چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
دست و پنجه طلاها :)
- آشپزی رنگین> منصوره جان
- ترلان کافه> ترلان جان
- مطبخ رویا> رویا جان
- کارگاه آشپزسازی> طیبه جان
- تنبل خونه شاه عباسی> الهه جان
- تستر> تستر جان
- آشپزی و شیرینی پزی خاله توران> توران جان
- آشپزخانه عربی> شهناز جان
- آی آر کوک> ماری جان
- عسل و شکر> لاله جان
- آشپزی از دل و جان> پگاه جان
- دنیای مزه> زارا جان
- آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه> مهسا جان
- 101 دستور> زهرا جان
- غذای متفاوت> الهام جان
- خانجون> سلی جان
- آشپزی از ایران> ژولیت جان
- نسیم بانو> نسیم جان
- دنیای شیرین آشپزی> نگین جان
- ماه جبین> ماه جبین جان
- ایده های زیبا> شاپرک جان
- آشپزخانه ماری> ماری جان
- آشپزی افغانی> فرشته سید جان
- کافه شمشیری> آقا دوزل
- آشپزخانه کوچک من> لیلا جان
- مزه> رویا جان
- سرآشپز>گیلدا جان
- آشپزی من در کانادا> گیتا جان
- خوراکیها> صفا جان
- آشپزی با الی گولو> الهام جان
- آشپزی سئویل> سئویل جان
- ایده های لازیکا> آرزو جان
- سفره اینترنتی> لیلا جان
- لذت آشپزی> هانیه جان
- هنر طباخی> نسرین جان
- گل سفره> گیلدا جان
- ته چین> عارفه جان
- آشپزخونه دوستم و من> دو تا دوست
- کافه لیلی> لیلی جان
- دادلی دوزلی> سر آشپز تبریزی جان
- دنیای اسراء> اسراء جان
- آشپزی سارا> سارا جان
- سبز و ترش> لاله جان
- لذت پختن> آقا مسعود
- قاشق و چنگال> سالومه جان
- انواع خوراکیها> صفا جان
- خیاط باشی> آقای خیاط باشی
- آشپزی برای صنم بانو> رز جان
- خوشمزه خونه> عاطفه جان
می خواستم اولین نفری باشم که ازت تشکر کنم مرسی
شادی جون روش پختن ذرت هم می گی آخه من ذرت ها رو دونه کردم گذاشتم توی فریزر و نمی تونم مثل اون روش هات کبابشون کنم
ممنون
سلام
این کلم بنفش ها عالیه منم گاهی درست میکنم حیف نمیشه زیاد نگهش داشت . راستی بابت غذاها ممنون
میگم فقط بدی این کلم اینه که همچین یه نموره آدمو خوشبو میکنه….
سلام شادی جون
خیلی ممنون که کلم قرمز رو یاد دادی خوبی این کلم اینه که سفره رو خیلی خوش رنگ میکنه من هم که با این چیدمانخلاصه اینکه مرسی
من کلم قرمز رو تو آبلیمو و نمک میخوابونم بعد از چند ساعت از این آب کلم ترش و خوشرنگ تو سس سالادم استفاده میکنم…از کلم که رنگش صورتی جیغ میشه هم رو سالاد واسه تزئین میریزم…
سلام شادی جون
چه خوشرنگه عزیزم
من این ترشی رو خام درست می کنم .یعنی کلم رو نمی پزم .فقط می شورم و ترشی می ندازم چون اقای همسرم دوس داره کلم سفت باشه وزیر دندون صدا بدهخوب اینم یه نوعشه
به هر حال ممنو ن
واقعا مرسی
من همیشه با درست کردنش مشکل داشتم.
راستش من چند ماه قبل اينكار رو انجام دادم اونم بخاطر اينكه يه كلم كوچولو براي تزئين سالاد خريده بودم با اين همه يه مقدارش باقي موند منم براي اينكه حيف نشه اونو به اين شكل آماده كردم تا تو سالاد استفاده كنم اما اينقدر خوشمزه شد كه تنهايي بجاي ترشي كنار غذا ازش استفاده مي كنم……اينقدر قصه رديف كردم تا بگم تاييد ميكنم چيزه خوب و بدرد بخوريه!!!
شادی جونم دست گلت درد نکنه مرسی .
