کلم قرمز طعم دار


از پست قبلی قول داده بودم دستور این کلم رو بذارم. البته خاله خانم هم تو مطبخش دستور چاشنی های مختلف همراه غذا رو گذاشته که خیلی عالی هستن ولی چون این یه کم با اونا فرق داره من گذاشتمش.
کلم قرمز رو رشته رشته کرده و خوب بشورید و بریزید تو قابلمه. روش رو تا حدی آب بریزید که فقط روش رو بپوشونه. من برای هر کلم کوچیک ۵و۶ قاشق نمک می ریزم. خودتون بزرگ و متوسط رو حساب کنید. نمک رو ریخته و بذارید۶ تا ۷دقیقه بجوشه. بعد خاموش کرده و یک پیمانه از آب نمک رو خالی کنیدو به جاش یک و نیم پیمانه سرکه اضافه کنید. بریزید تو شیشه ی خشک و تمیز و درش رو محکم بسته و بذارید تو یخچال. کلم در این حالت خیلی قرمز نیست بلکه کمی کمرنگ تر می شه. با آب این چاشنی می تونید سس های رنگی درست کنید. مثلا ترکیبش با سس مایونز یه سس صورتی خوشرنگ می شه. یا می تونید با سس فرانسوی یا هزار جزیره قاطیش کنید.
خودش رو هم من روی سالاد کاهو می ریزم و یا کنار غذاهای گوشتی می ذارم و یا همینطوری می آرم سر سفره.
نکته: بهتره خیلی زیاد درست نکنید. بلکه همیشه تازه درست کنید چون بیشتر از دو سه ماه نمی شه نگهش دارید.
سازنده و عکاس: آشپز مدرن
این نوشته در چاشنی ها ارسال شده و با , برچسب‌گذاری شده. این نوشته را نشانه‌گذاری کنید.

31 پاسخ برای کلم قرمز طعم دار

  1. سارا :گفت

    می خواستم اولین نفری باشم که ازت تشکر کنم مرسی
    شادی جون روش پختن ذرت هم می گی آخه من ذرت ها رو دونه کردم گذاشتم توی فریزر و نمی تونم مثل اون روش هات کبابشون کنم

  2. ندا :گفت

    سلام
    این کلم بنفش ها عالیه منم گاهی درست میکنم حیف نمیشه زیاد نگهش داشت . راستی بابت غذاها ممنون

  3. غزال :گفت

    میگم فقط بدی این کلم اینه که همچین یه نموره آدمو خوشبو میکنه….

  4. الینا :گفت

    سلام شادی جون
    خیلی ممنون که کلم قرمز رو یاد دادی خوبی این کلم اینه که سفره رو خیلی خوش رنگ میکنه من هم که با این چیدمانخلاصه اینکه مرسی

  5. من کلم قرمز رو تو آبلیمو و نمک میخوابونم بعد از چند ساعت از این آب کلم ترش و خوشرنگ تو سس سالادم استفاده میکنم…از کلم که رنگش صورتی جیغ میشه هم رو سالاد واسه تزئین میریزم…

  6. نیلسا :گفت

    سلام شادی جون
    چه خوشرنگه عزیزم
    من این ترشی رو خام درست می کنم .یعنی کلم رو نمی پزم .فقط می شورم و ترشی می ندازم چون اقای همسرم دوس داره کلم سفت باشه وزیر دندون صدا بدهخوب اینم یه نوعشه
    به هر حال ممنو ن

  7. واقعا مرسی
    من همیشه با درست کردنش مشکل داشتم.

  8. راستش من چند ماه قبل اينكار رو انجام دادم اونم بخاطر اينكه يه كلم كوچولو براي تزئين سالاد خريده بودم با اين همه يه مقدارش باقي موند منم براي اينكه حيف نشه اونو به اين شكل آماده كردم تا تو سالاد استفاده كنم اما اينقدر خوشمزه شد كه تنهايي بجاي ترشي كنار غذا ازش استفاده مي كنم……اينقدر قصه رديف كردم تا بگم تاييد ميكنم چيزه خوب و بدرد بخوريه!!!

  9. مونی :گفت

    شادی جونم دست گلت درد نکنه مرسی .

  10. سلام خاله جان
    شرمنده کردی بابا حسابیییییییی
    پست بخونیم یا خجالت ؟
    عزیزممم میگم این مدل هم خوب میشه ها ! ولی من تا حالا نپزیدم کلم رو به نظرم همینجوری هم یه کم که بمونه وا میره حالا اگه بپزیش که دیگه هیچی !
    مگه اینکه مثل شما کدبانو باشم و دم به دقیقه در حال کلم درست کردم که کی حال داره
    دستت درست
    فعلا …

  11. ارکیده :گفت

    سلام شادی خانم
    مرسی که این همه غذاهای خوب خوب یاد میدید. ولی نیمرو با سس ماست خیلی خوشمزه به نظر میاد.

