چرا آشپزی می کنم؟
آشپزی برای من یه بوی خوبه، یه رنگ زیبا، یه قاشق ادویه که کمی زبره یا حسابی نرم.
آشپزی برام مثل یه رویاست، رویایی با بوها و مزه ها و رنگ های عجیب. رویایی که به تنهایی می سازمش و با دیگران قسمتش می کنم.
زمانی که همه چیزهای ساده با هم مخلوط می شن و ناگهان اونجا توی قابلمه ی من، اون معجزه ظاهر می شه، یکی از بهترین لحظه های زندگی منه. مثل نقاشی، مثل تئاتر، مثل یه موسیقی که منو سرمست می کنه، مثل فیلمی که منو به فکر فرو می بره می تونه جذاب و سحر انگیز باشه.
.................
در آخر: برای احترام به چشم و دست و کمری که من و نویسنده هایی امثال من پای کامپیوتر و حتی بیشتر، جلوی اجاق و سر میز و پشت دوربین عکاسی می گذارند و انرژی که با عشق صرف می کنند خواهش می کنم وجدان داشته باشید و مطالب رو با ذکر منبع در سایت ها یا وبلاگ هاتون بذارید و اگر از عکس ها هم استفاده کردید همینطور.... دل منو نشکونید که خدا دلتون رو نشکونه!!!روی میز آشپزخانه
-
این اواخر چه خبر؟!
چی می پزم؟
- فرهنگ لغت آشپزی (3)
- لبنیات (5)
- منوی روی میز آشپزخانه (3)
- مافین ها (6)
- مارمالاد و مربا (6)
- نوشیدنی های گرم (3)
- نوشیدنی های سرد (17)
- نیمرو و املت (12)
- چیز کیک ها (1)
- چاشنی ها (9)
- کوفته و دلمه (6)
- کوکو و کتلت (8)
- کیک های متفاوت (8)
- کیک های شور (1)
- کیک های شیرین (24)
- کباب ها (3)
- کرم و ژله (3)
- کروکت و شنیسل (2)
- پلو و چلو (14)
- پاستاها و لازانیا (16)
- آبگوشت (1)
- آش و سوپ (13)
- آشنایی با خوردنی ها (2)
- آشپزی از رو دست بقیه! (15)
- ابزار آشپزخانه (1)
- اردور و پیش غذا (9)
- تنقلات (2)
- تارت های شیرین (4)
- ترجمه از زبان فرانسه (12)
- تزئین کیک (2)
- حرف های همینجوری! (64)
- خمیر و نان (5)
- خوراک بنشن (7)
- خورش ها (6)
- خوشمزه ترین ها (5)
- دستپخت شما (9)
- دسرها (16)
- ریزه کاریهای آشپزخانه (7)
- سمبوسه و پیراشکی (3)
- سوفله و گراتن (5)
- سالادها (14)
- ساندویچ و فست فود (9)
- سرخ کردنی ها (4)
- سس ها (5)
- شور و ترشی (2)
- شیرینی های نرم (2)
- شیرینی های بدون پخت (1)
- شیرینی های خشک (7)
- شکم پرها (4)
- صبحانه و عصرانه (11)
- عکس های مربوط به آشپزی (10)
- عکس های بی ربط به آشپزی (10)
- غذاهای ملل (17)
- غذاهای متفاوت (34)
- غذاهای مرغی (12)
- غذاهای گوشتی (8)
- غذاهای گیاهی (30)
- غذاهای اختراعی من (34)
- غذاهای دریایی (16)
- غذاهای رژیمی (8)
اسنک قارچ و میگو… یه غذای خوشمزه ی دیگه برای طرفداران غذاهای دریایی!!!
این نوشته در ساندویچ و فست فود, غذاهای متفاوت, غذاهای اختراعی من, غذاهای دریایی ارسال شده و با قارچ, میگو, پنیر ورقه ای, پیاز, اسنک برچسبگذاری شده. این نوشته را نشانهگذاری کنید.
این اسنک واقعا خوشمزه میشه.
خیلی وقته درست نکردم. باید امتحان کنم بازم. این بار از روش شما استفاده میکنم.
مرسی عزیزم. شاد باشی.
