پوره سیب زمینی و سویا


من با یه غذای گیاهی دیگه اومدم و دوستانی که خیلی اهل غذاهای گوشتی هستند عفو بفرمایند و می تونند تو این غذا به جای سویا از گوشت چرخ کرده استفاده کنند.
مواد لازم
سیب زمینی ۱ کیلو
شیر ۱ لیوان
یه کوچولو کره
سویا خیس خورده ۱ لیوان و نیم
نخود سبز نصف لیوان
پیاز رنده شده ی متوسط ۱ عدد
آب گوشت و یا آب  نصف لیوان
پنیر پیتزا ۳۰۰-۲۰۰ گرم رنده شده (زیادی و کمی پنیر به ذائقه ی شما بر می گرده!)
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
روغن
سیب زمینی رو یک ساعت با آب فراوان روی شعله ی گاز بذارید تا خوب بپزه. در زمان پخت سیب زمینی پیاز رو توی کمی روغن سرخ کنی و سویا رو اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید.فلفل و زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید. اگر روغن کم شد اضافه کنید.
نخود سبز رو در یک قابلمه ی جدا با آب و کمی نمک و فلفل بپزید(۱۵-۱۰ دقیقه برای پخت نخود سبز کافیه). بعد نخود سبز رو توی سبد خالی کنید که آبش بره و به سویا اضافه کنید و آب گوشت رو و یا نصف لیوان آب رو اضافه کنید و شعله اش رو کم کرده و در ماهیتابه رو بذارید تا زمانی که آب غذا بخار شه و وقتی بی آب شد زیرش رو خاموش کنید و کنار بذارید.
برای درست کردن پوره ی سیب زمینی حتما از سیب زمینی داغ استفاده کنید چون با سیب زمینی سرد و مانده نتیجه ی خوبی نمی گیرید. سیب زمینی رو با قرار دادن توی یک حوله در دست بگیرید و پوست بکنید تا دستتون نسوزه. با کمک دستگاه پوره کن یا رنده و یا گوشتکوب! سیب زمینی رو له و یه دست کنید. سیب زمینی له شده رو روی حرارت ملایم بگذارید و کره رو اضفه کنید. نمک و فلفل رو هم اضافه کنید و هم بزنید. شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی و شیر مخلوط شده و مایه غلیظ و نسبتا سفتی به دست بیاد.
توی یک ظرف نسوز سیب زمینی رو فرش کنید.
مخلوط سویا و نخود سبز رو روی اون بریزید.
پنیر پیتزا رو روش بپاشید تا همه جاش رو بپوشونه.
با حرارت ملایم ۴۵ دقیق تا یک ساعت توی فر یا ماکروفر قرار بدین. تا زمانی که پنیر آب بشه و بعد با استفاده از گریل روی پنیر رو کمی سرخ کنید.
دستپخت و عکس: شادی
این نوشته در غذاهای گیاهی ارسال شده و با , , , , , , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

25 پاسخ برای پوره سیب زمینی و سویا

  1. سوگل :گفت

    به نظر میاد غذای خوشمزه ای باشه مرسی ازت
    من که عاشق اشپزی هستم اگه دسر هم بذاری ممنون میشم مخصوصا کیک های ژله ای

  2. sepideh :گفت

    bazam dastet dard nakoneh

  3. کیا :گفت

    سلام .. خوبی
    خیلی بلوگ جالبی داری باید سیوش کنم بشینم غذا های قبلی هم که دستورش رو نوشتی بخونم به جای سویا گوشت چرخ کرده استفاده میکنم …
    فعلا

  4. مهتاب :گفت

    وواااااااای آخ جون پوره

  5. بهار :گفت

    باید خیلی خوشمزه بشه. من یه غذای شبیه این از خودم درست کردم. اینکه سیب زمینی پخته شده رو با 1عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زعفران مثل خمیر کردم و کف ظرف پهن کردم بعد قارچ و سوسیس و پیاز و فلفل دلمه رو سرخ کردم و روش ریختم بعد در آخر پنیر پیتزای ورقه ای چیدم . اینم خوشمزه میشه به امتحانش می ارزه.
    من آپم با چند پست سفرنامه . خوشحال میشم بهم سر بزنی

  6. هدهد :گفت

    ظاهرا که باید خوب بشه
    درست میکنم دوباره می آم

  7. مونی :گفت

    وای دلم خواست . آخه من سیب زمینی خیلی دوست دارم . آشپز جونم میشه خورشت بامیه و فسنجون هم یاد بدی . علی جونم فسنجون خیلی دوست داره اما من هنوز براش درست نکردم . یادت نره ها !