  12. آخی چه عکسای نازی گرفتی
    آدم کاملا دهنش آب میفته
    مرسی از کامنت

  13. نیکا :گفت

    فکر کنم بیشتر بشه نگهش داشت ها.مامانم 1 سال 1 سال میذاره.منم که چند ماهیه توی یخچالم هست اتفاقی واسش نیفتاده.زن کارمند همه خوردنیهاش یا یخچالی یا فریزری

  14. هدیه :گفت

    شادی جونم سلام
    مرسی که مرتب بهم سر می زنی. منم میام ولی نشده برات کامنت بذارم. اون دستور طلایی نیمروتم دیدم. که بسیار عالی بود و ممکنه امروز این غذای اشرافی رو برای خودم درست کنم.
    ولی دیگه گشنیز مشنیز ندار بریزم.
    در مورد ترشی هم من خیلی دوست دارم بسازم ولی نمی دونم چرا مامانم اجازه صادر نمی کنه و می گه مربا درست کن ولی ترشی نه؟؟؟؟نمی دونم شرا؟؟؟

  15. سلام شادی جون.
    چقدر خوشرنگه. بیشتر شوره یا ترش؟ من ترش رو خوردم البته احتمالا اونم نمک داشته.
    راستی امیدوارم از اون خونه هایی که دوست داری خدا بهت بده. ولی شادی جون با توجه به عکسها و توضیحاتی که من میذارم حتی اگه یه اتاق هم دارین میتونین اونو خیلی خوشگل و با وسایل ساده درست کنین.
    خوش و خرم باشی عزیز.

  16. سحر :گفت

    سلام واي من هميشه دوست داشتم اين كلماي اينجوري رو ياد بگيرم كه حالا ياد گرفتم مرسسسسسسيييييييي راستي ذرت پختن رو هم سريعو سير ياد بده لطفا». چند تا بلال درسته دارم تميز كردم گذاشتم يخچال هيچ جوري نوبتشون نميشه بخورمشون اگه ميشه ياد بده درست كنم ماچچچچچچچ

  17. نوشین :گفت

    وای شادی جونم دهنم اب افتاد .. ببینم این باید مثل شور تو یخچال باشه ؟ بمونه برایه یه مدت؟ یا بلافاصله قابل استفادس؟ منم یه مطلب در مورده سرکه نوشتم

  18. کدبانو :گفت

    هم باید برای شما رو تست کنم هم خاله خانوم رو . چون مشتری پر و پا قرص این یه قلم چاشنی هستم

  19. سر آشپز جان
    از تعريفت ممنونم.

  20. خانم گل :گفت

    سلام شادی خانم یه روش دیگه برای ماندگاری طولانی هست ! تا بعد بیشمه میدونی چیه ؟ خوردی تا حالا؟ دستورشو دختربرادرم بهم داد درست کردم خوشمزه بود اگه دوست داشتی بیا

  21. آنن :گفت

    مثل همیشه خوشمزه و دلربا!

  22. ندا :گفت

    ممنونم شادی جون از حضور پرمهرت … من همیشه به شما سرمیزنم و از مشتریهای پروپاقرصتمپیروز باشی

  23. رها(ستایش :گفت

    منم طبق معمول اب دهانم به راه افتاد

  24. سلام خانومی

    این یه قلم رو من خیلی دوس دارم. منتها به شیوه همه تنبل خانومها از حاضریش استفاده میکنم.

    راستی یه مطلب در مورد یاران خان گذاشتم. وقت کردی بهم سر بزن.

  25. ساره :گفت

    دوست جون جانم، من اینجا رو خیلی دوست دارم، همیشه آنلاین که می شم اولین یا دومین وبلاگیه که بازش می کنم… دست مریزاد.

  26. لاله :گفت

    هووم من بیشتر از رنگش خوشم میاد تا طعمش!….خانوم طلا ! ممنون از احوال پرسی هاتون ! همیشه سالم و سلامت باشید

  27. ببخشید این عنوان سرکاریه

  28. آنیتا :گفت

    baraaye inke ghermez tar she, az labooye taazeye khord shode estefaade kon. mitooni hamraahe in kalamo laboo, shalgham ham khalaal koni, albate khalaale gonde gonde, hamaro baa ham ghaati kon. shalghamesh kheili khoshmaze mishe, az in shalgham haa tooye shawarma ham esrefaade mishe.

  29. soheilanosrati :گفت

    ali bood merci az rahnamaeihatoon

برای الینا پاسخی بگذارید لغو پاسخ