چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
میگو و بادام زمینی/ اندونزی
این نوشته در غذاهای ملل, غذاهای متفاوت, غذاهای دریایی ارسال شده و با میگو, پیاز, ادویه, بادام زمینی, سبزی خشک برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
تركيب ميگو با بادوم زميني چيز عجيبيه
سلام شادی جون
خیلی عالی بود من عاشق میگو هستم از همه مدلش که باشه
سلام شادی پیش من دیگه نمیای
البته میدونم خودمم هر از گاهی سر میزنم کم پای نت میشینم
غذایی خوبیه مخصوصاَ که من میگو دوست دارم بنیه میگو درست کردی؟
این غذا رو هم دوست دارم
راستی پلو میگو رو شما چطوری درست میکنی؟
موفق باشیسلام عزیزم. کلا اینترنت گردی من خیلی کم شده بابت گرفتاریهام. ولی به یادت هستم به خدا. بعدا دستور میگوپلو رو هم می ذارم.
سلام به به چه عالی … بادوم زمینی ایده خوبی بود مرسی
سلام شادی جون.
بابا دستت درد نکنه. عجب چیزی پختی!!
از اون باحالتر دسر لیوانی پست قبلته. چه عکسای باحالیم گذاشتی.
خسته نباشی
پرشین وبلاگ به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی وبلاگ، اولین جشنواره انتخاب برترین وبلاگ های زنان را برگزار میکند.
در صورتی که شما نیز مایل به شرکت در این رای گیری هستید، به آدرس
persianweblog.ir/Topblogs/Zanan.aspx
بروید و 5 وبلاگ مورد علاقه تان را که نویسندگان آن از بانوان ایرانی هستند، در این نظرسنجی وارد کرده و ثبت کنید.
سلام من میگو خیلی دوست دارم کلا غذا های دریایی دوست دارم اتفاقا امشب میخواستم یک پاستا با همین جک و جونورهای دریایی درست کنم که میگو هم درش هست سعی میکنم توضیحشو توی وبلاگم بدم شادی جان خیلی با سلیقه ایی آفرین میگم بهت و موفق باشی
ماری
سلام شادی جان وبلاگت خیلی جالبه
هر دفعه که کانکت می شم به وب تو هم سر میزنم گفتم اینبار نظر هم بدم
چه قشنگ تزئینش کردی شادی جون. این دو تا تخم مرغه یا یکی؟
من خودم عاشق امتحان کردن مزه های جدیدم ولی خانواده در این زمینه خیلی منعطف نیستن. برای همین می خواستم از خودت بپرسم که این غذا واقعا خوشمزه است؟ و بیشتر مزه بادوم زمینی می ده یا میگو؟مزه ی هر دوش رو می ده. من که دوست داشتم. همسری هم که زیاد اهل مزه های جدید نیست دوست داشت. حالا امتحان کن ببین چی می شه. اگرم خوششون نیومد خودت تنهایی همه رو بخور!!!!!
سلام شادی من
هی بدک نیستم تو چطوری؟
من برات کلی پیغام خصوصی نوشتم و منتظر جواب شدم ولی خبری نیست نکنه به دستت نرسیده؟
در ضمن ممنون از پست جدیدت
حالا خوشمزه ام هست من از بدام زمینی زیاد خوشم نمی یاد و لی دو س دارم امتحانش کنمبعله خانوم جون خوندم خصوصی رو و جواب هم عرضیدم. خوشمزه است با اجازه ولی اگه دوست نداری خوب درست نکن عزیز دلم!!!
سلام…
اگه ممکنه یه سری غذهای مخصوص ماه رمضان آموزش بدید ممنونم….سلام. اگر پختم چشم.
سلام سر آشپز عزیز این غذات که خیلی خوشگل بود باید امتحان کنم . راستی خودت خوب خوب شدی ؟سلام . مرسی. بدک نیستم. بهترم.