میشه به جای اینکه تو ساندویچ ساز بزاریم توی فر بزاریم؟
سلام عزیزم. حالت خوبه؟ دلم برات تنگ شده. ببین دوست جانم اسنک ها تو فشار پخته می شن که دو طرف ساندویچ به هم بچسبه و روش خرت خرتی بشه. می تونی دور ساندویچ ها فویل بپیچی بذاری تو فر. ر.ش یه سینی یا ظرف نشوز بذاری و روی اون رو هر چیز سنگینی مثل یکی دو تا آجر یا ظرف پر از آب بذاری. البته مثل ساندویچ ساز نمی شه ولی بازم خوب می شه.
merciiii aziizam babat karhaye ghahsnget
ممنون ژولیت جان. کارهای تو هم که حرف نداره.
دوست عزیز من هم عاشق آشپزی هستم ،ولی بیشتر غذاهای ملل رو دوست دارم . یه سری به آشپزخونه ی من هم بزنید لطفا…
اگه خواستین تبادل لینک کنیم؟
سلام سلام شادی جونی
منم عاشق میگوام
از این اسنکا دوست دارم
سلام گلم
من هنوز اسنک ساز ندارم
ولی دستت دردنکنه گلم
.
عاشقانه !
شايد خوندينو پشيمون نشدين !
.
.
مهمونم باشيد _روي وبلاگ ضربان
اگه تونستين رد پا برام بزارين توي كامنت سنتر تا بيام پيتون !
و حضور گرمتونو جبران كنم .
من چرا عکس نمیبینم ؟!!!!
دستت درد نکنه شادی خانوم
این پرشین گیگ بازم قاطی کرده عکسا نیستن
نمی دونم چش شده. حالا کمی صبر کنیم. ایشالله که زودی درست شه. اینم مزیت های زندگی در کشور تمام فیلتره!
عکساش که نمیاد
سلام بر شادی عزیز
به به چه اسنک شود این. حیف که من عکسای خوشگل مشگلش رو نمی بینم.
چییییی پختی ننه !!!
من میگو میخورم … گاهی از سر اجبار … گاهی هم یه رسپی پیدا میشه که دوسش دارم .
اینو فکر کنم دوست بدارم !!!
خیلی خوشمزه به نظر می آد دستت درد نکنه
خیلی خوشمزه شده دست شما درد نکنه هم واسه مدرسه بچه ها هم واسه سر کار و دانشگاه هم مناسبه ممنون
دستت درد نکنه شادی جونم.ممنون که کامل برام توضیح دادی.مرسی
منم دلم برات تنگ شده .
آخیش عکس خوشمل این اسنک خوشمزه رو دیدم
شعر گفتما!
سلام شادی جون………چه خوشگل شدن..حتما هم خوشمزست.دستت درد نکنه گلی.
کاملاَ مشخصه که خیلی خوشمزه س. آخه این دستگاه های ساندویچ ساز اگه توش فقط نون تست و پنیر ورقه ای خالی هم بذاری یه ساندویچ خوشمزه تحویلت می ده دیگه میگو و قارچ که جای خودش رو داره!!!
اونایی هم که این دستگاه رو ندارن غصه نخورن. اولاَ میشه این ساندویچ ها رو تو ماهیتابه نچسب که به مقدار خیلی کم چرب شده روی حرارت خیلی ملایم بپزن (چون فقط اونقدری حرارت میخوایم که نونها برشته بشن و پنیر آب بشه و همه چیزو به هم بچسبونه) یا توی فر (هر چند به قول خود تو گفتنی اگه چیز سنگینی بذاریم روش بهتره ولی باز اگه نداشتین هم خیلی نگران اون قضیه نباشید! )
دوماَ این که اونقدر قیمت این دستگاه ها ارزونه که اصلاَ ارزش غصه خوردن نداره. لازم نیس حتماَ یه مارک عالی بخرید… از همین برند های بازار مشترک هم باشه کارتون راه میفته!
به به شادی جونم برگشتی دوباره خیلی دلم برا مطلبت هات و طرز نوشتنت تنگ شده بود
چقدر وسوسه کننده است. یعنی درست کنم بخورم تپل نمیشم؟
ممنون که اومدی خانومی.
