چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
خورش مرغ ترش/گیلان
این نوشته در خورش ها, غذاهای مرغی ارسال شده و با لپه, مرغ, پیاز, تخم مرغ, سیر برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
اوللللللللللللللللللللللللللللللللل……………………..هورا………………باورم نمی شه تو این وبلاگ پر بیننده اول شم
سلام شادی جونم ممنون که بهم سرزدی خانمی
شادی خیلی حوشگله خوش به حال همسر آشپز مدرن
این ستاره شب کی بود اومدا ین وسط
داشتم می گفتم منم می خوام
حالا نارنج از کجا بیابم
ای خدا
یه خبر توپ دارم برو خصوصی
میگم این کتاب مستطاب آشپزی باید بره فعلا کشک سابیدن یاد بگیره… دستور رو خراب کرده…دستور این نیست اصلا…!!! خوشمان نیامد….
ما هم همینطور که خواندیم دهنمون آب افتاد! دستت درد نکنه!
سلامممممممممم
چطوری شادنه جان ؟ به به چه خورشی به به چه چه !
ولی خاله انگاری یه کم یه جوری شده ! یعنی اصلش اینجوری نیست !
ولی خوب اینم یه جورشه خوب .. یه بار اینجوری درست کنم ببینم جور میشه یا ناجور به به چه کامنت جورواجوری شد
دوستم میاد ازت گل باقالی خاله
مواظب خودت باش ..
فعلا …
وای ! آب از دهنم راه افتاد !!!!
سلام شادی جون.
واااااااااااااااای چه باحاله. آدم دلش ضعف میره. مخصوصا که نرش هم هست.
دستت درد نکنه.
دلی از عزا درآوردینا !!!
من عاشق مرغ ترشم!!!!!!!!!!!!!!
خانومی به جای نارنج چی میشه ریخت؟ آبغوره که ندارم و دوست هم ندارم. نارنج هم که تو این مملکت اصلاً اسمش هم نشنیدن.
زت زیاد
میبینی میتی جون این شادی کمر به قتل نفس اماره من بسته. من نارنج میخووووووووووووووووووووووووووواااااام و در ضمن این غذا خیلی خیلی خوشمزست به شرطی که شادی جون درستش کنه. حالا منم مثل میتی نه ابغوره دارم نه نارنج. ولی بلدم ابغوره بگیرم.
سلام ممنون که تو این مدت به من سر زدی
شادی جان مثل همیشه عالی …
اگه گرسنه شدی به من سر بزن !!!
به به مرغ ترش خوشمزه…کارت درسته شادی جووون ما که خیلی هوس کرئه بودیم بریم سروقت مرغ ترش درستیدن! اما انگیزه نداشتیم که اون هم با دیدن این عکسای توپی که همسر گرامیتون زحمتشو کشیده، جور شد راستی مرسی که با من سر میزنی
سلام عزیزم راستش من عاشق خوراک موغ ترش هستم و خیلی هم وس کرده بودم که درست کنم خلاصه تا به خودم بجنبم که دیدم شما دستور اونو توی وبلاگتون نوشتید راستش خیلی خوشحال شدم مرسی حتما منم درست خواهم کرد
نمیدونی چه خوشمزه شد
دستت درد نکنه عزیزم ولی دلم نیومد نگم…اگه دوست داشتی اینطوری امتحان کن…
سبزی مرغ ترش باید معطر باشه جیگر شامل جعفری و تره و گشنیز و چغندر و نعنا(تر یا خشک)…(شوید کاملآ طعمشو بر می گردونه)
عزیزم یه پیازم غذا رو شیرین میکنه یه دونه خیلی کوچولو و یا یه نصفه متوسط کافیه…اونم خام و رنده شده موقعی که می خوای مرغ رو بپزی بریزی روش…
فوت کوزه گریشم اینه که تخم مرغهایی که خوب بهم زدی رو از بالای یه کفگیر بریزی رو خورشت تا رشه رشته بشه و زیبایی خورشت رو دو چندان کنه…
بازم پوزش به خاطر توضیح بی موردم….
به به به به شادی جون واقعا خوش به حال همسرتون که خانمش اینقدر هنرمنده من لینگت میکنم خانمی هنوز خیلی اینجا کرادارم باید بیام و یاد بگیرم
شادي توفوق العاده اي.با نعنا داغ هم خيلي خوشمزه ميشه.