چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
دست و پنجه طلاها :)
- آشپزی رنگین> منصوره جان
- ترلان کافه> ترلان جان
- مطبخ رویا> رویا جان
- کارگاه آشپزسازی> طیبه جان
- تنبل خونه شاه عباسی> الهه جان
- تستر> تستر جان
- آشپزی و شیرینی پزی خاله توران> توران جان
- آشپزخانه عربی> شهناز جان
- آی آر کوک> ماری جان
- عسل و شکر> لاله جان
- آشپزی از دل و جان> پگاه جان
- دنیای مزه> زارا جان
- آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه> مهسا جان
- 101 دستور> زهرا جان
- غذای متفاوت> الهام جان
- خانجون> سلی جان
- آشپزی از ایران> ژولیت جان
- نسیم بانو> نسیم جان
- دنیای شیرین آشپزی> نگین جان
- ماه جبین> ماه جبین جان
- ایده های زیبا> شاپرک جان
- آشپزخانه ماری> ماری جان
- آشپزی افغانی> فرشته سید جان
- کافه شمشیری> آقا دوزل
- آشپزخانه کوچک من> لیلا جان
- مزه> رویا جان
- سرآشپز>گیلدا جان
- آشپزی من در کانادا> گیتا جان
- خوراکیها> صفا جان
- آشپزی با الی گولو> الهام جان
- آشپزی سئویل> سئویل جان
- ایده های لازیکا> آرزو جان
- سفره اینترنتی> لیلا جان
- لذت آشپزی> هانیه جان
- هنر طباخی> نسرین جان
- گل سفره> گیلدا جان
- ته چین> عارفه جان
- آشپزخونه دوستم و من> دو تا دوست
- کافه لیلی> لیلی جان
- دادلی دوزلی> سر آشپز تبریزی جان
- دنیای اسراء> اسراء جان
- آشپزی سارا> سارا جان
- سبز و ترش> لاله جان
- لذت پختن> آقا مسعود
- قاشق و چنگال> سالومه جان
- انواع خوراکیها> صفا جان
- خیاط باشی> آقای خیاط باشی
- آشپزی برای صنم بانو> رز جان
- خوشمزه خونه> عاطفه جان
اول هوراااااااااااا
آخ فقط خدا میدونه من چقدررررررررررررررررررر عاشق فسنجونم!اصلا سیر نمیشم ازین غذا برم بخونم ببینم با طرز پخت مامان خودم چقده فرق فوکوله
بابت سالگرد ازدواجتون هم با اینکه دیر شده اما تبریک میگم عروس خانوم
من یه دوست دارم که فسنجون رو با سماق درست میکنه و خیلی خوشمزه میشه. من نخورده مخلصه فسنجونه شما هم هستم. راستش اخیران اونقدر فسنجون خوردم که کلی جوش زدم. البته میدونم که ماله غروره جوونیه و ربطی به فسنجون نداره ولی عزیزه دلم من از فسنجون سیرمونی ندارم. اینم یه علاقه جدیده. راستی اینجا بچه ایرونی ها بهش میگن ماد استووو یعنی خورشته گل نه که شبیه کل و خاکه؟ بچه هایه من که لب نمیزنن ولی کیه که اهمیت بده . من دوستش دارم و با تمامه وجود میگم بهش که میخواااامتحتمن رسپیتو امتحان میکنم. خیلی خوشرنگه … راستی کجاییه اصلش؟ بهم یواشکی بگو خب؟
سلام ممنون از اشپزی وتوضیحات خوبتون پنیر طعم دارتون خیلی عالی بود من همیشه به اینجا سر میزنم واز غذاهاتون لذت میبرم خسته نباشید ممکنه حلیم بادمجان را اموزش بدهید /؟ ممنون
سلام . مرسی که حالم رو پرسیدی . بابت خورشت دستت درد نکنه . راستی سالگرد ازدواجتون مبارک . ناراحت نباش تو عروسی به همه خوش می گذره به غیر از عروس و داماد .
می بینم که هم سلیقه ایم جالبه که رنگ و لعابش مثل مال منه. البته من رب گوجه رو از مادر شوهر گرامی یاد گرفتم ایده’ خوبیه چون خورش رو خوشرنگ میکنه.