سلام خاله جان
شرمنده کردی بابا حسابیییییییی
پست بخونیم یا خجالت ؟
عزیزممم میگم این مدل هم خوب میشه ها ! ولی من تا حالا نپزیدم کلم رو به نظرم همینجوری هم یه کم که بمونه وا میره حالا اگه بپزیش که دیگه هیچی !
مگه اینکه مثل شما کدبانو باشم و دم به دقیقه در حال کلم درست کردم که کی حال داره
دستت درست
فعلا …
سلام شادی خانم
مرسی که این همه غذاهای خوب خوب یاد میدید. ولی نیمرو با سس ماست خیلی خوشمزه به نظر میاد.
آخی چه عکسای نازی گرفتی
آدم کاملا دهنش آب میفته
مرسی از کامنت
فکر کنم بیشتر بشه نگهش داشت ها.مامانم 1 سال 1 سال میذاره.منم که چند ماهیه توی یخچالم هست اتفاقی واسش نیفتاده.زن کارمند همه خوردنیهاش یا یخچالی یا فریزری
شادی جونم سلام
مرسی که مرتب بهم سر می زنی. منم میام ولی نشده برات کامنت بذارم. اون دستور طلایی نیمروتم دیدم. که بسیار عالی بود و ممکنه امروز این غذای اشرافی رو برای خودم درست کنم.
ولی دیگه گشنیز مشنیز ندار بریزم.
در مورد ترشی هم من خیلی دوست دارم بسازم ولی نمی دونم چرا مامانم اجازه صادر نمی کنه و می گه مربا درست کن ولی ترشی نه؟؟؟؟نمی دونم شرا؟؟؟
سلام شادی جون.
چقدر خوشرنگه. بیشتر شوره یا ترش؟ من ترش رو خوردم البته احتمالا اونم نمک داشته.
راستی امیدوارم از اون خونه هایی که دوست داری خدا بهت بده. ولی شادی جون با توجه به عکسها و توضیحاتی که من میذارم حتی اگه یه اتاق هم دارین میتونین اونو خیلی خوشگل و با وسایل ساده درست کنین.
خوش و خرم باشی عزیز.
سلام واي من هميشه دوست داشتم اين كلماي اينجوري رو ياد بگيرم كه حالا ياد گرفتم مرسسسسسسيييييييي راستي ذرت پختن رو هم سريعو سير ياد بده لطفا». چند تا بلال درسته دارم تميز كردم گذاشتم يخچال هيچ جوري نوبتشون نميشه بخورمشون اگه ميشه ياد بده درست كنم ماچچچچچچچ
وای شادی جونم دهنم اب افتاد .. ببینم این باید مثل شور تو یخچال باشه ؟ بمونه برایه یه مدت؟ یا بلافاصله قابل استفادس؟ منم یه مطلب در مورده سرکه نوشتم
هم باید برای شما رو تست کنم هم خاله خانوم رو . چون مشتری پر و پا قرص این یه قلم چاشنی هستم
سر آشپز جان
از تعريفت ممنونم.
سلام شادی خانم یه روش دیگه برای ماندگاری طولانی هست ! تا بعد بیشمه میدونی چیه ؟ خوردی تا حالا؟ دستورشو دختربرادرم بهم داد درست کردم خوشمزه بود اگه دوست داشتی بیا
مثل همیشه خوشمزه و دلربا!
ممنونم شادی جون از حضور پرمهرت … من همیشه به شما سرمیزنم و از مشتریهای پروپاقرصتمپیروز باشی
منم طبق معمول اب دهانم به راه افتاد
سلام خانومی
این یه قلم رو من خیلی دوس دارم. منتها به شیوه همه تنبل خانومها از حاضریش استفاده میکنم.
راستی یه مطلب در مورد یاران خان گذاشتم. وقت کردی بهم سر بزن.
دوست جون جانم، من اینجا رو خیلی دوست دارم، همیشه آنلاین که می شم اولین یا دومین وبلاگیه که بازش می کنم… دست مریزاد.
هووم من بیشتر از رنگش خوشم میاد تا طعمش!….خانوم طلا ! ممنون از احوال پرسی هاتون ! همیشه سالم و سلامت باشید
ببخشید این عنوان سرکاریه
baraaye inke ghermez tar she, az labooye taazeye khord shode estefaade kon. mitooni hamraahe in kalamo laboo, shalgham ham khalaal koni, albate khalaale gonde gonde, hamaro baa ham ghaati kon. shalghamesh kheili khoshmaze mishe, az in shalgham haa tooye shawarma ham esrefaade mishe.
ali bood merci az rahnamaeihatoon
🙂