چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
پوره سیب زمینی و سویا
این نوشته در غذاهای گیاهی ارسال شده و با نخود فرنگی, کره, پیاز, آب قلم, سویا, سیب زمینی, شیر برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
به نظر میاد غذای خوشمزه ای باشه مرسی ازت
من که عاشق اشپزی هستم اگه دسر هم بذاری ممنون میشم مخصوصا کیک های ژله ای
bazam dastet dard nakoneh
سلام .. خوبی
خیلی بلوگ جالبی داری باید سیوش کنم بشینم غذا های قبلی هم که دستورش رو نوشتی بخونم به جای سویا گوشت چرخ کرده استفاده میکنم …
فعلا
وواااااااای آخ جون پوره
باید خیلی خوشمزه بشه. من یه غذای شبیه این از خودم درست کردم. اینکه سیب زمینی پخته شده رو با 1عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زعفران مثل خمیر کردم و کف ظرف پهن کردم بعد قارچ و سوسیس و پیاز و فلفل دلمه رو سرخ کردم و روش ریختم بعد در آخر پنیر پیتزای ورقه ای چیدم . اینم خوشمزه میشه به امتحانش می ارزه.
من آپم با چند پست سفرنامه . خوشحال میشم بهم سر بزنی
ظاهرا که باید خوب بشه
درست میکنم دوباره می آم
وای دلم خواست . آخه من سیب زمینی خیلی دوست دارم . آشپز جونم میشه خورشت بامیه و فسنجون هم یاد بدی . علی جونم فسنجون خیلی دوست داره اما من هنوز براش درست نکردم . یادت نره ها !
سلام شادی جون
مرسی بابت غذاهای خوشمزه ای که گذاشتی و مرسی از اینکه به خاطرت مونده که من بدنبال غذائی هستم که سیب زمینی داره . من دیروز کامنت برات گذاشتم ولی امروز ندیدم شاید سیو نشده ولی اشکالی نداره دوباره مینویسم و باز هم مرسی بابت این غذاهای خوشمزه که برامون میگذاری و آفرین به زن و شوهر هنرمند دست هر دوتاتون درد نکنه هم آشپز هم آقای آشپز
شاید با این وبلاگت از من یه آشپز خوب بسازی…وگرنه من کجا و آشپزی کجا…!!
بهش می یاد خوشمزه باشه اپم
سلام
کیف، کیف، کیف می کنم از مدل توضیح دادن و عکس هات. با عکسهات انگار آدم به اندازه خود غذا خوردن سیر می شه.
جیگرتو با این غذاهات …
خیلی مرسی .
ببین می شه لازانیا رو هم یاد بدی؟
سلام عزیزم واقعا گشنم شد بااینکه تازه ناهارخوردم من آپم یه سری بزن
سلام مرسی از حضورت
آپ میکنی خبرم کن .. منتظرم
دوست عزیز خانمی دستت درد نکنه
یه سوال؟
اون ظرفهای خوشکلتو از کجای اصفهان خریدی اگه ادرسشو بذاری یا حتی اسم محل یا حدودش میفهمم کجاست.
اینطوری دیگه حرف نداری.
متشکرم به توان بی نهایت
خواهش می کنم. دور میدون امام. روبروی عالی قاپو یه مغازه هست که ظرفای رنگی می فروشه. همنجا (نزدیک مسجد شیخ لطف الله)
اشپز جونم تو بلدی چه جوری باید گوجه فرنگی رو خشک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بلدی یادم میدی
ممنون
كجايي تو كم پيدايي حتما كارا زياده
سلام خانمی
ما نبودیم فعال شدی
بعد از یه مسافرت با حال تازه اومدم خیلی سر حال اومدم
اپ کردم بیا
این غذای خوشمزه وقتی نوش میل جان گوارای وجود شد به راحتی از ته ظرف پاک میشه !؟ ظرف اصفاحونیات خیلی خوشگل بودند ! من خاگینه رو با نمک درست میکنم ! شیرین رو مزه نکردم آخه همسرم غذای شیرین دوست نداره !
چند تا غذا با ماکروفر بزارید که ماکروفرمون مشمول خمس نشه !
سلام شادی جون
دیروز رفته بودم خرید و بدنبال سویا من سویا خریدم ولی شکل نخود فرنگی هست خشکش منظورمه فکر میکنم اشتباهی خریدم چون من شنیدم که به شکل مکعبهای اسفنجی هست میتونین شکل سویائی رو که خودتون استفاده میکنین نشون بدین تا من بدنبالش در مغازه هائی که اجناس خارجی میفروشند باشم بعد هم به من بگین با این سویاهائی که خریدم چی درست کنم البته اگر براتون زحمتی نداشته باشه چون میدونم شما هم صبح تا شب سرتون مشغوله.
میبوسمت از راه دور
ببین من تازه فهمیدم استعداد آشپزیم افتضاحه!هر چی می پزم خودمم نمی تونم بخورم!
خانمی کجایی نکنه اماده میشی واسه ماه رمضون
اگه اینظوره یه چیزایی بذار که ظهرها بتونیم اماده کنیم و کسی نفهمه روزه نیستیم متوجه ایی که!!!!!!!!
قربون یه اشبز نمونه
سلام
من واقعا از اينكه اين غذاهاي لذيذ رو اينجا ميگذاريد ممنونم. من كلي از دستورات غذاهاي شما رو پرينت گرفتم و توي خونه ازشون استفاده مي كنم. وبلاگ شما يكي از بهترينها توي آشپزيه. ديشب اين غذا رو درست كردم. خيلي خوشمزه بود. مرسي.