به به من و همسری هم عاشق میگوووووووووووووووووو
چه شود
ممنون عزیزم
سلام شادی جون
هووووووم الان هم که دیگه سرما از راه میرسه و میگو و ماهی تازه تر به دست میاد
چه اسنک های خوشگلی
خیلی هم جدیده
من تا حالا مشابهش رو ندیده بودم
مرسی
سلام چه عجب خوش امدی شادی خانم ممنون اما عجب غذای جالبی ایده جالبیست یه خصوص برای ما جنوبی ها که میگوی تازه هم داریم البته جای شما خالی
سلام عزیز دلم …مثل همیشه عالی وخوشمزه …
سلام شادی گل و همشه شاد خودم…
چه غذای مفیدواشتها آوری ، مواد توش که همه خوشمزست ، پس وقتی با هم مخلوط بشه خوشمزه تر هم میشه.دست گلت درد نکنه عزیزم.
ممنون که همیشه به منه بی معرفت لطف داری .
راستی به روزم اگه وقت کردی بهم سربزن و ایراد کارمو بگو استاد عزیزم.
خیلی دوستت دارم و به خدا می سپارمت.
دستت درد نکنه
ایشالا زودتر سرتون خلوت شه
شادی جون خیلی خوشمزه به نظر میاد! الان دلم خواست حیف که میگو ندارم تو خونه! شاید فردا درست کردم دستت دارد نکنه!
سلام شادی جان
مرسی و ممنون از لطفت و احوالپرسی
مدتی هست که سرم شلوغه وقت نمیک نم وبلاگ رو اپ کنم . یه مدتی هم تنهایی رفته بودم مسافرت …..به چه شود
مرسی برای دستورهای خوشمزه ات مثل همیشه
وای عالی بود مرسیییییییییییی
به نظر خوشمزه میاد، دستت درد نکنه
سلام شادی جان. مرسی از حضور ناز و قشنگت خانمی. خیلی نکته ی خوبی اشاره کرده بودی راجع به کلوچه ها….عزیزم خودم هم باورم نمی شد اینقدر اینا ترد بشن و تو دهن آب بشن. جات خالی. اگه دوست داشتی حتما» تهیه کن. خوش باشی
شادی جون یادم رفت برات نظر بذارم . من عاشقه این میگوت شدم. دیدم تو نظرا من نیستم کلی خجالت زده شدم ببخشید خیلی خوشمزه می شن. من عاشقه میگو هستم
ای بابا این چه حرفی یه لادن جون. اومدنت کلی برام ارزش داره حالا دیگه نظر نذاشتن زیاد مسئله نیست. ممنون عزیزم.
دیر اومدم ولی بهتر از نیومدنه!!!!!
اما کاشکی نمیومدم
چون دهنم آب افتاده
ولی از میگو پاک کردن خوشم نمیاد
شادی جون خودت خوبی؟
ممنون عزیزم از احوالپرسی ات. منم پاک شده می خرم والله فکر کنم همهی خانوما بدشون بیاد از میگو پاک کردن!!! و اما……
امیدوارم درستش کنی چون خیلی خوب شده بود. با اینکه اختراعی بود ولی خیلی جواب داد.
مرسي شادي جون با ميگو امتحان نكرده بودم
خواهش می کنم. خیلی خوب می شه عزیزم.
bah bah che ghazayi dastet dard nakone shadi joonam hame chiz aliye montazeretam pishe manam bia
ممنون از این همه لطف شما شادی جون .قلبت مهربون و پاکه که بقیه رو خوب میبینی فقط همینه نه چیز دیگه
سلام شادی جان
ممنون که بهم سر زدی و لطف داشتی
کاش می شد یکم از این غذای خوشگلت بخورم ببینم چه جوریه
چشمک می زنه
سلام شادی جان
به به ببین شادی جان چه کرده. چه اسنک های خوشمزه ای
من با میگو امتحان نکردم.آخه همسرم خیلی میگو دوست نداره باید یکبار برای خودم درست کنم. آخه خیلی خوشمزه به نظر میاید
ممنون از دستورت
ممنون که به من هم سر می زنی
دست شما درد نکنه شادی جون . من عاشق انواع اسنکم .بهش می گم غذای کارمندی.
بعدم اینکه ممنون بهم سر زدی خوندن نظراتت واقعا خوشحالم می کنه.