سلام…وای من چند مدت نبودم…چه خبره اینجا…میبینم که من برنده شدم…ایول..و جایزه ام رو هم گرفتم… جات خیلی خالی بود..بیا بخون ببین چی نوشتم…واسه قسمت فرانسه اش میگم که جات بسیار خالی بود…ایشالله این سری این رولت های خوشمزه رو درست میکنم..دستت درد نکنه…سالگرد هم باز مبارکه ایشالله..راستی فسنجونت عین مال مامان من شده…دقیقا همین رنگه…مامان من هم همیشه آخرش رب گوجه میزنه..این تنها خورشتیه که من تا حالا خودم درست نکردم..فقط یه بار مامانم اومد اینجا واسم پخت..آخه من هنوز چرخ کن ندارم..واسه همین تنبلیم میاد رنده کنم…ایشالله خریدم درست میکنم. بازم مرسی از همه چیز.
غش کنم ؟ نکنم ؟ ضعف کنم ؟ نکنم ؟ چی کار کنم پس ؟ وایییییییییییییی به جون خودم امروز من میمیرم ! دستت طلا خاله ! من اینجا که میام از غذا بیشتر با دیدن عکسها غش و ضعف میکنم خداییی ..
حال میکنم میبینم عکسها رو کش نمیری خدا وکیلی ! عرروس خانم بعد از این حالش چطوره ؟ بیا یه گاز آبدار به خاله بده آباریکلله
کارت درسته خاله ! کارت درسته !
فعلا …
مرسی شادی جونم مرسیییییییی
salam
kheyli az webeton khosham omad
aval in ke tabadole link mikonin?
dovom inke mishe chanta desere ba kelas ham yad bedi?khosh rango ro bashe
چقدر عکسش هوس انگیزه . خیلی خوش آب و رنگ شده . نکته ای هم که گفتی آب سرد بهش اضافه کنیم خیلی جالب توجه بود .
وای خدا امروز هر جا رفتم حرف فسنجون بوده!
سلام خانومی
خوبم. مرسی عزیز.
مدل به مدل غذاهای خوشمزه میذارین و من هم که نمیتونم با این وضع خراب کلسترول و صفرام درست کنم و بخورم. شما جای من بخورین. نوش جان.
………. ضمن همدردی با خانواده های این عزیزان و ………
به اميد آزادي تمامي یارانمان
۱۰ بهمن ٬ روز حمایت وبلاگ نویس هاي ايراني از آزادی دانشجویان دربند»
به امید ایران آزاد ….
سلام. چند پست قبلتون که آموزش کیک مرغ بود من دستور رو نوشتم دیروز که می خواستم درست کنم دیدم هیچ جاییش ننوشتم که باید پنیر اضافه کرد. فکر کردم اشتباه از من بوده ولی امروز هم که آمدم دو سه بار دستور را دوباره خوندم ندیدم جایی نوشته باشید که کی باید پنیر رو اضافه کرد. می شه یه توضیح کوچک بدید؟؟؟
راستی با تاخیر زیاد سالگرد ازدواجتون هم مبارک
با سلام و درود. کاش که میشد یه قاشق بکنم تو مانیتور. فقط یه قاشق ازین فسنجون بخورم.
والا ما چون خانوادتن اوشکولیم ازدواجمون هم فامیلی بیده!!!! در نتیجه اجداد من و شوشو جان هر دو از شوشتر سر در آوردن. درنتیجه ایلیا هم شوشتری خواهد بود. البته من فامیلم خوشبختانه توش اثری از شوشتر نداره ولی شوشو جان با افتخار خوشحاله که ته فامیلش یه پسوند شوشتری داره. حالا خوشحالی که ما فامیلت شدیم یا نه؟؟؟
اما در مورد پینگ:
یعنی میری یه جا آدرست رو میدی میگی من آپ کردم اونم میاد به ماها خبر میده که روی میز شادی خانم غذایجدید اومده. این خلاصه اشه ولی کاملش رو برو اینجا بخون:
http://elija.blogfa.com/post-136.aspx
حلیم که برا صبحانه درست میکنیم رو میشه آموزش بدین؟
با گوشت و جوانه گندمو…
قبلآ ها عاشق این بودم که نصف شبا بیدار شم و فسنجون بخورم !