سلام عزیزم خوبی از وبلاگت خیلی خوشم اومد !!!!اگه دوست داشتی منو لینک کن !!!!به منم خبر بده لینک کنم!منتظرم!با بای
ترجمه آهنگهای خارجی
salaaaaaaaam, dorost kardam, ham desere ghabli ro ham rollet ro, khili khoshmaze shod, meghsi.
ama babate rollete dar arze 3 , 4 min rosh talayi shod va pokht ama ziresh talayi nashod , eshkal az fer bood,?chon vaghti lolash mikardam tarak bardasht, va inke mitonam be jaye oon maye miyani az kakaoe sobhane nutella ya halva estefade konam , chon biron didam halva mizaram, age bekham halva bezaram bayad halva ro sard bezaram ya garm, bebakhsid toro khoda, akhe man avalin tajrobam to ashpazi, man nimro ham balad nistam dorost konam.meghsiiiiiiiiiiii boko.سلام عزیزم. تا اونجایی که من می دونم فر های ایرانی تو درجه حرارت با هم فرق دارن یعنی درجه حرارت فر گاز من ممکنه با مال تو فرق داشته باشه و اگه من می گم 180 درجه مثلا تو باید بذاری رو 200 یا برعکس. کار با فر خودت به مرور زمان دستت می آد. برای همه همینه که کم کم دستت می آد رو چه درجه و زمانی تو فر بذاری ماده ی غذایی رو. در ضمن اگه تو عکسا دیده باشی رولت من هم یه طرفش فقط طلایی یه. همون طرفی که به کاغذ چسبیده و از زیر گرما می خوره. مهم اینه که نون رولت کاملا پخته باشه و خام نباشه .
من در مورد پیچیدنی هایی که گفتی چیزی نمی دونم ولی فکر می کنم از حلوای ولرم استفاده کنی بهتره چون حلوای سرد زیاد قابل پهن کردن نیست. کاکائو صبحانه هم خیلی شیرین می کندش. البته اگه با ذائقه ات می خونه مشکلی نیست. اول روی بخار نرمش کن و بعد بمال تو رولت و بذار تو یخچال. حلوار رو هم باید بذاری یخچال سرد بشه و خودشو بگیره که بشه ببریش.
در ضمن اگه درست کردی نتیجه رو به منم خبر بده. مرسی.
in yekio man kheili hastam. mersi ke ghazahaie mizari ke rahate bara daneshjoo ha
پاییز نگاه هایت مرا بهار می کند!
می دانم بهانه ست،اما آسمان می داند،
بادبادک ها وحشی شده اند!
سلام عزيزم برگشتم دوباره از وب قشنگت استفاده كنم
خانمی مدتهاست آپم
شادی جانم من یه ماهی بود اینترنت نداشتم.واسه همین یه دفعه چند تا پست و کامنتت رو دیدم.ممنون از کامنتت.کلیییییییییییییی خوشحال شدم عکس گذاشتی.کلی واسه خودم تصویر سازی کرده بودم.
سلام. چه پستی! چه عکسی! په ایده و ترکیب جالبی! احسنت به شما. برمون بگو چقدر خوشمزه شده بود. آخه طعم جدیدیه. می خوام نظرتو بدونم خانم با سلیقه. مرسی.
ما منتظر آپ بعدی هستیم
گشنمونه هاااااااااااااااااااا
یه غذا بگو واسه افطارمون درست کنیم خواهر
سلام . قیافش که خیلی خوشمزس مخصوصا اگه آدم روزه هم باشه . شاد و موفق باشی عزیزم . منتظر آپ بعدی هستم .
سلام شادی جان
خوبی؟
قبول باشه افطاری تو وبلاگت هیچی نداری؟؟!!
