتون سرمي زنم اما تغييري نكرده.اميدوارم مشكلتون زودتر حل بشه راستي ديشب پلوي زعفراني با لوبيا سبز درست كردم البته با ماهيچه ولي هر لحظه به ياد شما بودم و اينكه اولين بار اين دستور رو از وب شما درست كردم.خيلي خوشمزه بود!!!!!زندگي رو بايد ساده بگيري وگرنه خيلي خيلي خيلي سخته…… براتون دعا مي كنم.
سلام شادی خانم
شما وبلاگ فوق العاده ای دارید.حیف است تعطیل شود.من کباب تابه ای را طبق دستور این وبلاگ درست می کنم و جالب اینکه در منزل ما غذای محبوب همه خانواده شده است .من فکر می کنم لذتی که شما از این هنر می برید برای بهتر شدن روحیه تان لازم است و اگر تعطیل شود خلا آن را احساس خواهید کرد.
1- سلام دوست من و تولدت مبارک
2- شرمنده جونم من تو کشور همسر عزیز و پسر کوچولوم ادامه تحصیل میدم.
3-بهت پیشنهاد میکنم به خدای مهربون مراجعه کنی و باهاش حرف بزنی وقتی که دلت سبک شد میفهمی که اول و آخره دکتراست باور کن من که خوب شدم البته خودتم باید کمک کنی.
4-نه جون من این کارو نکنی آ. من تازه اومدم از وبت استفاده کنم.
5-هیچ نگران نباش همین فردا یکی از غذاهاتو درست میکنم عزیزم.ولی شما دستور پختو نوشتی ولی من چی بپزم و به خورده شوهر محترم بدم و چه تاثیری بزاره رو خدا عالمه
6- ای خواهر کی حالش خراب نیست؟! جک گفتی آ!
7-چرا میزنی عزیزم؟باشه من فقط شما رو لینک میکنم یکطرفه. بازم مشکلیه گلم؟
8-آره عزیزم خوب میکنی.اینو حذف کن جاش یه دسر خوشمزه بزار ملت حالشو ببرن
همیشه شاد و سلامت باشی
گلم جان..نکن این کارارو.من یه ساله که تو favorite هام یه فولدر آشپزی درست کردم.اینجا خیلی میام.اون پنیر و گوجه فرنگی رو هر وقت و بی وقت درست میکنم.حلاصه کاسه کوزه ما رو به هم نریز.
به نظرم تو الان ته موج سینوسی هستی و از این حرفا!
میگذره….
کمی کتاب و مجله بحون و از این سریال های صورتی خارجی ببین.برا من که افاقه میکنه.
میخواستم کلی حرف بزنم اما وقتی دیدم این همه دوست و جون فدا داری پشیمون شدم
همیشه موفق و شاد باشی
بای.
سلام شادی جون . نشد دیگه … ما عادت کرده ایم شادی را همیشه شاد و بذله گو ببینیم . چی شده ؟
تولدت هم مبارک . وبلاگت را تعطیل نکند جان دلم , مگر تو برای من و دیگران می نویسی . یک بار دیگر قسمت توضیحات وبلاگت را بخون … این نوشته کسی است که با عشق آشپزی می کنه و راجع به آن می نویسه! تو برای دل خودت می نویسی و ما هم از نوشته هایت استفاده می کنیم
سلام شادی جان خیلی وقته لینکتون کردم و بهتون سر می زنم
دوست دارم یه تک پا خونه ما هم بیایید
شادی عزیز
مدتی ست حس میکنم هیچ دلخوشی هیچ لحظهء زیبا و دوستانه و شوقبرانگیزی در زندگی تجربه نمیکنم…سر زدن به وبلاگهایی که دوستشان دارم و حسی از آشنایی در من برمیانگیزند این احساس را بهم میدهد که هنوز انسانهایی هستند…که زندگی جریان دارد…میتواند جریان داشته باشد…میتواند پر از رنگ و طعم و شوق و شیطنت و خنده و دوستداشتن آدمها باشد. و نثر منحصربفردی که داری. و اینها خیلی مهمتر از آشپزی و لذتی است که از حرف زدن دربارهاش میبریم. و کلی لحظهء خوش که با این وبلاگ داشتهام. پس خواهش میکنم تعطیلش نکن…
راستی اگر میخوای به فرانسه مهاجرت کنی یه سر به بخش فرهنگی سفارت فرانسه بزن و راهنمایی بخواه. من زبان فرانسه خوندم و یه مدتی هم پارسال اونجا توی کلاسهاش شرکت میکردم. اونجا امتحانهای خاصی برای کسانی که میخوان برن هست که قبول شدن توش کمک میکنه برای پذیرش گرفتن. در مورد اطلاعات دانشگاههای فرانسه و ویزا گرفتن و اینها هم میتونن کمک کنند. امتحان DELF هم از طریق کانون زبان میتونی بدی.