سلام. خوبین؟ مرسی که اومدین پیشم. آخ جون فسنجون خیلی دوست دارم…. البته اگه ترش باشه هیجان انگیزتره…. یه خورش فسنجون آماده دارم. البته به پای دستپخت شما نمی رسه ولی خب از هیچی بهتره… شیطونه می گه برم پلو درست کنم و حالشو ببرم…
لینکت کردم خانومی
من پسنجوووووووووون!!!خیلی دووووووووووووست دارم…خیلییییییی
به مینا: راست می گی خانومی من اون پست رو انقدر هول هولکی نوشتم که هر روز باید برم غلطاش رو درست کنم. حالا اضافه کردن پنیر رو گذاشتم تو مطلب دوباره سر بزنی درست شده.
به الناز: دوست خوبم نوشین تو وبلاگ آشپزخونه که لینکش همین بغل هست آموزش حلیم رو گذاشته. بد نیست اونجا سری بزنی
به فاطمه: چشم. می ذارمت تو لیست انتظار چون غذاهای درخواستی دیگه تو نوبتند ولی یادم می مونه
سلام اشپز جونم خوفی شرمندم به خدا!!!!!!!!
وووووووووووووووووی من عاشق فسنجونم !!!!!!!حیف که بلد نیستم البته حالا زوده!!!!!! این دستورتو سیو میکنم واسه وقتش!
اوخی پستای قبلیتم خوندم نازی چه با احساس!
یامی
سلام دوست جان
خسته نباشی
فسنجان از غذاهای اصلی ساری است
رب انارشون هم حاضری نیست و خودشون می پزنند
اما اگه تو می گی با رب گوجه امتهان می کنم
همون رب گوجه معمولی رو می گی ؟…
وقتی دارم می خورم بیادتم .
یه غذای هم هست «باغلاقاتق»یا یه چیزی تو این مایه ها ..غذای رشته انگاری …هرموقع دلت خواست و فرصت داشتی …زحمتشو بکشی ممنون میشوم ..
واقعا ممنون.
دوم هوراااااااااااااا
چه خوب که از شعر خوشت میاد همش فکر می کردم مقابل وبلاگ تو من وبلاگی که تو خوشت بیاد ندارم .
اون دوتا هم جدا هستند تشخیصت درست بود.
شادکام بمانی و بمانید.
شادي جون وبلاگ خيلي قشنگي داري، خيلي بدرد ما خانوما ميخوره، دستت درد نكنه، هردو وبلاگم آپه
اخ جون فسنجون! من عاشق این غدا ان! ..دستور خوبی بود ..
غذای اعیان اشراف نزار قرمز یعنی ربی ندیده بودم . رنگ قرمز یا سیاه به خاطر ربه پس من فکر کردم رب انار برای ترشیشه . نگو برای رنگش هم هست ! قرمزته هم بد نیست به امتحانش می ارزه .
راستی غذا با ماکروفر نگفتی ! ماکروفر کوچولوم بلا استفاده مونده نمیدونم چیکارش کنم
راستی دستور رولت شکلاتی خیلی خوب بود ولی به پای آشپز مدرن ما عمراااااااا برسه !!!
خوشمزه به نظر میاد اما روغنش زیادنیست.البته ببخشیدا به خاطر سلامتیتون میگم
سلام شادی خانم ممنون منتظر می مونم راستی سایت گل بانو نان فوکاچیا یشما رو برداشته قسمت نانها
خواهش می کنم عزیزم. لطف می کنی آدرس اون سایت رو برام بذاری برم ببینم چه خبره؟!
سلام شادی خانم همون سایتی که غذاهای لاله رو برداشتها اینم ادرسش
قسمت شیرینی پزی نانهاhttp//.banoo.net
سلام خوب هستين من دوتا وبلاگ دارم يكي ويلاگ شغلي يكي هم وبلاگ مقر حكومتي ) هنر آشپزي ( سري بزنيد مي خوام تو پرسش مهر شركتش بم منتظرم
در ضمن فسنجون شما رو بزرگترا نمی پسندن جون همون قهوه ایشو می خورن چون این جوری عادت کردن ولی جالب بود چون من به رب گوجه علاقه دارم
ولی نمیدونی چه کیفی میده دزدیدن
به هر حال ممنون