سلام شادی جون باید چیز محشری بشه .آب دهنم راه افتاد اما روزه ام .فکر کنم باید بعد از افطار سراغ سایت تو بروم
راستی یادت باشه خیلی وقته به من سر نزدی ها
اولين و پيشرفته ترين سيستم افزايش بازديد در جهان متفاوت با تمامي لينک باکس ها
مديريت لينک توسط خود شما لينک هاي چرخشي و امکانانات فراوان ديگر و به زودي امکان درآمد از سايتتون
همين حالا اقدام کنيد تعداد دعوت نامه ها محدود است
راهنما را از لينک زير مشاهده کنيد
http://irking.ir/DLINK/BeforeSingUp.aspx
جهت عضويت دعوت نامه DLINK بايد دريافت کنيد
جهت دريافت دعوت نامه به ايميل
irkingdlink@yahoo.com
از طريق ياهو مسنجر پم دهيد يا ايميل بفرستيد
همچنين اولين قالب پيشرفته ميهن بلاگ و بلوگفا رو از وبلاگ http://www.irkingdlink.mihanblog.com دريافت کنيد
باید غذای خوشمزه ای باشه گرچه من میگو نمی دوستم اما نمیشه منکر خوشمزگیش شداگه یه روزی خواستم به همسری لطف کنمحتما می درستمش چون اون میگو می دوسته من نه! نتیجه اینه که میگو از 100 متری خونه ما رد نمیشه!
سلام شادی جون.دست مریزاد از اینهمه هنرمندی.میشه بپرسم دوربینتون چه مدلی هستش؟؟؟سلام. ممنون. canon 5D
سلام شادی جون کجایی چرا اینفدر دیر به دیر می ایی یه پیشنهاد داشتم اگر میشه چون تو ماه شهریور هستیم یه دوره اموزش تهییه ترشی و مربا چیزهایی که میشه الان برای فصل زمستون تو فیریزر گداشت برامون بذاری اخه میدونی که مادر من اولین سال ازدواجم و از این چیزا بلد نیستم و باتوجه به شرایط مملکت اگر از الان مثه مورچه ها بشه چیزی رو برای زمستون دخیره کرد از لحاظ مالی یه چند میلیونی به نفعمون میشه شاید با پولش بتونی خونه ای بخریم
با سلام و تشکر به خاطر وبلاگ خوبتون دوست عزیزم!
قراره یه طرحی در وبلاگم اجرا بشه با عنوان ((دعا برای ظهور امام غایب)). قراره به همراهی تعداد زیادی از دوستان در زمان های مشخصی از ماه رمضون برای آقا امام زمان دعا کنیم. حتما تو هم بیا در وبلاگم تا از این طرح باخبر بشی و شرکت کنی
یادت نره منتظر اومدن و شرکت کردنت هستم
پیروز و موفق
ایمیل من:
shamimehozoor12@yahoo.com
سلام از مطالب بسیار جالبت ممنونم
اکر امکانش هست مطالبتون رو با هر اسمی که بگید تو سایت هامون استفاده کنم
منتظر جوابتون هستمسلام. مطالب این وبلاگ رو با قید آدرس و اسم وبلاگ و با اسم خودم یعنی آشپز مدرن: شادی هر جا که دوست دارین می تونید استفاده کنید و به منم خبر بدین بیام ببینم. مرسی
سلام
من سمانه هستم . مدرك تحصيلي ام ليسانس حقوق هست و چهار ماهه كه سايت شما رو دنبال ميكنم ( و استفاده ) من يه وبلاك دارم كه تازه شروع به نوشتنش كردم و چون به سايت شما علاقه دارم تمايل دارم اسم وبلاگ من (golestaneh) در فهرست دوستان شما باشد . باعث خوشوقتي است كه از وب لاگ من بازديد كنيد و بهتر از اون خيلي خبر خوبي براي من خواهدبود كه اسم وبلاگ من در دوستان شما و سايت شما باشد .بي صبرانه منتظر پاسخ شما هستم .
با احترام و محبت
سمانه محمدي
http://www.shokoufeh74.blogfa.com/ به اینهم سر بزن