  8. الینا :گفت

    سلام شادی جون
    مرسی بابت غذاهای خوشمزه ای که گذاشتی و مرسی از اینکه به خاطرت مونده که من بدنبال غذائی هستم که سیب زمینی داره . من دیروز کامنت برات گذاشتم ولی امروز ندیدم شاید سیو نشده ولی اشکالی نداره دوباره مینویسم و باز هم مرسی بابت این غذاهای خوشمزه که برامون میگذاری و آفرین به زن و شوهر هنرمند دست هر دوتاتون درد نکنه هم آشپز هم آقای آشپز

  9. نازنین :گفت

    شاید با این وبلاگت از من یه آشپز خوب بسازی…وگرنه من کجا و آشپزی کجا…!!

  10. صبا :گفت

    بهش می یاد خوشمزه باشه اپم

  11. هدیه :گفت

    سلام
    کیف، کیف، کیف می کنم از مدل توضیح دادن و عکس هات. با عکسهات انگار آدم به اندازه خود غذا خوردن سیر می شه.

  12. کلاغی :گفت

    جیگرتو با این غذاهات …
    خیلی مرسی .
    ببین می شه لازانیا رو هم یاد بدی؟

  13. مهرناز :گفت

    سلام عزیزم واقعا گشنم شد بااینکه تازه ناهارخوردم من آپم یه سری بزن

  14. کیا :گفت

    سلام مرسی از حضورت
    آپ میکنی خبرم کن .. منتظرم

  15. رز :گفت

    دوست عزیز خانمی دستت درد نکنه
    یه سوال؟
    اون ظرفهای خوشکلتو از کجای اصفهان خریدی اگه ادرسشو بذاری یا حتی اسم محل یا حدودش میفهمم کجاست.
    اینطوری دیگه حرف نداری.
    متشکرم به توان بی نهایت

  16. خواهش می کنم. دور میدون امام. روبروی عالی قاپو یه مغازه هست که ظرفای رنگی می فروشه. همنجا (نزدیک مسجد شیخ لطف الله)

  17. رها(ستایش) :گفت

    اشپز جونم تو بلدی چه جوری باید گوجه فرنگی رو خشک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

    اگه بلدی یادم میدی

    ممنون

  18. sepideh :گفت

    كجايي تو كم پيدايي حتما كارا زياده

  19. نیلسا :گفت

    سلام خانمی
    ما نبودیم فعال شدی
    بعد از یه مسافرت با حال تازه اومدم خیلی سر حال اومدم
    اپ کردم بیا

  20. مادر سپید :گفت

    این غذای خوشمزه وقتی نوش میل جان گوارای وجود شد به راحتی از ته ظرف پاک میشه !؟ ظرف اصفاحونیات خیلی خوشگل بودند ! من خاگینه رو با نمک درست میکنم ! شیرین رو مزه نکردم آخه همسرم غذای شیرین دوست نداره !

  21. مادر سپید :گفت

    چند تا غذا با ماکروفر بزارید که ماکروفرمون مشمول خمس نشه !

  22. الینا :گفت

    سلام شادی جون
    دیروز رفته بودم خرید و بدنبال سویا من سویا خریدم ولی شکل نخود فرنگی هست خشکش منظورمه فکر میکنم اشتباهی خریدم چون من شنیدم که به شکل مکعبهای اسفنجی هست میتونین شکل سویائی رو که خودتون استفاده میکنین نشون بدین تا من بدنبالش در مغازه هائی که اجناس خارجی میفروشند باشم بعد هم به من بگین با این سویاهائی که خریدم چی درست کنم البته اگر براتون زحمتی نداشته باشه چون میدونم شما هم صبح تا شب سرتون مشغوله.
    میبوسمت از راه دور

  23. خیاط :گفت

    ببین من تازه فهمیدم استعداد آشپزیم افتضاحه!هر چی می پزم خودمم نمی تونم بخورم!

  24. رز :گفت

    خانمی کجایی نکنه اماده میشی واسه ماه رمضون
    اگه اینظوره یه چیزایی بذار که ظهرها بتونیم اماده کنیم و کسی نفهمه روزه نیستیم متوجه ایی که!!!!!!!!
    قربون یه اشبز نمونه

  25. مریم :گفت

    سلام
    من واقعا از اينكه اين غذاهاي لذيذ رو اينجا ميگذاريد ممنونم. من كلي از دستورات غذاهاي شما رو پرينت گرفتم و توي خونه ازشون استفاده مي كنم. وبلاگ شما يكي از بهترينها توي آشپزيه. ديشب اين غذا رو درست كردم. خيلي خوشمزه بود. مرسي.

برای خیاط پاسخی بگذارید لغو پاسخ