آدرس بخش فرهنگی سفارت فرانسه:
خیابان انقلاب- روبروی خیابان ویلا(بین میدون فردوسی و چهارراه ولیعصر)-خیابان ابیورد- بنبست کیمیا- پلاک چهارده
اشتباها اسمم ثبت نشد در کامنت قبلی. شرمنده
سلام شادی جان. خوبی؟ وب بسیار زیبایی داری. من کیک اسفنجی و نان زیتون رو از وب شما درست کردم. وبم در مورد روانشناسی است ولی خودم عاشق آشپزی هستم و با خوندن وب شما اشکالهای آشپزی خودم رو از بین می برم .
با خوندن مطالب شما هر کسی به وجد می یاد و از این همه سلیقه شما شاد می شه.
من قبلا هم به شما توصیه کرده بودم که حتما این دستورات را در کتابی گردآوری کنید تا در اختیار همگان قرار گیرد .بازم این توصیه رو به شما می کنم.
امیدوارم همواره موفق باشی و شاد.
راستی تولدت مبارک . امیدوارم سالهای سال در کنار خانواده با موفقیت و شادی زندگی کنی.
سلام خانومي من يه تازه عروسم بدون هيچ سابقه آشپزي يا حتي قدم گذاشتن توي آشپزخونه در خانه مادري اما خيلي از غذاهايي كه مي خوام درست كنم را دستورشا از اينجا مي گيرم فقط يه عيب داره البته به نظر من اينكه نمي تونم متنشا كپي كنم و پرينت بگيرم ببرم خونه بايد بشينم اينجا بنويسمش منم وقت ندارم فقط همين تو را خدا نبندي اينجا را من بد بخت ميشم يعني راستشا بخواي مموش بدبخت ميشه
منو نمیشناسی ولی من با شادی بودنت شاد و باانرزی بودنت سلیقه خوب و هنر و استعداد عالی شما در آشپزی خوب خوب آشنا ام.اینکه هم سن هم حال . هواییم.همیشه دنبال میکنم وبلاگت رو خیلی خیلی وقته.از قبل ازاینکه آدرست عوض شه الجزایر رفتنت…دیدی!
تولدت مبارک یه دنیا.ببخش که تنبلی میکردم و کامنت نمیدادم ولی منم آشپزی و شیرینی و دسرو…پزی!رو خیلی دوست دارم و همیشه اولین جایی که میام برا هر دستوری پیش شماس شادی جان چون سلیقه و ذایقت رو دوست دارممیگو دوپیاز چند تا شیرینی دسر یه رولت نوشیدنی های خوشمزه و البته سوپ زرین که همه فامیلامون از دوستم که تویی و دستور تویه میگن چه دوست هنرمندی داریهمیشه باش دوست من.
تولدت مبارک
من اکثر مواقع از دستورات آشپزی شما استفاده میکنم .وممنونم
سلام.انشا الله دوباره شاد و خوش باشین.
سایت تون فوق العاده است .کتلت گوشت را درست کردم و بسیار عالی بود و بعد از این طبق دستور شما درست می کنم.همه غذا هاتون را دوست می دارم .
تنوع-ابتکار و ..در هنرآشپزی تون کم نظیره
عکس ها هم که حرفه ای هستندو زیبا.
همیشه شاد باشین انشاالله سایت به روال همیشگی خود برگردد.
سلام شادی جون
آخه عزیز دلم چی شده انقدر غمگینی زیاد زندگی رو سخت نگیر در ضمن وبلاگت از نظر آشزی حرف نداره واقعا ایده هات عالین
بعدشم اینکه فکر کنم اگر یه نی نی بیارید خیلی خوب بشه ها حال و هوات هم عوض میشه
سلام
تولدتون مبارک
خیلی از غذاهای وبلاگتون رو درست کردم.
خیلی هم خوشم اومده از آشپزی
موفق باشی
تولدت مبارک 🙂
تولد
مبارک
!
من که درست کردم و خیلی هم خوشم اومد و کامنت هم گذاشتم.
قربون
ای وااااااااااااااااای شادی جان چرا اینطوری شدی؟!
با این همه سایت و وبلاگ آشپزی خوب و عالی که این دور و وره من هنوز که هنوزه هی منتظرم تو یه چیزی بنویسی و دستور غذای هیچکسی رو مثل مال تو چشم بسته قبول ندارم و از قبل مطمئن نیستم عالی می شه! حتی الان واسه اولین بار تو زندگیم چون تو گفتی دارم لازانیا رو با سس سفید می پزم واسه سحری…
این حرفا رو نزنی دیگه ها!
