چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
چاشنیِ دسر توت فرنگی
این نوشته در چاشنی ها, دسرها ارسال شده و با توت فرنگی, شکر برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
E! چه آسون و خوب
مرسی
سلام شادی جون ممنون خیلیساده جالب دستت درد نکنه عزیزم
C’est intéressant… I Love your weblog. You have great ideas! I also like cooking, but usually I’m too busy to cook. Now I see it doesn’t take much time if you know the ropes
سلام شادی جون. چه باحال. حالا یه چیزی این نروژی ها انواع توت رو همین کار می کردند بعد به جای یخچال می ذاشتندش تو ماکروفر، چند دقیقه (یکی دو دقیقه) بعد گرم میشدو آبش در می آمد، با بستنی یا کیک بستنی سرو می کردند! آدم فکر میکنه عجیبه چیز گرم با بستنی، ولی باحال ه امتحان کنین یه وقت!
سلام شادی جون جالب و جدید بود دستت درد نکنه
بسیار بامزه و جاب بود.مرسی شادی جون.همه چی با بستنی خوشمزه میشه.مخصوصا» این
این چه راه حل ساده ای است برای زیبا تر کردن کیک ها وشیرینی ها
نان لیمو Lemon Bread
کیک شکلاتی سریع و ساده Fast and easy chocolate cake
دسر آمریکایی، گیاهی، ایده آل برای کودکان!
برنج آلمانی GERMAN RICE
سالادتن ماهی Tuna fish salad
تقدیم به همه ی دانشجویان ساکن خوابگاه!
خوراک کاری پانانگ (Quick Thai Panang Curry (Gluten-Free
یک نوع غذای تایلندی! این غذا با برنج سرو می شود و بخصوص مناسب اوایل تابستان است، یعنی فصل لوبیا سبز تازه!
املت کالباس دودی
اینم اولین غذای دانشجویی وبلاگ من!
ذرت سرخ شده Fried Corn
یه میان وعده ی مقوی !
این منوی جدیده!
خوشحال می شم نظرتونو بدونم.