امیدوارم زودی خوب بشی.
تولدت هم با تاخیر مبااااااااااااااااااااااااااااارک
سلام خانومي ، وبلاگتو تعطيل نكن خواهشاً، جمعي رو بدبخت ميكني. من احتياج مبرمي به تزيين سفره افطار دارم بهم كمك ميكني؟
سلام شادی جان. من گاهی به اینجا سر میزنم به خصوص وقتی دلم میخواد مجموعه ای از ظرافت ، سلیقه و هنر رو یکجا ببینم. ازتون به خاطر این وبلاگ قشنگ و مفید ممنونم وامیدوارم زودتر رو به راه بشین.
سلام خانمی .من در فرانسه زندگی میکنم و تا حدی میدونم یه سری چیزهارو .در مورد دکتر هم یه عالیش رو سراغ دارم که هم در پاریس هم ایران طبابت میکنند به نام دکتر دادستان که اگر خواستی میتونم شمارش رو برات گیر بیارم .فوق تخصص مغز و اعصاب هستند .وبلاگت هم قشنگه و ارزش ادامه دادن داره
یعنی چی تاثیر داشته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ معلومه که داشته…من هرررررررررر وقت مهمون دارم میام از تو ایده میگیرم…کل آرشیوتو زیرو رو میکنم. هم هنر آشپزی داری هم بلدی ساده و روون آموزش بدی. مرسی.
شادی جون پس کجایییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلمون واست تنگ شده
سلام خانوم خانوما!! شادی خانوم که نباید غمگین باشه! حالا به هر بهونه ای!!! دیگه نبینمااااااااااااااا!!!
بعدشم تولدت مبارک! انشالله سالهای سال با خوبی و خوشی و سرزندگی در کنار خونوادت زندگی کنی و غذاهای خوشمزه و خوشرنگ واسشون درست کنی! بازم میگم…… تولد مبارک…. با بهترین آرزوها!
سلام! چرا اینجا دو تا ساره ست؟! چه جالب!
این ساره دومیه منما! تازه شم لازانیا با سس سفید هم پزوندم خوشمزه هم بود بیا دیگه شادی!
dr hashemi fesharaki 88314428
سلام عزیزم این حرفا چیه میزنی عزیزم تولدت مبارک باشه اگه تو وبلاگتو ببندی پس من باید در وبلاگمو تخته کنم روشم گل بگیرم عزیزم منتظره یه ؟آپ خوشمزه و با نشاطیم
فکر نمی کردم اینقدر خودخواه باشی که اینهمه آدم برات کامنت بذارن و هی قربون صدقه ات برن و هی نازت و بکشن و هی باهات همدردی کنن و تو جواب هیچ کدومشون و ندی آره بهتره وبلاگتو ببندی. حتما این کارو بکن
وااای چه وبلاگ خوشمزه ای داری! حیف نیس تعطیلش کنی؟ من تازه پیداش کردم.
من همین طوریش حالم خوب نیست میام می بینم هنوز وبلاگت رو آپ نکردی حالم گرفته میشه. پاک این پستت رو توروخدا دلمون گرفت
تولدت مبارک ایشاالله صد سال زنده باشی
سلام شادی جان. تولدت با نه روز تاخیرمبارک. به این آدرس برو شاید به دردت بخوره.اطلاعات نسبتا کاملی درباره فرانسه داره http://www.etudfrance.ir/
و اما یه مطلب مهم: یه نگاه به خودت بکن…..اسمت چیه؟؟؟ ……شادی ……به اسم به این زیبایی که خیانت نمی کنن…….غم و شادی با هم جور درنمیاد. اولین باری که به طور تصادفی با وبت آشنا شدم جذب سر زندگی تو و شور زندگی شدم که لابلای کلماتت بود. تو دختر صادق و قابل تحسینی هستی .قدرخودت رو بدون و مطمِئن باش که از پس مشکلاتت برمیای. بهترین آرزوها رو برات دارم…..
سلام امیدوارم بهتر شده باشی نمیدونم چطوری اما دکتر اعصاب و روان را با مغز و اعصاب اشتباه نگیری من یک دفعه این اشتباه رو کردم جلوی دکتر ضایع شدم خوب و خوش باشی
دوستم جان !
چرا غصه داري ؟! دشمنت بتركه الهي !
من وبلاگت رو خيلي دوست دارم چون عاشق آشپزي هستم .
آره يكي دوتا غذا هات رو ساختم !
درش رو نبندي !
مواظب خودت باش 1